Keşke sen de şerefinle ölseydin içimde...

Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı,
işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...
edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki....
Hz.Mevlana

akuma, msjına bayıldım. çok çok çok doğru.. ve çok anlamlı bir yere yazmışsın... kabardinka ablama moral olur inşallah.. ablacım onlar bizim ahımızı aldılar vebunun hesabını verecekler er yada geç. yüreğini ferah tutmaya çalış..

kabardinka85 canım yaşadıkların çok ağır. Ama ayağa kalmalısın değmeyecek biri için 1 sene üzülmek çok bir gün bile çok. Biz en büyük hatayı fedakarlık yaparak yapıyoruz. Kendimizden ödün verdikçe karşımızdaki kendini adam sanıyor. Çok fedakarlık yapmışsın. Sırtından bıçaklanışsın. Ama artık ayağa kalkman ve ona ne kadar güçlü olduğunu göstermen lazım. Kendin için yaşa hayatı. Geçen zamanı geri alamazsın ama yaşadıklarından ders alıp daha kuvvetli olarak yaşamaya devam etmelisin.
ALLAH'a emanet ol.

kabardinka, dert ortağım... msj sayım yüzünden özel msjına cvp veremedim.. en kısa zamanda msj sayımı yükseltip özelince cvp vereceğim ;)

kabardinka85 canım yaşadıkların çok ağır. Ama ayağa kalmalısın değmeyecek biri için 1 sene üzülmek çok bir gün bile çok. Biz en büyük hatayı fedakarlık yaparak yapıyoruz. Kendimizden ödün verdikçe karşımızdaki kendini adam sanıyor. Çok fedakarlık yapmışsın. Sırtından bıçaklanışsın. Ama artık ayağa kalkman ve ona ne kadar güçlü olduğunu göstermen lazım. Kendin için yaşa hayatı. Geçen zamanı geri alamazsın ama yaşadıklarından ders alıp daha kuvvetli olarak yaşamaya devam etmelisin.
ALLAH'a emanet ol.

Çok huzurlu ve dinlendirici bir yorum yapmışsın teşekkür ederim, iyi olmaya çalışıyorum be canım, elimden geleni yapıyorum sabırla ve dualarla, ruhum çok yorgun ve buna baglı olarak vücudum ve beynim de yorgun, kalbim zaten ooo bitik. Anlayacağın kendimi iyileştirmeye çalışıyorum.

Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı,
işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...
edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki....
Hz.Mevlana

Çok güzel bir söz...herşeyi anlatıyo zaten...teşekkür ederim akuma.

Back
X