Gelininin Yanında Başka Gelinleri Öven Kayınvalide

yani çok da her şeyi takmamak lazım.iyi niyetli de olsa laf çarpıyor da olsa gül geç.çok bozuluyorsan yeri geldikçe çaktırmadan sen de accık batır iğneyi.büle büle anlaşıp gidin işte.
unutma ki o da bir insan ve hataları ,hatta arada minik fesatlıkları olabilir.bizim yok mu sanki.

iyi anlaşıyormuşsunuz hiç takılma bile bunlara
art niyetlide söylemiyor sanırım öyleyse bile boşver
doğru söylüyorsun anneciğim de geç:hulya:
böyle herşeye takarsan boş yere kadınla aranı bozarsınbenneyaptımki
madem iyisiniz iyi kalyerimseniben

benim kayınvalidemde yapar ,hemde abartır da abartır ,yok 50 kişiyi ağırlamış yemekte ablasının

gelini ,yok 3 katlı evi çekip çevirrimiş abisinin gelini ,vay efendin hanım hanım giyinirmiş kardeşinin

gelini :))) hepsi bana laf biliyorum ama ben sesimi çıkarmıyorum ,napim yani ,bende konuşsam iş büyür

gider ,umursamıyorum ,bir gün olsun beni övmemiştir birinin yanında ,keyfi bilir ,onun övemsiyle

yücelmem ,yermesi ile de eğilmem ..herkes beni biliyo ,en önemlisi ben kendimi biliyorum ..sende

takma ,daha nişanlısın evlenince neler duyacaksın daha ,herşey zoruna giderse yürümez bu iş ,biraz

kulaklarını kapatacaksın
..

Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, nişanlımın annesi benim yanımda hep akrabalarının gelinlerini övüyor. Bana bir şey dediği yok beni de çok seviyor biliyorum ben de onu seviyorum, çok iyi anlaşıyoruz. Ama bu huyunu sevmiyorum ona söyleyemiyorum da çünkü bu sefer ne dedim ki ben diyecek. Yok dayısının gelini çok güzel giyiniyomuş boylu posluymuş.. Benim boyum da biraz kısa olduğu için alındım bu laflara tabi=) Ama nişanlım da uzun değil ki orta boylu, benden çok az uzun. Mesela televizyon izlerken de ünlü bayanları metheder hep, ben sarışın olduğum için bu sefer de esmer güzellerini falan beğenir. Ben mi çok alınganım sizce, o böyle dediğinde diyecek laf bulamıyorum nasıl cevap vermeliyim?

siz herkesten güzel ve özel olduğunzu düşünmüyormusunuz?? cevabınız evetse hiiiç takmayacaksınız...hayırsa biran önce öyle düşünmeye başlayacaksınız...nişanlınız öyle düşünüyor ki sizinle evlenmek istiyor....gerisi boş fasa fiso....

benimkide arada laf vurur hiç suratına bakmam duymamış gibi yaparım ne oldu ne dedin duymadım derim bozulurguclubacismile

Canım onu kasıtlı yapmıyorda olabilir ama benim kayınvalidemdede aynısı var kaydirigubbakcemile oda bana hep der şu tutumlu bu tutumlu :))))bizim arkadaşların ev araba aldıklarını duysa haaa onun karısı çok tutumlu der sonrada bana döner tutumlu olun der ben parayı suya atıyorum ya kafamçokkarıştı evleneli çok olmadı anca düğün borçları bitti kendileri bişey yapmadı biz evlenirken , eşimle biz yaptık her şeyi nasıl hemen ev alacaksam ama görsün 1 seneye inşallah alacam bakalım ne diyecek tutum konusunda delikafadulden.Bana tutumlu ol derken kendileri bizi soyup soğana çeviriyolar.

aman benim kayınvalidem oğluna zamanında düşündüğü kızları över yanımda...şöyle hamarat böyle iyi falan diye.hatta bi gün eşim de evdeydi konuşmaları duyunca 'o kız inşaatta erkeklerle basıldı o...nun teki'demişti delikafaduldendelikafadulden ama kayınvalidemi çok iyi tanırım beni çok sever bu konuşmaları sadece boşboğazlılığından düşüncesizliğinden kaynaklanıyor.o yüzden art niyet aramam.belki sizinki de öyledir.zamanla tanıdıkça ona göre tavır alırsınız

Benim de annem aynısını yapar bana karşı, söylediğimde de "eee onlar senden iyi ne yapayım kızımsın diye yalan mı konuşayım" der.
Valla hiç sorun değil, boşuna dert ediyorsunuz. Basit şeyler bunlar. Bence kadıncağız bilerek yapmıyor bunu.

hiç takılcak bı tarafı yok
şimdıden bence bunları düşünmeyın
hele bı evlenın daha neler duycak daha neler yaşıycaksınız:delphin:

gerçekten anlaşıyorsanız birbirinizi sevip sayıyorsanız böyle küçük şeylere takılmayın olmadı bi laf arasında siz de arkadaşınızın kayınvalidesini övün:))lafa başlarken de annecim senden iyi olmasın arkadaşımın bi kayıvalidesi var bal bal bayıldım:)))

Back
X