- 6 Ocak 2015
- 95
- 49
- 35
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
Kızlar merhabalar, dikim yaptıracağım ve 3500 tl olacak. Danteli çok kullanacağımız için böyle tuttu. Çok mu pahalı ama gönlümdeki bu ve olmaz ise hep aklımda kalacak..
Sevgiler
Sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah süpeeeeer peri kızı gibi olacaksın.canım pahalılık kavramı herşeyde olduğu gibi gelinliktede kişinin bütçesine göre değişir bende diktiriyorum (burda resmi var bakabilirsin ) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sectigim-gelinlik-sizce-nasil.815439/
benimkinde dantel falan yok minik papatyalar var üstünde bende 3000 e anlaştım öncelikle bütçene bağlı bu işler maddi sıkıntın yoksa gönlün nasıl istiyosa hangisini beğeniyosan onu yaptır derim hayırlı olsun şimdiden
14 haziranda canım senin ne zaman ? teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun :)maşallah süpeeeeer peri kızı gibi olacaksın.
Düğün ne zaman?
Ben de gönlümdekini seçtim 3500 biraz zorluycacak ama napayımm aklımdam ı kalsın
benim gelinliğim için yaptınız o yorumu ?ben beğenemedim
yaa senin azcık kalmış benim daha vaaar 26 temmuz benim de..14 haziranda canım senin ne zaman ? teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun :)
canım biraz zorlicak diyosan düşünme al derim çok zorlicak deseydin belki daha uygununa bak diyebilirdim ama 1 kere oluyo bu işler içinde kalmasın
mesela ben düğünden sonra gelinliğimi satmayı düşünüyorum maddi sıkıntıdan değil yer kaplamasın boşuna diye hemde durumu olmayan bütçesi yetmeyen birilerini mutlu ederim belki
sende öyle düşünebilirsin 3500 e alıp 1000 e satsan gelinliğini 2500 e almış gibi olur hem
canım kiralık fiyatı mı 3500 tl ?? öyleyse çokmuş gerçekten bence tekrar pazarlık yapyaa senin azcık kalmış benim daha vaaar 26 temmuz benim de..
Evet cok haklısın ben kiralıyacağım satın 3900 uf ya napsam satabilir miyim acaba ki.
Maddi durumunuza göre değişir. Ama öok pahalı değil benceKızlar merhabalar, dikim yaptıracağım ve 3500 tl olacak. Danteli çok kullanacağımız için böyle tuttu. Çok mu pahalı ama gönlümdeki bu ve olmaz ise hep aklımda kalacak..
Sevgiler
sizin gelinğinize bayıldımmmm. Maşallah çok güzel bi gelin olacaksınızcanım pahalılık kavramı herşeyde olduğu gibi gelinliktede kişinin bütçesine göre değişir bende diktiriyorum (burda resmi var bakabilirsin ) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sectigim-gelinlik-sizce-nasil.815439/
benimkinde dantel falan yok minik papatyalar var üstünde bende 3000 e anlaştım öncelikle bütçene bağlı bu işler maddi sıkıntın yoksa gönlün nasıl istiyosa hangisini beğeniyosan onu yaptır derim hayırlı olsun şimdiden
çok teşekkür ederim gerçekten :)Maddi durumunuza göre değişir. Ama öok pahalı değil bence
sizin gelinğinize bayıldımmmm. Maşallah çok güzel bi gelin olacaksınız