Gelinlik görmek midemi bulandırıyor.

Bence kıskançlık (kötü anlamda söylemiyorum imrenme anlamında) içinizde fazla büyümüş, kendinize böyle bi savunma oluşturmussunuz bilinçsizce. Gönlünüze göre birini bulduğunuzda en ön sırada gelinlikçi gezeceksiniz muhtemelen
Ben de gelinliklerden düğünlerden iğrenirim ileride evlenirsem düğünsüz sade nikah istiyorum. Bu kıskançlık,imrenme,yaşantı vb.. seylerden kaynaklı değil. Gelinliğe sıradan beyaz bir elbiseden farklı bir anlam yüklemek saçma geldigindendir.
Ayrıca o prenses modeller kabarık bana modanın katliamı gibi geliyor

Evlenmeden önce bende saçma buluyordum ki düğünde yapmadım. Ama iş gelinlik bakmaya gelince içimdeki o isteksizlik gitti. Günlerce dükkan gezdik o parayı vermeyelim gezelim derken kendimi en güzel gelinliği diktirirken buldum. Nasıl doğum gününde bir partide en güzel biz olmak istiyorsak, düğün daha da özeli o yüzden en güzel elbiseyi yani gelinliği bulmak istiyoruz. Bence zamanı gelince senin de düşüncelerin değişecek. Hayırlısı demek ki zamanı varmış de, karşına çıkanlar olursa tanımaya çalışırsın

Bence kıskançlık (kötü anlamda söylemiyorum imrenme anlamında) içinizde fazla büyümüş, kendinize böyle bi savunma oluşturmussunuz bilinçsizce. Gönlünüze göre birini bulduğunuzda en ön sırada gelinlikçi gezeceksiniz muhtemelen
Muhtemelen olabilir

Ben de gelinliklerden düğünlerden iğrenirim ileride evlenirsem düğünsüz sade nikah istiyorum. Bu kıskançlık,imrenme,yaşantı vb.. seylerden kaynaklı değil. Gelinliğe sıradan beyaz bir elbiseden farklı bir anlam yüklemek saçma geldigindendir.
Ayrıca o prenses modeller kabarık bana modanın katliamı gibi geliyor

Şimdi siz çok yüksek bir algı ve iradeyle kıskanıyolar bizi kafasındayım sanıyosunuz ama ben de zaten düğünleri ve tarlatanlı gelinlik olgusunu inanılmaz saçma ve bayağı bulan birisiyim. Kendim de nikah yaptım ve sade bir elbise giydim. Gelinlik giyenlere de ömrümde bir defa özenmedim. Ezbere konuşmayalım yani :) karşımızdaki insan ezelden beri evlenmek istemeyen ya da gelinliği saçma bulan birisi değil de mi? Üstelik öyle bile olsa yani benim gibi, kimsenin gelinliğini görünce midem kalkmıyor.

Konuya evlenmemiş olmanın beni ne kdar üzdüğü demişsiniz..
gelinlik içinizde ukde kalmış, ondan dolayı mideniz bulanıyor ama gelinlik kadar saf ve güzel bir şey yok , üstelik midenizi bulandıracak bir çok sebep varken..

Ben bu durumu bir şeye benzettim. İlk evliliğim de, pırlanta almamışlardı bana.. almadılar diyemedim de. Pırlanta sevmiyorum ben ya, hem satsan değerini kaybediyor ne gerek var hıııı falan diyordum; ama deli gibi istiyordum.
2.evliliğimde ilk aldığım şey pırlanta set oldu, ailem dahil herks hani pırlanta sevmiyordun demişti :D
sizinki de o hesap :KK51:

Şimdi siz çok yüksek bir algı ve iradeyle kıskanıyolar bizi kafasındayım sanıyosunuz ama ben de zaten düğünleri ve tarlatanlı gelinlik olgusunu inanılmaz saçma ve bayağı bulan birisiyim. Kendim de nikah yaptım ve sade bir elbise giydim. Gelinlik giyenlere de ömrümde bir defa özenmedim. Ezbere konuşmayalım yani :) karşımızdaki insan ezelden beri evlenmek istemeyen ya da gelinliği saçma bulan birisi değil de mi? Üstelik öyle bile olsa yani benim gibi, kimsenin gelinliğini görünce midem kalkmıyor.
Ben yanlış anlamışım ☺ konu sahibinin yazdığını okumadan cevaplamıştım sizi, evet konu sahibi imrenmiş bence. Bircogumuzun tiksinme sebebi dügün ortamlarından o kalabaliktan hoşlanmadığımız için gelinlik görüncede aklimızda o sahne canlanıyor dolaylı yoldan gelinlikten de tiksiniyoruz

Vallahi hayatta herseyimden pismanim ama tek tesellim cok guzel bir gelinligim oldu istedgm gibi yaptrdim ve cok guzel bir gelin oldum.sizde bu telaslara dusunce gozunuze hos gelmeye baslar. Bide kac yasindasiniz evlenemediginiz icin uzulmussunuz. 50 yasinda evlenip benden mutlu insanlar var

Ben yanlış anlamışım ☺ konu sahibinin yazdığını okumadan cevaplamıştım sizi, evet konu sahibi imrenmiş bence. Bircogumuzun tiksinme sebebi dügün ortamlarından o kalabaliktan hoşlanmadığımız için gelinlik görüncede aklimızda o sahne canlanıyor dolaylı yoldan gelinlikten de tiksiniyoruz

Hiç sorun değil anlaştık sonunda ☺️ Düğün ortamı zaten korkunç o bir yana düğüne gelinliğe çeyize falan yüklenen anlam beni çok yoruyor

Kızlar ben önceki konumda da bahsetmiştim. Evlenmemiş olmanın beni ne kadar üzdüğünü. Bugün bir arkadaşımın evlilik fotolarını gördüm instagramda. Midem bulandı gelinlik görünce. İrkildim. Sanırım hiç hevesim kalmamış, hatta nefret etmişim bu olaydan. İçim öyle bir soğumuş ki. Sanırım bundan dolayı evlenme durumum yok benim. Yaşadığım travmalardan dolayı belki de istemsiz bir şekilde itiyorum her şeyi. Belki de artık alışmam gerekiyor bu duruma. Çözümü var mıdır ama onu merak ediyorum. Sevgiler.
Herkes gelinlik sevecek diye bir kural yok valla bende çok severdim giyince tiksindim hayatım da bu kadar rahatsız bişey giymemiştim. Çok aşık olursan belki güzel gelir gözüne yinede sevmezsen gelinlik gitmek zorunda değilsin. Gelinlik benzeri şeyler de giyebilirsin. Yapanlar var . 2 beden eğitim öğretmeni düğününü eşofman ile yapmıştı. Haberlere çıktılar çok eğlenmişler

Gelinligini seve seve alan bayila bayila giyen icinde rahat eden bir ben varim galiba forumda.

Ben de seviyorum. 🤣 5 bucuk yil oldu gelinligim hala duruyor(saklamasi cidden dert bana gore o ayri) ama seviyorum gecen sene geligimi cikarip giymistim hatta evin icinde 2 dakikaligina 😍

Konu sahibi kafaya o kadar takmissin ve hala takiyorsun ki artik ters tepmeye baslamiş gibi geldi.

Yok ayol ülkedeki 100 genç kızın 99’u 10 yaşından itibaren gelinlik hayali kuruyor. İnsanlar sırf gelinlik giymek için evleniyor. Evlendikten sonraki 7 sene boyunca gelinlikli fotoğrafını sosyal medyada paylaşıyor. Forum da farklı değil. Her genç kızın hayali diye arama yapsak binlerce konu çıkar forumda.

Bu tespit asiri dogru yalniz. 🤣 Bazi arkadaslarim hala dugun video ve fotograflarini insta hikaye atiyorlar, cocuklari bile oldu. 🙄😁 Ömrumu yediler. 😁😁😁

Konuya evlenmemiş olmanın beni ne kdar üzdüğü demişsiniz..
gelinlik içinizde ukde kalmış, ondan dolayı mideniz bulanıyor ama gelinlik kadar saf ve güzel bir şey yok , üstelik midenizi bulandıracak bir çok sebep varken..

Ben bu durumu bir şeye benzettim. İlk evliliğim de, pırlanta almamışlardı bana.. almadılar diyemedim de. Pırlanta sevmiyorum ben ya, hem satsan değerini kaybediyor ne gerek var hıııı falan diyordum; ama deli gibi istiyordum.
2.evliliğimde ilk aldığım şey pırlanta set oldu, ailem dahil herks hani pırlanta sevmiyordun demişti :D
sizinki de o hesap :KK51:

Bunu bana soyleyen arkadaslarim var. :) Bozunca degeri kayboluyor altin altindir asla deger kaybetmez diyip duruyorlardi.

Hayir pirlantayi niye bozayim ki zaten? Herseyi bozmak mi lazim? Bozulcaksa dugunde takilan bir suru altin var zaten, evlendikten sonra da yatirimlik altin aliniyor zaten, altin her zaman alinir ama pirlanta bir hatiradir evlilik teklifi hatirasi, herseyin illa yatirim olmasi gerekmiyor ki. Cok dandik bir bahane oluyor yani 😁😁😁

Back
X