Gelinlik konusu

şimdiden böyle eski gelinlik eski bindallı konusunu nasıl açabiliyor acaba? hayır önceden köprüyü geçene kadar diye bi tabir vardı artık onu da yapmıyorlar. arkadasım hayatın boyunca abladan artan-kalanlarla yaşamak zoruna gitmeyecekse durma evlen. evliliğinin fragmanını sunmuş adam sana...
Merhaba kızlar...

Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?

Merhaba kızlar...

Aslında konu evlilik degil, evlilik fikri. Erkek arkadaşım evlilikten bahsediyor 6 aya kadar nişan yapalım diyor. Bir şey diyemiyorum henüz, çünkü onun tavrı çok acele geliyor. Az önce konuşurken yine konu evliliğe geldi. Bana ablamın bindallısı var onu giyersin dedi. Ben de tamam zamanı gelince olabilir dedim. Sonra ablamın gelinliği de var yine onu giyersin dedi. Hem bana danışmadan kafasından kurmasına, hem de benim isteklerimi önemsemeden böyle seyler söylemesine sinirlendim. Biraz laf söyledim. Şimdiden gelinlik lafı yapıyorsun. Zamanı gelince gidip beğenip almak istiyorum...Ben işe girmeden asla evlenmem gibi şeyler söyledim. Kizlar, ona kızarak hata mı ettim. Yoksa siz de aynısını mı düşünürsünüz?
Yok artık!! Ben kına gecemde kv bındallısını giymiştim ona da halasından yadigar kalmış. Çok eski ama güzel bi kıyafettı ve anlamlıydı ,giydim. Ama sizinki öyle değil ucuza getirmek ıstıyor.

Bence iyi yaptın zamanı gelince sen ablasının gelinliğini giydiğinde zannediyomusunki o eniştesinin damatlığını giycek hıh gider en kalitelisinden damatlık alır sende seneler geçtikçe gelinlikçilerin vitrinine bakar durursun sakın iyi niyet gösterme

İyi niyeti de geçtim. Şuan konuşmuyoruz

Bedavaya mı getirmeye çalışıyor yolunu yapıyor birde görgüsüz gibi bu ne böyle ya??

Sinirlenmekte geç bile kalmışsın görümcenin bindallısının teklif ettiğinde kıyameti koparmalıydın bindallı dediğin nedir ya?? 300-500 liraya kiralayan yerler var. O kadar da değil.

Ben 1 defa gelin olucam ondada hayal ettiğim şeyi değil onun bunun giydiğini giyicem. Utanmadan teklif edebilmiş ya helal olsun.

Teklif etti ve son defa teklif etti. Şuan konuşmuyorum onunla. Umarım pes eder vazgeçer. Tavrımı ortaya koydum. Ona bile laf etti beni alınganlıkla suçladı. Kendi kendine evlilik düşünüp kendi kendine oynuyor.

Yok artık!! Ben kına gecemde kv bındallısını giymiştim ona da halasından yadigar kalmış. Çok eski ama güzel bi kıyafettı ve anlamlıydı ,giydim. Ama sizinki öyle değil ucuza getirmek ıstıyor.

Evet ve benim adıma karar vermeye yelteniyor. Kızdığımda da şaka yaptım çok alıngansın diyor. Sanki karşısındaki salak.

şimdiden böyle eski gelinlik eski bindallı konusunu nasıl açabiliyor acaba? hayır önceden köprüyü geçene kadar diye bi tabir vardı artık onu da yapmıyorlar. arkadasım hayatın boyunca abladan artan-kalanlarla yaşamak zoruna gitmeyecekse durma evlen. evliliğinin fragmanını sunmuş adam sana...

Aynen resmen evliliğin fragmanını sundu. Doğru dediniz. İleride yok senin ailene gitmeyelim yol masrafı oluyor bile der. Aklıma neler neler geliyor.

Ben evlenirken durumumuz çok iyi değildi eşim yeni işe girmişti.aynı sene içinde ev aldık eşya aldık düğün yaptık.bende eşime kıyamadığım için yakın bi komşumuzun kızının gelinliği var onu giyiyim dedim.eşim kesinlikle istemedi.ben alıyım sen başkalarına ver dedi.zor durumdaydık ama yinede istediğim gelinliği aldı.he şimdi baza altı bekliyo ama o davranışı eşimin bana verdiği değeri ve karakterini gösterdi.bence tavrınızdan vazgeçmeyin çünkü emrivaki yapıyo.
Helal olsun valla çok takdir ettim seven değer veren adam her şekilde belli eder

Merhaba kızlar...

Kabul edilmiş bir teklif yok
İsteme yok
takılmış yüzük yok
düğün tarihi yok
ablamın bindallığı
ablamın gelinliği
sence normal mi bunlar
senin fikrinin senin ne istediğinin hiç mi önemi yok.Ki çok acele işler hep çetrefillidir.

Back
X