okula giden kardeşleri olduğu aSeni çok iyi anlıyorum açtığım konuya bakarsan hak verirsin. Bende nişanlıyım bir nevi gelinim yani ama ne görümceme ne kayınvalideme düşman değilim sonuçta o insanların oğlu ile bir yuva kurucam bana kötü davranılmadığı sürece neden surat yapayım. Bizde abim ve yeğenim için susuyoruz herşeye ama susunca dahada tepemize bindi kız tek başına hepimizin bi taraflarına etti desem yeridir afedersin. Gelininiz iyileştiyse alın karşınıza konuşun ya da birazda kendi annesi gelsin yardımcı olsun
Valla düzgün durana kimse laf etmez benim kendi kız kardeşimde de oldu bu tarz sorunlar onun kayın validesi annem gibi de değildi ne laflar saydı ama kız kardeşim hep güler yüzlüydü. Kusura bakmayın ailemizde değil sıkıntı GELINDE. hepiniz istiyorsunuz ki kocam ben çocuğum olayım o yüzden sürekli kaynanalara laf söylüyordunuz ben de gelinim hanfendi bende nişanlıyım nişanlım tek erkek başka erkek kardeşi de yok ve ben onun ailesine saygı göstermeye mecburum bu yaşa kadar büyütmüş terbiyeli şekilde yetiştirmiş. Nedir bu kaynana düşmanlığı iyi yanlarını hiç mi görmezsiniz siz ?Yani bir iyilik yapıyorsunuz diye size göre gelinin açığını aramışsınız resmen su an size muhtaç kaldı diye yok surat yaptı yok bilmemne yaptı kaynana gelin düşmanı olduğu sürece demişsiniz ama asıl sizin gibi gelinde açık arayan aile fertleri oldukça böyle şikayet edersiniz.Aynısını kızkardeşinin yaşadığını düşün ona da aman surat yapıyor der miydin acaba eminim demezdin ama gelin ya illa birtarafından birşey bulacaksınız.