- 30 Kasım 2015
- 179
- 235
- 23
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun bı omur mutlu olun ınsallah :)
normalde askısız hıcbırsey sevmem ıncecıkte olsa bı askı gormek omuzda hosuma gıder ama bu modelı begendım :)kuğu gıbı
Kızlar Selam..
Bu model gelinlik için ölçü verdim..Ben taşları sevmedim ama.. Onlar olmayacak..
Sizce nasıl? Değişiklik için zamanım var
İtiraf ediyorum düğün alışverişinin en bitmesin istediğim anı..![]()
Biraz radikal gelebilir ama ben gelinliğimi aliexpressten sipariş etmiştim :) siyah beyaz gelinlik istiyordum ve tam da istediğim gibi geldi :)
çok beğendimmm Rabbim mutluluğunu bozmasın
Taşsız hali çok daha güzel durur...
Ben de çok beğendim..
Çok zarif bir model...
Güle güle giyin...
Rabbim utandırmasın..
Mutluluklar..
İçine sindiyse geresinin zerrece önemi yok bence kuzum.. Bir arkadaşımda Gittigidiyor dan almıştı. O da hayalindekini orada bulmuştu. Bence öncelik gelinin ne istediği![]()
![]()
Model şuydu. Evlendirme memuru bile çok değişik ilk kez görüyorum demekten kendini alamamıştı :)
[/QUOTE
Cidden baya bir farklı olmuş ama kuzum. Siyahla damata kombin olmuştur diye düşünüyorum ben.
Bende kırmızı ayakkabı arıyorum. Bende oradan bir renk katim dedim. Şimdi bizim aileler radikal kararları kaldıracak kadar sakin değil olay çıkartmim daha fazla uçupda dedim![]()
Bizim aileler karışmaz, rahattım o konuda.
senin model de çokk güzel ama :) güle güle giymek nasip olsun inşallah
Belindeki taşlar ve o danteller çıksa yerine şık bir kemer olsa... Pronovias primor:) love love love:)
çok güzelmişş güle güle giy :))