- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Ay benim kvde de doğum günlerim de züccaciyeye gidip ordaki en ucuz, uyduruk şeyi alır sonra bana verir. Görsen pırlanta set hediye ediyor öyle bir kurumlanmaEvine 3 maaş girmesine rağmen torununa saçma sapan elbise dikip hediye eden, ikinci el kıyafetleri insanlara hediye diye kakalamaya çalışan bir teyzem var mesela. Gelini artık bıkmış durumda giydirmiyor. Onun gibi bi durum mu aldığınız kıyaferler sıfır etiketli mi ki? "Verdiğimiz kıyafetler" yazdığınız için dikkatimi çekti durum sormak istedim.
yahu zaten gelinimiz gelinimiz hayırdır abinin annesi misin...
Bir de bayılın istersenizBizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Çocuk senin çocuğun değil . Kendi doğurduğu çocuğa yaptığınin hesabıni kimseye vermek zorunda değilBizsiz doğum günü yaptı...Ve resimleri yayınladı....Niye bu kadar bana saldırıyorsunuz. Benim cephemden çok zor bir durumun içindeyim
Geçen konuda yorum yapanlara küfür ettin8z, cirkefleştiniz, burda kadın sizden kaçmakta haklı yazdım. Sizin işiniz gücünüz hayatınız yok mu, gelin onu yaptı bunu yaptı gibi zırvalarla uğraşacagınıza kendi hayatınıza bakın.
Kendi çocuğu yapmak istemiş yapmış gidemediyseniz hediye alir sonra verirsiniz ne yani gidip pasta yememek mi mevzu sevmiyorsa sizi üstelemeyin herkes can ciğer olmak zorunda miMazeretimiz vardı....Yeğenimin 1. yaşında da annelerinin işi vardı ertelendi. Tetanos aşısı oldum.Antibiyotiklerden allerjik durumum azdı gelecek durumda değildim...Daha evvel ertelenen şey yine ertelenebilir bizim açımızdan çok kötü oldu...Resim yayınlanması sizce doğru mu?
Haksizsiniz Allah sizin gibi gorumceklerden gelinleri korusun ne doğum günüymüş aaaaBenim durumum yaşamadan anlayamazsınız....Buradan yorum yapmak kolay....Ertelenebilirdi diyorum daha önce ertelenmiş...Niye böyle çarpık düşünüyorsunuz...Daha önce burada gelinlerden çok çekenlere destek mesajları yağdırırken sizlerin bana yaptığını anlamış değilim....Bana neden hak vermiyorsunuz?
Eltimi ısırdım sonrası yeni bir kült geliyor. Gelinimiz kimonomu giymedi
Kimononun resmini atsın oylayalim.Çünkü gelinleri Uzakdoğu'lu değilmiş
yapsın görümceye uymak zorunda değilki. Tencereyi tavayı kullanmadı diye laf yapan insanlara uyacağıma annemin uygun gününe uyarım.Bence burada çifte standart yapıyor gelin.
bir de bayıl istersen Feriha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?