- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi Pembekoala35
Gelinin görevi diye bir kavram mı olur. Senin kendi evin kendi hayatın var. Ekstra bir durum olur yardım etmen gerekir edersin. Gelinleri yokken ev işi yapmıyorlar mıydı acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar.size bir konuda danismak istiyorum uzun suredir kafami kurcaliyor.benim bekar benden buyuk iki gorumcem var.ne zaman kayinvalidemlere gitsek ve gelin konusu acilsa surekli bilmem kimin gelini cok iyi surekli onlara yardim eder ev islerine,tarla islerine(esimin ailesi koyde yasiyo hayvanlari falan var),ineklere falan bakar diyorlar.bi kac defa bu durum tekrarlaninca acaba ben cok ku kotuyum diyorum.ben gittigimde sofra kurulmasina kaldirilmasina yardim ederim.yada bi salata falan yapilacaksa yardim ederim.sonucta iki bekar gorumcem var kv tek olsa neyse.onlarin benden bekledigi herseyde yardim etmem.4 yillik evliyim bi kere bile bi iş icin yardima cagirmadim.bana geldiklerinde iş yaptirmadim ama onlarin surekli kasitli olarak gelin ornekleri siralamasindan cok sıkildim.sonucta ben koyde buyumedim o işlerden anlamiyorum.anlasam bile yapmak zorunda degilim diye dusunuyorum.sizce hakli miyim siz esinizim ailesine gidince ne tur isler yaparsiniz yada temizlige falan gider misini
soyledim dedim ben becerikli degil miyim.kim benim evimin islerini yapiyor.siz gelince kimden yardim istiyorum.kucuk cadi gorumcek bana diyoki bizi senin evinde yaptiklarin degil burda yaptiklarin ilgilendirir.gel de cildirma resmen kolelik istiyoo laflarının üzerine sen de direkt olarak sorsaydun "ne demek yani ben kötü bir gelin miyim" diye. ben de kv evine gittiğimde senin dediğin gibi masa kurup kaldırmak salata yapmak bulaşıkları makineye koymak tarzı şeyler yapıyorum. en fazla çay servisi bir de. benim de bekar görümcem var o da bu tarz şeyleri benle birlikte yapar, hatta çoğu çay servisini o yapar benden birkaç yaş küçük. şimdi o varken de ben herşeye kalkıp koşamam (yaranmaya çalışır gibi).
benim gorumceler olmasa bende yaparim ama onlar varken buyuk isleri yapmam cok sacma.ayrica bi kac saat kalip geliyoruz yatili bile kalmiyoruzEvde 2 kız varken mecbur değilsiniz. Benim kayınvalidemin 4 gelini var .Delilik bazında düzenli bir kadındı.Çekmecedeki kaşıkların üstünü örtecek kadar. Bu en basiti. Ve onun gibi olmadığımız için kızardı bile .Hiç tınlamadım çalışan bir kadın olarak bunlara vaktim yoktu (Hoş oda çalışıyordu) C.tesi kendi evimi temizledim. Oraya gittim
Artık yaşlandı bırak o düzeni yemeğini yapsa yeter diyoruz. Yap veya yaparmısın demedi bile süpürdüm ,sildim,yerleştirdim. Diğer 3 gelin banane modunda. Bazen bende de oluyor bu duygu ama vicdanım öyle demiyor.
O bilmezse Allah bilir. Allah razı olsun dedi ya yeter bana. Herkes ektiğini biçer unutmayın. Ama kızlar o evdeyse sana gelene kadar çok zaman var. ANcak evlenip giderler o zaman .Kalın sağlıcakla
sizde siz gelin olunca oyle yapin dersiniz guler gecersiniz. yasli yatalak yardima muhtac degillerse yaptiginiz yardim yeterli bence.iyi aksamlar.size bir konuda danismak istiyorum uzun suredir kafami kurcaliyor.benim bekar benden buyuk iki gorumcem var.ne zaman kayinvalidemlere gitsek ve gelin konusu acilsa surekli bilmem kimin gelini cok iyi surekli onlara yardim eder ev islerine,tarla islerine(esimin ailesi koyde yasiyo hayvanlari falan var),ineklere falan bakar diyorlar.bi kac defa bu durum tekrarlaninca acaba ben cok ku kotuyum diyorum.ben gittigimde sofra kurulmasina kaldirilmasina yardim ederim.yada bi salata falan yapilacaksa yardim ederim.sonucta iki bekar gorumcem var kv tek olsa neyse.onlarin benden bekledigi herseyde yardim etmem.4 yillik evliyim bi kere bile bi iş icin yardima cagirmadim.bana geldiklerinde iş yaptirmadim ama onlarin surekli kasitli olarak gelin ornekleri siralamasindan cok sıkildim.sonucta ben koyde buyumedim o işlerden anlamiyorum.anlasam bile yapmak zorunda degilim diye dusunuyorum.sizce hakli miyim siz esinizim ailesine gidince ne tur isler yaparsiniz yada temizlige falan gider misini
soyledim dedim ben becerikli degil miyim.kim benim evimin islerini yapiyor.siz gelince kimden yardim istiyorum.kucuk cadi gorumcek bana diyoki bizi senin evinde yaptiklarin degil burda yaptiklarin ilgilendirir.gel de cildirma resmen kolelik istiyo
İki kızı olmasına ragmen seni zan altında bırakıyor ki ne gerek var seni gaza getiriyor sanki ama istedigi şeyleri biraz yapmaya kalksan daha fazlasını isterler bence gerek yokiyi aksamlar.size bir konuda danismak istiyorum uzun suredir kafami kurcaliyor.benim bekar benden buyuk iki gorumcem var.ne zaman kayinvalidemlere gitsek ve gelin konusu acilsa surekli bilmem kimin gelini cok iyi surekli onlara yardim eder ev islerine,tarla islerine(esimin ailesi koyde yasiyo hayvanlari falan var),ineklere falan bakar diyorlar.bi kac defa bu durum tekrarlaninca acaba ben cok ku kotuyum diyorum.ben gittigimde sofra kurulmasina kaldirilmasina yardim ederim.yada bi salata falan yapilacaksa yardim ederim.sonucta iki bekar gorumcem var kv tek olsa neyse.onlarin benden bekledigi herseyde yardim etmem.4 yillik evliyim bi kere bile bi iş icin yardima cagirmadim.bana geldiklerinde iş yaptirmadim ama onlarin surekli kasitli olarak gelin ornekleri siralamasindan cok sıkildim.sonucta ben koyde buyumedim o işlerden anlamiyorum.anlasam bile yapmak zorunda degilim diye dusunuyorum.sizce hakli miyim siz esinizim ailesine gidince ne tur isler yaparsiniz yada temizlige falan gider misini
Bilmem kimin görümcesi erkek kardeşlerine araba almışiyi aksamlar.size bir konuda danismak istiyorum uzun suredir kafami kurcaliyor.benim bekar benden buyuk iki gorumcem var.ne zaman kayinvalidemlere gitsek ve gelin konusu acilsa surekli bilmem kimin gelini cok iyi surekli onlara yardim eder ev islerine,tarla islerine(esimin ailesi koyde yasiyo hayvanlari falan var),ineklere falan bakar diyorlar.bi kac defa bu durum tekrarlaninca acaba ben cok ku kotuyum diyorum.ben gittigimde sofra kurulmasina kaldirilmasina yardim ederim.yada bi salata falan yapilacaksa yardim ederim.sonucta iki bekar gorumcem var kv tek olsa neyse.onlarin benden bekledigi herseyde yardim etmem.4 yillik evliyim bi kere bile bi iş icin yardima cagirmadim.bana geldiklerinde iş yaptirmadim ama onlarin surekli kasitli olarak gelin ornekleri siralamasindan cok sıkildim.sonucta ben koyde buyumedim o işlerden anlamiyorum.anlasam bile yapmak zorunda degilim diye dusunuyorum.sizce hakli miyim siz esinizim ailesine gidince ne tur isler yaparsiniz yada temizlige falan gider misini
Bu insanları anlamıyorum o iki görümcen de gelin olunca görürler, onlara da aynısı yapılsın da bir.iyi aksamlar.size bir konuda danismak istiyorum uzun suredir kafami kurcaliyor.benim bekar benden buyuk iki gorumcem var.ne zaman kayinvalidemlere gitsek ve gelin konusu acilsa surekli bilmem kimin gelini cok iyi surekli onlara yardim eder ev islerine,tarla islerine(esimin ailesi koyde yasiyo hayvanlari falan var),ineklere falan bakar diyorlar.bi kac defa bu durum tekrarlaninca acaba ben cok ku kotuyum diyorum.ben gittigimde sofra kurulmasina kaldirilmasina yardim ederim.yada bi salata falan yapilacaksa yardim ederim.sonucta iki bekar gorumcem var kv tek olsa neyse.onlarin benden bekledigi herseyde yardim etmem.4 yillik evliyim bi kere bile bi iş icin yardima cagirmadim.bana geldiklerinde iş yaptirmadim ama onlarin surekli kasitli olarak gelin ornekleri siralamasindan cok sıkildim.sonucta ben koyde buyumedim o işlerden anlamiyorum.anlasam bile yapmak zorunda degilim diye dusunuyorum.sizce hakli miyim siz esinizim ailesine gidince ne tur isler yaparsiniz yada temizlige falan gider misini