Keşke sen de şerefinle ölseydin içimde...

Canım benim okurken içim yandı benimde 2,5 yıllık platoniğim evleniyo aynı duyguları bende yaşıyorum ve bu yazını okurken sadece şunu düşündüm birşeyler yaşamış olsaydık dahada yanıcaktım.Kuzum kmse için değmez besle kargayı oysun gözünü diye boşuna dememişler İyi olmuycaksın değer vermiyceksin ki daha çok sevilesin.Dilerim Allah çektiğimiz bu acıların bedelini ödetir o vicdansızlara...

Ben daha şerefli bir erkeğe rast gelmedim arkadaş
Bakıyorumda çoğu bayanda denk gelememiş
Aman canım boşverrr , inan değmez

tüylerim diken diken oldu yemin ederim :S
cok duygulandim. Allah yar ve yardimcin olsun...
umarim toparlanmisindir biraz.
gün gelir devran döner merak etme..
Allahindan bulsun o ve onun gibiler.

canım benm üzülme sakın. elinde değil biliyorum ama değmiyor işte :47:

çok sevdiğim ve bana her umutsuzluğa düştüğümde moral veren 2 söz var...

‎"İstediğin kadar inançlıyım de namaz kıl, sadaka ver. Umut verip, güven aşılayıp da yarıyolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin."

Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî

Birinin gözyaşları üzerine kurulan her mutluluk, günü geldiğinde en dayanılmaz acılarla intikamını alır!...."

sen Allaha havale et ve önüne bak, çünkü geçmişe her döndüğünde yaraların kabuk bağlamaz, daha da yaralanırsın

bu her iki söz için de teşekkür ederim, ben çok gözyaşı döktüm, duvar diplerinde tuvaletlerde çok ağladım...ben unutsam da Allah unutmasın bunları...

ben yerinde olsam demişya babası fatura kes diye fatura keserdm bi kere liste yapar yolladım parayı verirlersede ya çatır çatır yerdim ya da hayır ederdim. En azında yağlarım erirdi. Sonrada en acı şeyi yapardım unutmak.... çok zzor belki ama unutmasamda unuttu numarası yapardım. Bu saatten sonra geçmişi düşünmek sana acıdan başka bişey vemeyecek o sebeple geçmişi herşeyi sil ve yola devam inan seni çok sevecek ve seninde çok seveceğin biri çıkacak ve o zman iyiki bunla ayrılmışım diceksin emin ol:......

İnşallah canım, çok teşekkür ederim iyi temennilerin için...

çok sınırlendım sana çok:47:hemen kendıne gellll !! o karaktersız ıcın sakın bır gununu daha mahfetme hemn bak aynaya ve degerını annenın banaın sevgısını hatırla el bunlar kımse kımseye acımıyo gıt aılene sarıl senı bu yasa getırdıklerı ıcın tesekkr et ve onune bak uzulmuyorum sana cunku sen cok guclu bı kızsın buna ınanıyorum hemen toparlan canım hemde hemen sakın bırgununu daha kaybetmen ve onun sürünüşününü zamanıo gelince zevke izle tamammı kızlara bunu yapamazlar ya kabullenemıyorum aılenın gozundekı guzellıgını kesfetsene sen bı ya onların aılesıne onların oglunamı kaldın annen bunun ıcın mı dogurdu senı :47:(sütü bozuk bunların hepsi cezasını çekecekler)

Güçlüydüm ama sanırım tükenmek üzere, rol yapmaktan yoruldum, sürekli gülümsemeye çalışan yüzümle...biliyor musun şu kalbim öyle davacı öyle şikayetçi ki onlardan, Hz. Muhammedin önünde vereceksiniz hesabını, çok yanıyo içim çoook anlatamam...

Canım benim okurken içim yandı benimde 2,5 yıllık platoniğim evleniyo aynı duyguları bende yaşıyorum ve bu yazını okurken sadece şunu düşündüm birşeyler yaşamış olsaydık dahada yanıcaktım.Kuzum kmse için değmez besle kargayı oysun gözünü diye boşuna dememişler İyi olmuycaksın değer vermiyceksin ki daha çok sevilesin.Dilerim Allah çektiğimiz bu acıların bedelini ödetir o vicdansızlara...

evet emin ol birşeyler yaşamış olsaydın daha da yanacaktın kardeşim iyi ki yaşamamışsın, ben hep keşke platonik sevseydim bu kadar canım yanmazdı dedim, ama kader işte yapacak bişe yok.yorumun için teşekkür ederim.Allah hepimiz için hayırlı olan ne ise onu versin, ve herkes ettiğinin bedelini katı katı ödesin inşallah.

tüylerim diken diken oldu yemin ederim :S
cok duygulandim. Allah yar ve yardimcin olsun...
umarim toparlanmisindir biraz.
gün gelir devran döner merak etme..
Allahindan bulsun o ve onun gibiler.

sağol canım benim, toparlanmaya çalışıyorum derken yeni bişe cıkıyo ama şuan hiç olmadıgım kadar kararlıyım Allah'ın izniyle Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Durumuna çok üzüldüm canım ama deymez ciddi anlamda şuanda seni o kadar iyi anlıyorum ki . Acaba o seni anlıyor mu bir de burdan bak olaylara eğer baksaydı pislik yapmazdı yanında olurdu inan. Deymez göz yaşlarına hemde hiç deymez ..

Durumuna çok üzüldüm canım ama deymez ciddi anlamda şuanda seni o kadar iyi anlıyorum ki . Acaba o seni anlıyor mu bir de burdan bak olaylara eğer baksaydı pislik yapmazdı yanında olurdu inan. Deymez göz yaşlarına hemde hiç deymez ..

haklısın hiç değmez ama bunu idrak etmek çok zor oldu çok kişiliksiz bir adamı sevmişim ben...gözyaşlarımı ve hakkımı asla helal etmiyorum ona, ağlaya ağlaya gezmediğim sokak kalmamıştır, duvar diplerinde diz çöküp çok ağladım ya da kendimi tuvalete banyoya kitleyip sesim duyulmasın diye çaşmeleri açıp çok ağladım ben Allah gördü hep yanımdaydı şahit oldu o da yeter...inşallah ödetir bedelini...

haklısın hiç değmez ama bunu idrak etmek çok zor oldu çok kişiliksiz bir adamı sevmişim ben...gözyaşlarımı ve hakkımı asla helal etmiyorum ona, ağlaya ağlaya gezmediğim sokak kalmamıştır, duvar diplerinde diz çöküp çok ağladım ya da kendimi tuvalete banyoya kitleyip sesim duyulmasın diye çaşmeleri açıp çok ağladım ben Allah gördü hep yanımdaydı şahit oldu o da yeter...inşallah ödetir bedelini...

umarım biran önce unutur hayatına sıfırdan başlarsın.hiç değmezmiş ama üzülmemek elde değil.allah yardımcın olsun canım...

Back
X