• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik modelim :)

ladisime

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
179
235
23
36
Kızlar Selam..

Bu model gelinlik için ölçü verdim.. :KK16::KK73: Ben taşları sevmedim ama.. Onlar olmayacak..

Sizce nasıl? Değişiklik için zamanım var :KK37::KK66::KK28:

İtiraf ediyorum düğün alışverişinin en bitmesin istediğim anı.. :KK48::KK68::KK75::KK71::rolleyes::KK6:

Eklentiler

• IMG-20160116-WA0000[1].webp
    IMG-20160116-WA0000[1].webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 822
hayırlı olsun bı omur mutlu olun ınsallah :)
normalde askısız hıcbırsey sevmem ıncecıkte olsa bı askı gormek omuzda hosuma gıder ama bu modelı begendım :)kuğu gıbı

Biraz radikal gelebilir ama ben gelinliğimi aliexpressten sipariş etmiştim :) siyah beyaz gelinlik istiyordum ve tam da istediğim gibi geldi :)

Kızlar Selam..

Bu model gelinlik için ölçü verdim.. :KK16::KK73: Ben taşları sevmedim ama.. Onlar olmayacak..

Sizce nasıl? Değişiklik için zamanım var :KK37::KK66::KK28:

İtiraf ediyorum düğün alışverişinin en bitmesin istediğim anı.. :KK48::KK68::KK75::KK71::rolleyes::KK6:

Taşsız hali çok daha güzel durur...
Ben de çok beğendim..
Çok zarif bir model...
Güle güle giyin...
Rabbim utandırmasın..
Mutluluklar..

Biraz radikal gelebilir ama ben gelinliğimi aliexpressten sipariş etmiştim :) siyah beyaz gelinlik istiyordum ve tam da istediğim gibi geldi :)

İçine sindiyse geresinin zerrece önemi yok bence kuzum.. Bir arkadaşımda Gittigidiyor dan almıştı. O da hayalindekini orada bulmuştu. Bence öncelik gelinin ne istediği ;) :KK68:

İçine sindiyse geresinin zerrece önemi yok bence kuzum.. Bir arkadaşımda Gittigidiyor dan almıştı. O da hayalindekini orada bulmuştu. Bence öncelik gelinin ne istediği :KK66: :KK68:

Model şuydu. Evlendirme memuru bile çok değişik ilk kez görüyorum demekten kendini alamamıştı :)

Model şuydu. Evlendirme memuru bile çok değişik ilk kez görüyorum demekten kendini alamamıştı :)
[/QUOTE

Cidden baya bir farklı olmuş ama kuzum. Siyahla damata kombin olmuştur diye düşünüyorum ben. :KK39:

Bende kırmızı ayakkabı arıyorum. Bende oradan bir renk katim dedim. Şimdi bizim aileler radikal kararları kaldıracak kadar sakin değil olay çıkartmim daha fazla uçupda dedim :rolleyes:

Bizim aileler karışmaz, rahattım o konuda.
senin model de çokk güzel ama :) güle güle giymek nasip olsun inşallah

Bizim aileler karışmaz, rahattım o konuda.
senin model de çokk güzel ama :) güle güle giymek nasip olsun inşallah

Bak o konuda çok şükret Allah a.. :KK48: Bizimde karışılmıyo izlenimiyle canımıza okunuyor.. :KK56: :KK48: :KK70:

Amin inşallah kısa zamanda gelir şu 26 Mart da bir gelin oldum ben derim rahatça :KK70::rolleyes: :KK36::KK37:

Belindeki taşlar ve o danteller çıksa yerine şık bir kemer olsa... Pronovias primor:) love love love:)

Belindeki taşlar ve o danteller çıksa yerine şık bir kemer olsa... Pronovias primor:) love love love:)

Evet canım bende taşları istemedim. Dantel yerine başka çözümler aradık ama modeli sönük yapınca dantel e karar verdik.

Back
X