iyi aksamlar.size bir konuda danismak istiyorum uzun suredir kafami kurcaliyor.benim bekar benden buyuk iki gorumcem var.ne zaman kayinvalidemlere gitsek ve gelin konusu acilsa surekli bilmem kimin gelini cok iyi surekli onlara yardim eder ev islerine,tarla islerine(esimin ailesi koyde yasiyo hayvanlari falan var),ineklere falan bakar diyorlar.bi kac defa bu durum tekrarlaninca acaba ben cok ku kotuyum diyorum.ben gittigimde sofra kurulmasina kaldirilmasina yardim ederim.yada bi salata falan yapilacaksa yardim ederim.sonucta iki bekar gorumcem var kv tek olsa neyse.onlarin benden bekledigi herseyde yardim etmem.4 yillik evliyim bi kere bile bi iş icin yardima cagirmadim.bana geldiklerinde iş yaptirmadim ama onlarin surekli kasitli olarak gelin ornekleri siralamasindan cok sıkildim.sonucta ben koyde buyumedim o işlerden anlamiyorum.anlasam bile yapmak zorunda degilim diye dusunuyorum.sizce hakli miyim siz esinizim ailesine gidince ne tur isler yaparsiniz yada temizlige falan gider misini