Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel tebrik ederim
Canım Allah güle güle giymeyi nasip etsin. Gerçekten gelinlik süper tabi ayakkabılar da bir o kadar güzel Rabbim mutluluğunu daim etsin. Mutlu mesut ol inşallah......
te çalışmak istemedim. Tekstil berbat meslek iyi katlanıyorsunben begenemedim arkadaşımtabiki senin zevkin ama ben yuzlerce gelinlik bakmama rağmen begenemedim. sanırım tasarımcı olunca kolay kolay begenilmior
gayet şık bir gelınlık cnm. :)) mutlu mutlu giy inşallah :) bır omur mutlu ol![]()
Gerçekten çok güzelmiş.Ben genelde bakıyorum ama hiç cevap yazmamıştım gelinliklerle ilgili ama sizinkini çok beğendim.Allah mutluluğunuzu daim etsin![]()
Gelinlik güzel canım ben çok beğendim, ama üst kısmını nasıl kapatıcaksınız??? Önemli olan bu bence...
Merhaba önceden gelinliğim için bir topik açmıştım ama en benzerini koymuştum şimdiyse kendi gelinlik modelimi koydum. Bu modelin tesettürlüsünü diktircem biraz karaladım malum giydiğimde üstü açıktı... Kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabılarımıda alıp ekledim.
Eki Görüntüle 308067
Eki Görüntüle 308068
Eki Görüntüle 308069
Eki Görüntüle 308070
çookkk guzel ve zarif bu modellere bayılıyorum bı omur boyu mutluluklar dılerım.. :)