Gelinini kıskanan kaynana modeli

pareme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
59
23
32
Benim basımdada var, en yakın arkadasımın basındada ..

Yemege cıkıyoruz saat 21:00 olunca hadi nerdesin eve gel diye arar durur, arkadaslarıyla ciktiginda gece 1 de bile eve gitse sorun yok :-)
Bize misafirlige geldi, cok yagmurluydu araba kullanılacak hava degildi bizde kalsin dedik, aaa uyuyamam oglum olmadan, oglum gel, yavrum gel nolursun diye yalvar yakar oldu o havada odumuz patladı cocuk eve varana kadar illede gelsin uyuyamam dedi kadın :-)
Arkadasımın daha kotu neredeyse sinemaya bile onlarla gidecek, arabada hep one oturuyormus, arkadasımın yaptıgı hicbirseyi giydigi hicbirseyi begenip onaylamıyormus herseye bir kulp, oglum dolmayi benim elimden sever, oglum oyle sevmez boyle sever, ben onu 2 sene emzirdim vs vs
Bu ne yaa, yedik sanki ogullarını

Aranizda boyle sorunlari olan var mı?
Nasıl tepki vermeli, ne yapmalı? illallah geldi aman

Bu konuda esleriniz hatali onlar sesini cikartmadigi surece boyle herseyinize karisirlar. Esin desin bakalim anne ben evli barkli insanim bana karisma desin bu kadar yuz bulamaz

O oyleymis, yapisi oyleymis, gece uyuyormusda Sabah uyandiginda annesi oglum seni ozledim diyormus 50 yasinda kadini nasil degistirsinmis, niye gonlunu yapmak varken uzssunmus, ne varmis bunda, niye kiskaniyorsun diyor ben kiskaniyormusum :KK70:

Deja-vu yaşadım şu an, aynı konuyu okumuş gibiyim...

Deja-vu yaşadım şu an, aynı konuyu okumuş gibiyim...

olabilir konu basligimdanda belli oldugu gibi 1-2 degiller maalesef, erkek annesi olmak bir sanat oldu resmen :KK70: gelini kiskanma sanati :KK70: tabi herkes degil herkese degil lafim

Vallahi benim müstakbel kaynanam tam zitti :KK70: bazi konularda "birazcik" fena olabilir ama cok şakacidir. "Evlenince de kavga edip edip benim kafama ekşimeyin de naparsaniz yapin" der, "sen almasan evde kalir bu çocuk oyle asosyal der (kitap film düşkünü biraz benimki) :KK70: öyle yani dua edin de evlenince oğluşum da oğluşuma dönüşmesin :KK70:

Vallahi benim müstakbel kaynanam tam zitti :KK70: bazi konularda "birazcik" fena olabilir ama cok şakacidir. "Evlenince de kavga edip edip benim kafama ekşimeyin de naparsaniz yapin" der, "sen almasan evde kalir bu çocuk oyle asosyal der (kitap film düşkünü biraz benimki) :KK70: öyle yani dua edin de evlenince oğluşum da oğluşuma dönüşmesin :KK70:

seninkinde o potansiyel yok canim rahat ol bence :)

neden evlendirirler ki madem oğulları bu kadar kıymetli

ayrıca annesine yooo ben burda kalıcam gelmem diyemiyor sa bir adam o neden evlenir oda ayrı sorun
Benim esim (nikah var ama henuz dugunumuz olmadi) baska bir sehirde gorev yapiyor, ailesi ve ben ayni sehirdeyiz. Son gelisinde ev icin alisveris yapmamiz gerekiyordu eksiklerimiz coktu. 1 haftaligina geldi zaten. Sabahta erkenden gitmemiz gereken bir yer vardi. Ailem kal oglum burda sabahta direkt gidersiniz dedi. Ailemi goremiyorum gideyim dedi kalmadi. Tabi buarada annesi bir gun evin yolunu unuttun sen diye telefonda cocuga laf soktu o sirada ikimiz disarda alisveris yapiyoduk keyfimizden degil. Diger gun kizkardesi senin dunyan orasi dedi yine telefonda esime. Baktim boyle olmayacak kalan alisverislerde bunlari da cagirdim. Bana karsi cok iyiler ama ogullarina karsi tripteler telefonda ya da yalniz kalinca ona laf soyluyorlar. Tamam anliyorum goremiyorlar onlarda ama evleniyoruz yahu az anlayis. Bisi diyemiyor onlara da esim.Benimki de ana kuzusu mu acep? Konusu gelmisken ben de sorayim dedim :KK70:

Benim esim (nikah var ama henuz dugunumuz olmadi) baska bir sehirde gorev yapiyor, ailesi ve ben ayni sehirdeyiz. Son gelisinde ev icin alisveris yapmamiz gerekiyordu eksiklerimiz coktu. 1 haftaligina geldi zaten. Sabahta erkenden gitmemiz gereken bir yer vardi. Ailem kal oglum burda sabahta direkt gidersiniz dedi. Ailemi goremiyorum gideyim dedi kalmadi. Tabi buarada annesi bir gun evin yolunu unuttun sen diye telefonda cocuga laf soktu o sirada ikimiz disarda alisveris yapiyoduk keyfimizden degil. Diger gun kizkardesi senin dunyan orasi dedi yine telefonda esime. Baktim boyle olmayacak kalan alisverislerde bunlari da cagirdim. Bana karsi cok iyiler ama ogullarina karsi tripteler telefonda ya da yalniz kalinca ona laf soyluyorlar. Tamam anliyorum goremiyorlar onlarda ama evleniyoruz yahu az anlayis. Bisi diyemiyor onlara da esim.Benimki de ana kuzusu mu acep? Konusu gelmisken ben de sorayim dedim :KK70:

hepsi ana kuzusu zaten, benimki hayir demiyor gonlunu kirmayayimmis, seninkide hayir demiyor.. deseya alisveris yapiyoruz baskasimi yapacak yerimize zorunuz ne sizin diye ama citkirildim anneleri kirilmasin :KK70:

oyyy sabah oğlumu mıncırdım,mincırdım öyle işe gönderdim.pek yakışıklıydı kerata:KK68:

:KK70: :KK70: :KK70:

bu topik senin icin tehlikeli ablacim, hosuna gitmeyen seyler okuyabilirsin o yuzden takip etmeni onermiyorum pek
olan veya olmayan gelinlerine karsi onyargi toplamani istemem :-)

seninkinde o potansiyel yok canim rahat ol bence :)
Yok yok ben o şakalarda ne imalar ne uyarilar gördüm potansiyel var :KK70: neyse bazen de diyorum ağaç kovugundan çıkmadı bu adam tabiki kendisini merak eden, unutulmaktan endiselenen birileri olacak :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:

bu topik senin icin tehlikeli ablacim, hosuna gitmeyen seyler okuyabilirsin o yuzden takip etmeni onermiyorum pek
olan veya olmayan gelinlerine karsi onyargi toplamani istemem :-)
yok yok iyi geliyor böyle topikler.gelinlere karşı kendimi nasıl koruyacağımı öğreniyorum.mesela bir topikten gelinleri denemem gerektiğini öğrendim:KK53:

hepsi ana kuzusu zaten, benimki hayir demiyor gonlunu kirmayayimmis, seninkide hayir demiyor.. deseya alisveris yapiyoruz baskasimi yapacak yerimize zorunuz ne sizin diye ama citkirildim anneleri kirilmasin :KK70:
Evet iste ben de kendi kendime ona kizdim. Gerginlik olmasin diye de diger alisverislere cagirdim. Kayinvalidem hicbir seyimize karismadi Allah var. Dugunden sonra da hep cagirirsa diye korkuyorum simdi :)

Yok yok ben o şakalarda ne imalar ne uyarilar gördüm potansiyel var :KK70: neyse bazen de diyorum ağaç kovugundan çıkmadı bu adam tabiki kendisini merak eden, unutulmaktan endiselenen birileri olacak :KK70:

Anne en kutsal varlik, evlatta oyle ama
amasi var iste
tabiki sevecek, merak edecek, arayacak, sarilacak, opecek, minciklayacak ama bunlari abartiyorsa sorun

X