Gelinlik giyemeyenler var mı :(

gıyım sıtesinde okadar güzellük ucuza gelınlıkler var elbise tarzında 200 tl .bır gun susleneın çekım yapın.çok zor değilki.kabaraık tarlatanlar moda değil artık zaten.

Arkadaşım öğrenci iken evlendi düğün fotoğraflarını o zaman çok iyi çektirmemişti. İkinci çocuğuna hamile kalmadan hemen öncesinde tekrar giyinip süslendiler fotoğraf çekindiler.
Bu şekilde anlatın.

Tarihin tozlu sayfalarında gezinmekten çok hoşlanan bazı kullanıcılar var KK’da. 7 senelik bir konuyu nerden bulup hortlatırsınız anlamam. Bazen ciddi hastalık vs ile ilgili konularda konu sahibinin son durumunu merak edip soran olur bunu anlarım da, bu konu pek yaşamsal bir şey de değil sanki 😑

bende evleneli iki yıl oldu ve kaçarak evlendim . Maddi durumumuz kötü olduğu için eşim ailesi düğünü sürekli ertelediler . eşimle para biriktirdik eşim kendi hayalini gerçekleştirdi ve hep içimde bi ukte kaldı gelinlik . şimdi kimi gelinlik içinde görsem kefen giymek istiyorum
Para biriktirmişsiniz niye giyemediniz gelinligi?Konu hort bu arada...

Ben çok severek diktirdigim gelinligimi giydim gene olsa yine onu seçerdim.
10. Senede falan kimisi yapıyor böyle organizasyon o zaman giyin esinizle konuşup.

bende evleneli iki yıl oldu ve kaçarak evlendim . Maddi durumumuz kötü olduğu için eşim ailesi düğünü sürekli ertelediler . eşimle para biriktirdik eşim kendi hayalini gerçekleştirdi ve hep içimde bi ukte kaldı gelinlik . şimdi kimi gelinlik içinde görsem kefen giymek istiyorum
Eşinle düğün için para biriktirdiniz eşin ne için kullandi bu parayi ?

Eşin ne kadar bencilmiş.Hem beraber biriktir,hem sana kiralik bile olsa gelinlik giydirmesin.Bu adamla mutlu olacaginiza emin misiniz?Bana cok bencil geldi uzgünüm

Merhaba arkadaşlar, ben 7 yıllık evliyim, düğünüm olmadı, gelinlik giyemedim, içimde uhte kaldı yıllar geçtikçe içimdeki özlem artarak büyüyor, geceleri ağlıyorum heves işte bu kadar mı layık değildim diye feryat ediyorum fırtınalar kopuyor içimde, bu üzüntü içimi kemiriyor kimseye anlatamıyorum, eşime bile, zaten farkında üzüntümün ama lafını bile ettirmiyor, bende hiç açmıyorum konuyu.. İkinci kez evlenenler bile giyiyorlar..Napsam üzüntümü hafifletmek için???
Neden giymednz ki?kaçan insana bile düğün dernek gelinlik giydiriolar sebep ne giymediniz yada eşiniz nasıl izin verdi

Biz sadece nikah yaptık. Uygun bir fiyata güzel bir nikah elbisesi aldım. Gelinlik hiç giymedim. Hiç de heves etmedim. Herkesin hayalleri farklı oluyormuş demek ki. En azından giyip fotoğraf çekimi falan yapabilirsiniz. İçinizde kalmasın.

Back
X