Gelinlik Modelleri Gelinlik Dediğin Böyle Olur

moon zevklerimiz aynıymış
benim gelinliğimde kuyrrukluydu
işlemeler bi harika
fiyatlarıda uçuktur eminim

Çok güzeller ama bunlarla düğünde oynanmaz, çok uzun etekleri var. DÜğünümde oynayamadıktan sonra düğün yapmanın anlamı kalmıyor

etegi arkadan uzun oldugu icin dans etmesi zor olmazmi...bilmiyorumkismile
ama yinede cok hoslar 6. model cok güzel

o kuyruklarla nasıl halay cekcez ya param parça olur düğün sonuna kadar

çok güzeller işlemelerine bayıldım. ama yok kuyruklu gelinlik. ben bu düğünde rahat rahat oynayamayacaksam halay çekemeyeceksem napayım ben o gelinliği. kısa ve güzel. en iyisi. ama yinede emeğine sağlık.

gelinlik secerken halay nasıl oynarım diye aklıma gelmes acıkcası benim kuyrukları cıkanlar var veya aynı gelinliklerin daha az kuyruklu sekilde yaptırma sansı var bi halay icinde hayalimdeki gelinlikten vazgecmem ben sahsen

valla o gelinliği giyip kendi düğünümde rahat hareket edemiceksem giymemin anlamı yok diye düşünürüm ben.geriye dönüp baktığım da ayyy ne gündü bütün gece kuyruğumu toparlamakla uğrastım herkes bastı kirlendi yırtıldı demek istemem.

canım modeller güzelde kuyrukları ne kaddem uzun kullanımı çok zor olmalı ama görünüşlerine diyecek yok

vayyyyyyyyy anammm vaaaayyyyyyyy bunları giymek için boyunun 1.80 olması lazım çünkü çok kabarık ne kadar kabarıl olursa o kadar boyu kısa gösteriyo şahsen boyum 1.70 ama cesaret ister yani işlemeleri çok güzel ama emin olun inanılmaz ağır oluyo benimkininde üstü işlemeliydi taşlarla evime geldiğimde omuzlarım mos mor olmuştu askılardan eee tabii bütün olmasınında etkisi varr

ben de mı bi anormallık var ya bunlar böle bi garıp geldı cok şaşaalı gelın zaten guzeldır zarıftır ben begenemedım bunlardan bı tane yıne de paylasım ıcın tesekkurler

en başta çok eleştirilen ve üstü beğenilen bir gelinlik vardı,bence şahaneee bir gelinlikk hem altı hem üstü tam hayalimdeki gibi aynısını yaptırabilirdim takiii mendil eteğe karar vermeseydim,ilk fikreim aynı burdaki gibiydi.üstü aynı kalacak ve altı mendil etekk alabildiğine kabarık,hatta gelinlikçim kuyruk yapayım dedi de ben cesaret edemedim..

C.tesi nişanım vardı ve kıyafetim dar ve kuyrukluydu. modelin orjnalinden 20 cm fazla yaptırdım kuyruğu. gayet de güzel oldu. kuyruk beni çok yormadıda, dar olması biraz zorladı. Halay dışında bütün şarkılarda oynadım :teytey:

beyaz olmali gelinlik dedigin bej yada krem rengini hic tasvip etmiyorum sahsen
bi kaci güzel ama cogu biraz eski model

Ben cogunu begenmedim,yani cok kabalar sonucta o gelinligin icinde rahat olmalisin dans ettigin zaman oynadigin zaman

oynamak icinde gelinlik tercihimi degistirmem yahu ozaman duz bi elbise giyelim rahat oynayalım olurmu goz kamastıran birsey olmalı akılda kalmalı bence

Tam eski prenses modeli gelinliklerden. Ama bence günümüzde demode kaldı. Bu kadar kabarık etekler, taşlı üstlerden ziyade, deniz kızı silüeti ve dikişle yapılan detaylar kullanılıyor artık en gözde moda evlerince.

bu zevk meselesi ama ben sunu anlayamıyorum oynamayı engeller diyor herkes gelinlik bu yuzden degisirmi ya zaten kraliyet dugunu yapmıyorus hani boyle 5 metre kuyruk falan degil ama kabarık olması ve biraz kuyruklu olmasıda gelinligi on plana cıkarır en azından benim fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…