Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm torumları okudum.Herkesin görüşüne saygı duyuyorum yargısız infaz yapanlar hariç...Herkese tek tek cevap vermek güç.Bazı yorumlar gerçekten çok can sıkıcı.Herneyse haftasonu çocuklar yine biraradaydı ve çok güzel geçindiler oynadılar hemde tüm gün.Ayşe yeğenimi bize bıraktı işi vardı akşama kadar.Gözüm gibi baktım ikisinede.Korktuğum gibi olmadı ufak tefek anlaşmazlıklarıda güzelce anlatarak çözdüm.İnşallah böyle devam eder.
Bu akşam misafirliğe gittik teyzemin gelininin çocuğu oğlumun göbeğini ısırdı ve ben sadece çok ayıp neden böyle yapıyorsun dedım.
ne annesı ne babası hıc bırsey söylemedı çocuklarına. sadece bana söyledıklerı şu oldu oğlunu kolla bırdaha ısırır ne demek bu şımdı.
eve geldık oğlumun göbeği mosmor olmuş etini kopartacakmış nerseyse. sonuç bırdaha asla bır araya gelemeyız çocuklar buyuyup kocaman olana kadar...
şimdi birbirlerini seviyorlar oynasınlar dıye bıraksam ne olacak... 2 yıldır evden dısarı cıkmıyordum bu yaramaz çocuklar yuzunden tam rahatladım oğlum buyudu derken hiç birşey degısmemıs meğer...
evet 2 senedır oğlum evde çok nadır bır kaç çocukla görüşüyor ve ben onun ıyılığı için bu yaptığımı fedakarlık olarak görüyorum.
ben bır anneyım onun kılına zarar gelse içim parçalanıyor.abarttığımı düşünmüyorum belki her anne benım gıbı yapmaz çookk rahat anneler var ama ben yapamam böyle vurdumduymaz olamam...![]()