• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi ihtiyacı olanlara ücretsiz kiraya veriyorum!

Sevim Emine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
18
0
86
İstanbul
$1.webp

2 yıl önce evlendim.36 beden gelinliğimi ihtiyacı olanlara emanet vermek istiyorum. İlgilenenler bana özelden ulaşsın. (boyum 1.64cm)

harika bi düşünce cidden tebrik ederim sizi..sizin gibi düşünceli insanların hala var olduğunu bilmek çok güzel..Rabbim gönlünüze göre versin inşallah..umarım ihtiyacı olan birileri çıkar..:71::71:

Ne güzel düşünmüşsün inşallah ihtiyacı olan birnii bulursunuz

Canım hem düşüncen hemde gelinliğin çooook güzelmiş:)Umarım senin gibi düşünen iyi niyetli ve gerçekten ihtiyacı olan birisi burada seni bulur:)

merhaba..öncelikle çok ince bi düşünce tebrik ederim sizi...benim 29 ekimde düğünüm var..ve yoğun bi şekilde gelinlik arayışına girdim..şuan hala araştırmasını yapıyorum..gelinliğiniz gerçekten çok hoş..yada siz güzel taşımışsınız..eğer istediğim gibi bir gelinlik bulamazsam..giymek isterim..teşekkür ederim..tabi gerçekten ihtiyacı olanlar varsa da engel olmak istemem..bence bu konu güncel kalsın..

ihtiyacı olan biri olması şart değil aslında.herkes yeni ve kendi zevkine uygun gelinlik giymek ister diye düşündüğümden ihtiyacı olan dedim. eğer beğenir ve de bu masraftan kurtulmak isteyen olursa seve seve herkese verebilirim.:34:

Bu arada gelinliğim kırık beyaz renk, üst bölüm tamamen fransız danteli. arkası kalçaya kadar inci düğmeli.boncuk işleme yok. özel dikim yaptırmıştım.

çok güzel takdir edilesi bi davranış,evlensem isterdimm:9: şaka bi yana tam beden olarak aynıyız oyüzden söylemiştim..çok beğendim..
inşallah ihtiyacı olan birilerine yararlı olur.

boyumuz, bedenimiz ve ten rengimiz aynıymış, gelinliğiniz de çok güzel boncuk sevmeyen Fransız danteli seven biri için ah ahh evlenecek biri olaydı keşke kesin isterdim bunu ben :1: konuyu güncel tutalım ihtiyacı olan uygun birisi çıkar mutlaka, giyene uğur getirsin inşallah.

böyle bir davranışta bulunmanız gerçekten çok güzel,birkaç defa okudum başlığı emin olmak için:)özel msj atmak istedim ama yeni üye olduğum için atamadım,benim de 16 temmuzda nikahım var,internetten gelinlik araştırması yaptım biraz ama fiyatlar gerçekten yüksek geldi,bu arada sadece nikah yapacak olmam da fiyatların uçuk gelmesinde etkili tabi,hayalimde hep straplez gelinlik olmasına ragmen gelinliğiniz gerçekten güzel,eğer bana uygun bir bütçeye göre gelinlik bulamazsam gelinliğinizi denemek isterim,ben de istanbuldayım,msj atarsanız sevinirim...

Çok güzelmiş gelinliğin, kalbin de öyle.
Takdir ediyorum davranışından ötürü ben özel dikim yapıp kiralamıştım.
Satın almış olsaydım aynı şeyi düşünürdüm.
Dolapta bekleyip sararacağına başkalarına mutluluk versin değil mi:34:

Back
X