Gelininin Yanında Başka Gelinleri Öven Kayınvalide

seawitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
290
1
96
İstanbul
Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımın annesi benim yanımda hep akrabalarının gelinlerini övüyor. Bana bir şey dediği yok beni de çok seviyor biliyorum ben de onu seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz. Ama bu huyunu sevmiyorum ona söyleyemiyorum da çünkü bu sefer ne dedim ki ben diyecek. Yok dayısının gelini çok güzel giyiniyomuş boylu posluymuş.. Benim boyum da biraz kısa olduğu için alındım bu laflara tabi=) Ama nişanlım da uzun değil ki orta boylu, benden çok az uzun. Mesela televizyon izlerken de ünlü bayanları metheder hep, ben sarışın olduğum için bu sefer de esmer güzellerini falan beğenir. Ben mi çok alınganım sizce, o böyle dediğinde diyecek laf bulamıyorum nasıl cevap vermeliyim?

Şimdiden armudun sapı üzümün çözp demeye başlamışsınız siz,bence şöyle bir sirkelenin kafanızdakileri atın.
Kadın konuşmasın mı?

seni sevdiğini biliyorsan hiç umursama bile.
bilmeden yapıyor da olabilir.
ama bilerek yapıyor bütün bunları diyorsan o ayrı.

sizde başka kaynanaalrı övün. tv deki mesela hülya avşar ve yaşıtları büyük olan ünlüler için çok bakımlılıar çökememişler kırışmamaışlar sayın:)
benim kayınvalidem de beğendiği gelinlerden bahseder güzel gördüğü kılardan bahseder ama hiç alınmam yeri gelir bsna da iltifat eder. beni sevdiğini biliyorum gerisi çok da önemli değil.

Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımın annesi benim yanımda hep akrabalarının gelinlerini övüyor. Bana bir şey dediği yok beni de çok seviyor biliyorum ben de onu seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz. Ama bu huyunu sevmiyorum ona söyleyemiyorum da çünkü bu sefer ne dedim ki ben diyecek. Yok dayısının gelini çok güzel giyiniyomuş boylu posluymuş.. Benim boyum da biraz kısa olduğu için alındım bu laflara tabi=) Ama nişanlım da uzun değil ki orta boylu, benden çok az uzun. Mesela televizyon izlerken de ünlü bayanları metheder hep, ben sarışın olduğum için bu sefer de esmer güzellerini falan beğenir. Ben mi çok alınganım sizce, o böyle dediğinde diyecek laf bulamıyorum nasıl cevap vermeliyim?

Bence siz alıngansınız :))
Kadıncağız sizden başka kadını beğenemiyecek mi?Birbirinizi seviyormuşsunuz ne güzel,illede aranızda bir sorun olsun diye çok düşünmüşsünüz belli :kahve:

hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibiler
benimkide baktım bir değil iki değil sölüo hemen yapıştırdım lafı
benim çok şükür sölenebilecek bi kusurum yok sadece hamilelikten sonraki kilolarım için şunun gelini şöle zayıf böle zayıf demeye başlamıştı ki 9 kilo aldım sadece:D
bende en son dedim yani biz şanslıyız ben doğum yapalı dha 6 ay oldu kilolarımı verdim onlarda öle ama snein kızların çocukları 4 yaşında hala 9 aylık hamile gibiler dedim odur budur laf edemez:D

sizde böle yapın başka çaresi yok sizde başka kayınvalideleri övün ona karşı

Merhabalar,

Sanki kendi nişanlılık dönemimi gördüm..Tamam şu ana kadar bir sorun yaşamadım şükür...İnanın benim kayınvalidem de aynısıdır ama ben hiç sorun yapmadım,hatta dinlemedim bile diyebilirim,nişanlınıza söyleyin..Annen böyle böyle söylüyor diye ay benimki de benim yanımda bayılırdı başkalarını övmeye,dediğin gibi ünlüleri methetmeye falan..bizde çok iyi anlaşıyoruz ama dayanamıyorum bu huylarına..neyse ki eskisi kadar yok..eşim sıkıştırdıysa eğer orasını bilemiyorum..Sinir oluyorum şekilci insanlara,nispet yapar gibi anlatmalarına...

Sohbet olsun diye beğenilerini sizinle paylaşıyor olabilir.:kahve:

Önemli olan hangi niyetle yapıldığı,bunu zamanla anlarsınız a.s.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Amacım bazı arkadaşların dediği gibi sorun çıkarmaya çalışmak değil rahatsız olduğum bir konuyu paylaşmak ve fikirlerinizi almak..
Tekrar teşekkürler cevaplayan herksea.s.

canım sen dua et sen yanındayken başka kızları sana övüyo ... Benim kaynanam biz yeni evliyken komşunun yeni sözlenmiş kızını eşime övdü !! neymiş çok becerikli kız , çok marifetli bilmem ne diye

alıngansın hassas insansın elinde değil takmamak

ama eğer kayınvaliden bunu kasıtlı yapıyorsa rahatsız olduğunu anlarsa amacına ulaşmış demektir

o yüzden salla gitsin yada nişanlınla konuş bakalım onun yanında yaparsa o ikaz etsin senin olmadığın zaman...

Şimdiden armudun sapı üzümün çözp demeye başlamışsınız siz,bence şöyle bir sirkelenin kafanızdakileri atın.
Kadın konuşmasın mı?
Allah iyiliginizi versin valla haklisiniz cok hosuma gitti lafiniz....biz gelinler bunu istiyoz galiba yasasin kötuluk uuuhahauhaaaa sakaaaa:hulya:

sizde başka kaynanaalrı övün. tv deki mesela hülya avşar ve yaşıtları büyük olan ünlüler için çok bakımlılıar çökememişler kırışmamaışlar sayın:)
benim kayınvalidem de beğendiği gelinlerden bahseder güzel gördüğü kılardan bahseder ama hiç alınmam yeri gelir bsna da iltifat eder. beni sevdiğini biliyorum gerisi çok da önemli değil.
yuuuk anam yuukkk....bizimki nisanlilikta yapti evlilikte bittiboshayallersmileboshayallersmile
bana bir guzel lafini duymadim ....kiyas yapar milleti birbirin dusurursempatiksalakcinni:1:bu kadar....haaa arada gönlu olursa is yapinca ellerini yeyim nasil guzel olmus dedi bir iki kez (1o yilda)HIC YUZ VERMEZ kiyaft almistik anne nasil olmus dedim giyinip,yooook diyor skiseyin yok neys bende anlamadimkikaydirigubbakcemile4biraz kiskaniyor beeni hissdiyorum kocasi yok ya normal diyorum...baska iyi birsy dusunuyom bulursam yazarim.,

Back
X