Bende bir yandan öyle düşünüyorum bir yandan da beni son güne kadar merak içinde gelinlikle hayal etmesi daha mi daha hoş olur karar veremedimBence görmesinin sakıncası olmaz ki... Düğün ve evlilik ortak yapılan bir şey.. "Ben" veya "sen" değil "biz" oluyorsunuz.
Kısaca bence fikir alınmalı daha bir tatlı heyecanı olur sizi öyle görmesinin :)
Bende bir yandan öyle düşünüyorum bir yandan da beni son güne kadar merak içinde gelinlikle hayal etmesi daha mi daha hoş olur karar veremedimilginiz ve yanıtınız için de teşekkür ederim
bu arada allahım hersehayırlısını versınnnyın
Evet o açıdan düşünmemiştim. Aslında benim gönlüm de göstermekten yana ama sanırım kendime göster diyecek destekçiler arıyorumbence bısey olmaz ne olacak dedegın gıbı batıl ınanc oo ama..... hıc gormesse eger o gun gozune cok bambaska cıkarsın sımdıden gorunce hayal edecekk ama ozaman hayal edemıyecek ve gordugunde cok sasıracak tabı yıne sana kalmışşş
bende tesekkur ederım ıyı ben destekcıyım ozaman gosterr madem ıcınden ole gelıyor yap gıtsın olumlu dunya bırdahamı gelecegız dunyayyaEvet o açıdan düşünmemiştim. Aslında benim gönlüm de göstermekten yana ama sanırım kendime göster diyecek destekçiler arıyorumGüzel dilekleriz içinde teşekkür ederim
Daha 1 yılımız var ben erken heyecana kapıldım sanırımbende tesekkur ederım ıyı ben destekcıyım ozaman gosterr madem ıcınden ole gelıyor yap gıtsın olumlu dunya bırdahamı gelecegız dunyayyadugun ne zaman ınsalllahhh
Amin saolun hayırlısıyla Allah o günleri de gösterir inşallah tüm sevenlereıhıhıhı amann bız bayanlar hep olyleyızz ama ıyıde yapıyoruzz gelınlık olsun baska bır konuda lsun herseyden haberdarız bırazda tezcanlıyız ıyı yapıypsun bosver allahım ınsallah tamamamına erdırırı
zaman ole hızlı gecıyorkıı... anlayamıyosun askının tadını cıkar doyasıyaa
Neden pekiBen fikrini almazdim düğün günü görmesini isterdim
Makyaj imla gelinlikle her ayrıntıyı beni kuaför den almaya geldiğinde görüp tamamen herseyin sürpriz olmasını isterdimNeden peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?