Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında yorum istiyorum kızlar...

Gelinliğimi nasıl buldunuz?

• Ankete Katılan
    176
Canım Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Gerçekten gelinlik süper tabi ayakkabılar da bir o kadar güzel Rabbim mutluluğunu daim etsin. Mutlu mesut ol inşallah......

ben begenemedim arkadaşım:( tabiki senin zevkin ama ben yuzlerce gelinlik bakmama rağmen begenemedim. sanırım tasarımcı olunca kolay kolay begenilmior

Canım Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Gerçekten gelinlik süper tabi ayakkabılar da bir o kadar güzel Rabbim mutluluğunu daim etsin. Mutlu mesut ol inşallah......

Teşekkür ederim canım ayakkabı pek içime sinmesede gelinliğimi çok severek aldım. İnşallah o güzel günde giymeyi nasip eder Allah'ım...

ben begenemedim arkadaşım:( tabiki senin zevkin ama ben yuzlerce gelinlik bakmama rağmen begenemedim. sanırım tasarımcı olunca kolay kolay begenilmior
te çalışmak istemedim. Tekstil berbat meslek iyi katlanıyorsun :21:

Tabiki herkes beğenecek diye birşey yok :1: Benimde asıl mesleğim stilistlik ama bu meslek

gayet şık bir gelınlık cnm. :)) mutlu mutlu giy inşallah :) bır omur mutlu ol:46::46:

Gerçekten çok güzelmiş.Ben genelde bakıyorum ama hiç cevap yazmamıştım gelinliklerle ilgili ama sizinkini çok beğendim.Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

gayet şık bir gelınlık cnm. :)) mutlu mutlu giy inşallah :) bır omur mutlu ol:46::46:

Teşekkürler canım iyi dileklerin için. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Gerçekten çok güzelmiş.Ben genelde bakıyorum ama hiç cevap yazmamıştım gelinliklerle ilgili ama sizinkini çok beğendim.Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.

çok güzeller ikiside ayakkabıda yani çok güzel güle güle mutlu mutlu kullanın inşallah

Gelinlik güzel canım ben çok beğendim, ama üst kısmını nasıl kapatıcaksınız??? Önemli olan bu bence...

Öncelikle yorum yapan herkese teşekkürler, beğenenlere ve beğenmeyenlere de... Gelinliğimi özel dikim yaptığım için üst kısmı komple dantellerden olcak. Hakim yaka, dar kol. Bu ayın 26sında hazır olcakmış ama ben mayısın başında ancak alabilcem İzmir'e evimi yerleştirmeye gidiyorum. Alınca size fotoğrafımı eklicem :21:

Merhaba önceden gelinliğim için bir topik açmıştım ama en benzerini koymuştum şimdiyse kendi gelinlik modelimi koydum. Bu modelin tesettürlüsünü diktircem biraz karaladım malum giydiğimde üstü açıktı... Kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabılarımıda alıp ekledim. :kkk:

Eki Görüntüle 308067

Eki Görüntüle 308068

Eki Görüntüle 308069

Eki Görüntüle 308070

çookkk guzel ve zarif bu modellere bayılıyorum bı omur boyu mutluluklar dılerım.. :)

çok hoş bir seçim yapmışsın gerçekten çok güzel bir glinlik. Ayakkabı da uymuş 10 üzerinden 10 (:

Canım gelinliğin muhteşemm. tam benim istediğim gibi tesettürlü dikilmiş halinin resmi varsa atabilir misin yada hangi moda evi olduğunu söyleyebilir misin ? En güzel gününde muhteşem olursun inşallah..

Back
X