• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğime uzun bi kararsızlıktan sonra karar verdim canlar...

canım çok güzel gelinliğin güle güle giyin sana çok yakışmış erkenden halletmişsin işte
benim mayıs 22 de daha yeni verdim modeli ilk provam haftaya.. benim gelinliğime benziyor gelinliğin sayende nasıl olacağını görebildim mutlulukla giyin iyşallah.

canım çok güzel gelinliğin güle güle giyin sana çok yakışmış erkenden halletmişsin işte
benim mayıs 22 de daha yeni verdim modeli ilk provam haftaya.. benim gelinliğime benziyor gelinliğin sayende nasıl olacağını görebildim mutlulukla giyin iyşallah.

amin çok tşk ediyorum evet kafam şimdi daha rahat öbür türlü kararsızlık beni mahfediyor :) sende huzurla mutlulukla giyin cnm gelinliğini...:1hug:

:nazar: güle güle giy cnm çok yakışmış

etek kısmı cok hos güle güle giy inş

çok tşk ediyorum gerçekten çok sevindim beğenmenize opuyorumnanaktan

canim mutluluklar dilerim cok yakismis,fotoraf kücük gelinliginemi saclarina mi odaklansam gözlerim $e$e oldu :roflol:

saçlarında açık ve lüle lüle olursa bi bakan bidaha bakar heraldezemuszemus

canim mutluluklar dilerim cok yakismis,fotoraf kücük gelinliginemi saclarina mi odaklansam gözlerim $e$e oldu :roflol:

ay ne güzel yorumlar böyle :) duyunca daha da içime siniyor gelinliğim valla inşallah büyük halini ekleyecem 100 mesaj oluca tşkler

Canım gule gule gıy gelınlıgın cok yakısmıs zemuszemus

ya esmerlere de gelinlik ayrı bi güzel oluyo sanki çok güzel olmuş canım güle güle giyy...

Back
X