Gelinlik arıyorum

Chester15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
2.433
1.249
133
Merhaba yeni evlendim ama düğünüm olmadı henüz düğün yapmak için paramız yok eşim askerden geleli 1,5 ay oldu yeni bir iş buldu eşimin anne babası ayrı benimde öyle kimse hiçbir şeye yardım etmiyor benim annemin yanında kalıyoruz yavaş yavaş hazırlık yapmaya çalışıyorum bu nedenle uygun fiyatlı bir gelinlik arıyorum

Canim benim acik prenses model sifir kol sirti acik arkasi falan bana gore guzel yani ama cicekle duvagi sen ayarla istersen sana kiralayabilirim ama ist.daym ben

benim var canım ve hiç giymedim sıfır gelinlik hiç bir sorunu yok a kesim güpür taş işlemeli kuyruklu ve etek ucundan kalın bir su yolu geçiyor istersen sana satabilirim cokda uyguna verebilirim

Ben gelinligimi ozel dikdirdim keske yeniden gyme sansim olsa cok begenerek diktirdim nikahm oldugu icin 2 saat giydim pahaliya dktirdm ama size verebilcem fiyat 1000 lira

Merhaba gelinliği satıyorum dilerseniz uygun fiyata yardımcı olurum komple dantel ve balık gelinlik 38-40 beden uyumlu

Eklentiler

• 1479411471120.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…