Gelinine etti, kızından buldu

kimsenin ahı kimsede kalmazzz

ama tabii görümcenize yinede Allah yardım etsin
her ne olursa olsun üzüldüm benn yinede
inşallah bebeğinin yüzüsuyu hürmetine haklarında en hayırlısı olur

Geline etme kızında görürsün üveye etme özünde bulurusun
derler sizinkiler fena azmış bulmuş ettiklerinin bedelini

bu olaylardan sonra eşim bana kaynımda eltime gayet iyi davranmaya başladılar biz yinede dua ediyoruz bebek aile yuvasından mahrum kalmasın ama görümcenin eşinden ses yok 20günü geçti haberleşmiyorlar daha eşi burnunu sürtsün diyomuş buna

Etme üveye özünde bulursun, etme geline kizinda bulursun dememisler bosuna
bu lafı çok sevdim.
bir evliliği yıkmak çok kötü
insanlar nasıl yapabiliyor hayret ediyorum
.

su annelerin agzina bakan adamlardan hic hoslanmiyorum "ben sana baska alirimmis" sanki pazardan cocuguna oyuncak aliyor birde kendide kadin olucak yani hamile kadin cocugu onun olsunmus bukadar olur pes yani allah büktür iste eden bulur

Allah kimseyi ne evlenecegi esiyle nede ailesiyle sinamasin.
Bazi insanlarin akillarinin basina gelmesi icin, illa birseyler yasamalari gerekiyor.
Bir insanin kalbi "ben öyle olmam, ben kocami evime baglarim" diyebilecek kadar kararip, kör olduysa, ben Allah islah etsin diyorum, baskada birsey demiyorum..

kırk hadisten bir laf;
kardeşini bir günahtan olayı ayıplayan bir kişi,o günahı işlemedikçe Cenab-ı Allah canını almaz.
Allah'ın sopası yokki gözüne soksun.
şu Kuranı Kerimi aç oku be insan neler yazıyor biraz Allah korkusu olsun.
o çocuk perişanlık.
hayırlısı olsun işallah.

HAŞA ZULMETMEZ HÜDASI HERKESıN ÇEKTıĞı KENDı CEZASI
halk arasındada eden bulur
benım kayınvalıdemde çok ettı hamile hamile çok çektirdi çok uzdu yıprattı.
"alma el kızının ahını gökten indirir şahini"
cok ahımı aldı bana ve aileme yaptığını yasatmadan ölmesin diye çok dua ettim

ama görümcemin bir suçu yok çok ıyı bırısı ata eder evlat öder kayınvalidem kızının başı yanmadan anlasın
allah herkese vıcdan merhamet versın

allahın sopası yok..allah haklarında hayırlısını nasip etsin...her şerde bir hayır görebilcek kapasiteleri vardır umarım. bundan sonra düzelirler.

yazık ettikleri kendilerine dolanmış
ama yinede üzüldüm
kötü omaya gerk yok 3 günlük dünyada ama
ediyolar işte
umarım ayrılmazlar dediğin gibi çocuğunun yüzü suyu hörmetine
yalnız birşeyi merak ettim eltinle kaynn boşandımı?
yada boşanmadıysalar şuan nasıllar ?

Aman allahim o nasil bir kaynana öyle! allah seninde eltininde yardimcisi olsun nasil vicdanlarina sigdiriyorlar bir kizcagiza böyle iskence yapmayi birtürlü aklim almiyor. Isterdim ki bana yapdiklarinida görümcem ceksin ama yook oda amcasinin ogluyla evli, üstelik damadin ailesi türkiyede oldugu icin almislar damadi ellerine sikiysa görümcemi bir üssün gözlerini oyarlar.

Eee allah sorar insallah öbür dünyada onlara kiziniza verdiginiz degeri gelininize niye vermediniz diye.

ya varya ben böyle insanlara hiç ama hiç üzülemiyorum.Allah zulüm yapana kat kat soruyor.sonuçta bu hayatı kendileri hazırlıyorlar.layığını bulmuş.ama bakalım ben şunları ettim başıma bunlar geldi diyebiliyor mu acaba.böyleleri nedense onu da anlamaz.

ılahi adalet diye buna denir iştee kaydirigubbakcemile5
Allahın terazisi gram şaşmaz..eden ettğini misliyle bulur!:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…