Gelinlik Modelleri Gelinlik Fotograflarinizi Görelim

ELZKRY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
312
1
96
İzmir
BEN DAHA NİŞANLIYIM AMA EVLİ ARKADAŞLARIMIZIN GELİNLİKLERİNİ GÖRMEK VE FİKİR EDİNMEK İSTİYORUM DÜĞÜNÜM İNŞALLAH YAZA OLACAK RESİMLERİNİZİ BEKLİYORUM.....:enbuyukkk:

şimcik bu benim modelini beğenip gelinlikçiye diktirdiğim model emmee ben kapalı gelin olduğum içünn benimki de bitakım değişiklikler oldu tabii fazla ilginizi çekmez diyerekteeen modelimi yollıyım bare dedim :))

Ben ekledim başardımmmmm:dance:
Yalnız evlenecek kızlara tavsiyem ben gelinliğime lira yada para taktırmamak için elime de kese yaptırmıştım.Zaten takı töreni yamamıştık,davetlilere hoşgeldiniz diyerek hem masaları dolaşmıştık hemde o ara tahsilatı yapmıştık:teytey:
Şöyle bir durum var ne kadar dediysem gelinliğime takmayın buraya atalım diye yinede dinlemediler..Fotoğraf çekiminde çok çirkin duruyor bence liralar paralar..Tabii yine de siz bilirsiniz..Sevgilerimle..
Akşama daha detaylılarını bulup koyarım öğrendim ya resim koymayı şimdi:sm_cool:

benimki de bu kızlar umarım beğenirsiniz gördüğümde vuruldum bolerosunu sonradan ben yaptırdım a.s.

hepiniz çok güsel çıkmışsınızzz

temmuz gelsin de bende koycam :)

Buda benim gelinlik resmim..
Acikcasi kabarik sevmedigim icin en kabariksiz gelinlik buydu..
sadeyi seviyorum ustundekini ozel olarak diktirmistim..dugunde cikartim tabi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…