Gelinlik konusu

şimdi birşeylere evet deyip daha sonradan hayır demen yakışmazdı

uyarman çok yerinde olmuş
kesinlikle haklısın

birde gelinlik teklifine şok oldum:KK57:

Kesinlikle hödük kusura bakma da şimdiden bunun pazarlığı yanlış daha nişan bile yok onu geçtim senin isteklerine önem vermediğini gösterir ki bölesinden hayır gelmez Allah var ben de gelinlik ve bindallı için tonlarca para verip bu kdr önemsemedim ama eşim de onlara karışamam senin gecen sen nasıl istersen ole olacak dedi ve oldu bakma ben tutumluydum :)

Olmaz bence bundan sana koca
İnsan daha ortada evlilik konusu yok ne demek yani onun gelinliğini giyersin
Yarın öbür gün istersen daha önce tamam demiştin diyebilsin diye söylemiş
İçten pazarlıklı

Kendi söylüyor kendi oynuyor. Kendi evlilik konusunu açıyor. Sonra planını yapıyor oh ne güzel. Bir günde soğudum.

Bir de ona kızarak hata mı yaptım diye üzülüyorsun öylemi. Valla bana ablasının gelinliğini önerdiği anda ona küfürü basıp ayrılmıştım. Haddini bildir bence ..

Soğudum. Beni anlamayacağını düşünüyorum artık ne desem boş sanki. Tartışma çıkartıp kendimi üzerim dedim şuan suskunluğa büründüm.

Kesinlikle hödük kusura bakma da şimdiden bunun pazarlığı yanlış daha nişan bile yok onu geçtim senin isteklerine önem vermediğini gösterir ki bölesinden hayır gelmez Allah var ben de gelinlik ve bindallı için tonlarca para verip bu kdr önemsemedim ama eşim de onlara karışamam senin gecen sen nasıl istersen ole olacak dedi ve oldu bakma ben tutumluydum :)

Haklısın şimdiden bunların lafını yapan ileride neler yapmaz. Yemeklere neden o kadar malzeme koydun bile diyebilir. :D

Baskasinin gelinligine bindallisinia guvenipmi dugun yapicakmis beyfendi??
Yok artik.

Aynen onu planlamış. Yok şaka yaptım diyor ama beni salak yerine koymaya çalışıyor. Üste çıkmaya çalışıyor. Aman artık boşverdim. Ne hali varsa görsün. Umarım ablasının gelinliğini giydirecek birini bulur...

Soğudum. Beni anlamayacağını düşünüyorum artık ne desem boş sanki. Tartışma çıkartıp kendimi üzerim dedim şuan suskunluğa büründüm.
Bence susma davranışı inan ki çok terbiyesizce. Karşısındakine hiç değer vermiyor. Çok bencil bir davranış. Sende ona babanın eski takım elbisesini öner damatlık olarak , bakalım ne diyecek . Şimdiden bu kadar küçük hesap peşine düşen o nişanı düğünü burnundan getirir.

Bence susma davranışı inan ki çok terbiyesizce. Karşısındakine hiç değer vermiyor. Çok bencil bir davranış. Sende ona babanın eski takım elbisesini öner damatlık olarak , bakalım ne diyecek . Şimdiden bu kadar küçük hesap peşine düşen o nişanı düğünü burnundan getirir.

O laflardan sonra nişan düğün falan olacağını hiç sanmıyorum. İleride üzülmek istemiyorum. Bu sitede okuyoruz ve bunlardan ders almam lazım. Sonuçta tek erkek o değil. Gelecekte ayrılmak daha kötü.

Çeyizde de bir ton laf duyarsın demedi deme bacım annemin çeyizleri var almayalım hatta arkadaşların dediği gibi ayrı ev de istemez sen tavrını koy düşüncelerini kibarca belirt onun yaptığının yanlış olduğunu bildir bazen erkekler kadınlar kadar ince düşünmüyor daha düz algılıyorlar senin için önemli olduğunu hissettir bu mevzuların ha baktın aynı yol ver gitsin

Aslına bakarsanız tek sorun suan bu cimrilik. Bir çok şeyini gordum ama şöyle bir ornek vereyim.. Bedava dağıtılan yiyecekler icin tekrar tekrar kuyruga girip bir suru yiyecek almış. Yiyecege para vermek zorunda kalmadığını söylemişti. Ilk defa benim uzerimde de cimriligini uygulamaya koydu. Icime sogukluk girdi.
Madalyon dönmeye başlıyor, zamanla diğer yüzünü daha net göreceksiniz.
Düşünmek icin bol bol zamanim var. Ustelik bu insandan soguyorum sanirim. Özgürlük güzel bir sey ama onunlayken kendi giyeceklerimi secemeyecek kadar tutsak hissediyorum kendimi.
Eğer şimdiden size bunu hissettirdiyse ileride daha büyük esaretlere mahkum olabilirsiniz.

Back
X