- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
- Konu Sahibi Beyaz_Heves
Eski konu hortlamıs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dugun gelinlik istemedigim halde zoraki bunlar. Hala da keske olmasaydi diyorum.Kaçmamla alakalı..
Para biriktirmişsiniz niye giyemediniz gelinligi?Konu hort bu arada...bende evleneli iki yıl oldu ve kaçarak evlendim . Maddi durumumuz kötü olduğu için eşim ailesi düğünü sürekli ertelediler . eşimle para biriktirdik eşim kendi hayalini gerçekleştirdi ve hep içimde bi ukte kaldı gelinlik . şimdi kimi gelinlik içinde görsem kefen giymek istiyorum
Eşinle düğün için para biriktirdiniz eşin ne için kullandi bu parayi ?bende evleneli iki yıl oldu ve kaçarak evlendim . Maddi durumumuz kötü olduğu için eşim ailesi düğünü sürekli ertelediler . eşimle para biriktirdik eşim kendi hayalini gerçekleştirdi ve hep içimde bi ukte kaldı gelinlik . şimdi kimi gelinlik içinde görsem kefen giymek istiyorum
Eşin ne kadar bencilmiş.Hem beraber biriktir,hem sana kiralik bile olsa gelinlik giydirmesin.Bu adamla mutlu olacaginiza emin misiniz?Bana cok bencil geldi uzgünümbende evleneli iki yıl oldu ve kaçarak evlendim . Maddi durumumuz kötü olduğu için eşim ailesi düğünü sürekli ertelediler . eşimle para biriktirdik eşim kendi hayalini gerçekleştirdi ve hep içimde bi ukte kaldı gelinlik . şimdi kimi gelinlik içinde görsem kefen giymek istiyorum
Neden giymednz ki?kaçan insana bile düğün dernek gelinlik giydiriolar sebep ne giymediniz yada eşiniz nasıl izin verdiMerhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???