Gelinlik Modelleri Gelinlik Seçimi

ve_sen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
461
263
Kızlar selam ,

Gelinlik modeli denedim Ümraniye'de bu hafta karar vermem lazım .
1500 Tl 'ye kına için abiye, kaftan ve özel dikim gelinlik. Bu kadar uyguna kalitesi nasıl olur bilemiyorum. Gittigim yer arkadaşımın akrabası o yüzden de uygun fiyat vrdi aslında. istediğim model bu ama resmi orda çekilmedim. Nişanlığımı da paylaşıyorum ikisi birbirine benzesin istemiyorum aslında

Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• glnlk.jpg
    glnlk.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 346
  • nısanlk.png
    nısanlk.png
    539,1 KB · Görüntüleme: 330
Gelinlik nisanliginiza cok benziyor. Cekim acisindan mi bilmiyorum ama goguslerinizi cok iri gostermis baska modeller denemelisiniz bence.

Bence bu modeli zaten nişanlığınızda kullanmışsınız; gelinlik için farklı bir model tercih etmek istemez misiniz? Biraz daha sade bir model sizi daha ince gösterecektir. Yarım balık, kalçanıza oturacak bir model düşünebilirsiniz sanırım.

Bence bu modeli zaten nişanlığınızda kullanmışsınız; gelinlik için farklı bir model tercih etmek istemez misiniz? Biraz daha sade bir model sizi daha ince gösterecektir. Yarım balık, kalçanıza oturacak bir model düşünebilirsiniz sanırım.

Dediğim yerle anlaştım üzeri tamamen dantel bir model istiyorum yani daha zayıf tutması ve canlılık katması açısından.
Ancak dantelin üzeri çok taşlı yapmış gelinlikçi. Kol kısmı olacak bakmak için iğne ile tutturdu suan o kısım kesin değil.
Sizce nasıl duruyor ?Bana cok karmaşık geldi

Eklentiler

• IMG_20150222_170950.jpg
    IMG_20150222_170950.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 237
Dediğim yerle anlaştım üzeri tamamen dantel bir model istiyorum yani daha zayıf tutması ve canlılık katması açısından.
Ancak dantelin üzeri çok taşlı yapmış gelinlikçi. Kol kısmı olacak bakmak için iğne ile tutturdu suan o kısım kesin değil.
Danteli çok çiçekli geldi bana daha sade bir dantel seçseymişsiniz keşke çok karışık duruyor. Değiştirme şansı olmaz değil mi?

Değiştiricem yani sonucta özel dikim olacak ve ben seçmedim o danteli. Emegi boşa gidecek kadıının ama benım ıcıme sınmesı onmli

canım bende bu haftasonu gelinlik denedim ve aldım. inan dantel o kadar önemliki sözüm ona hazır aldım ama dantelinden dolayı komple değişecek hiçbir ekstra masraf da almayacaklar işleri bu senin isteğine göre değiştirmek zorundalar para veriyorsun. daha küçük ve sık dantel tercih etmelisin çok daha kaliteli duruyor. benimkide seninkine çok benziyordu ama daha kaliteli bir dantelle değiştirdim.

canım bende bu haftasonu gelinlik denedim ve aldım. inan dantel o kadar önemliki sözüm ona hazır aldım ama dantelinden dolayı komple değişecek hiçbir ekstra masraf da almayacaklar işleri bu senin isteğine göre değiştirmek zorundalar para veriyorsun. daha küçük ve sık dantel tercih etmelisin çok daha kaliteli duruyor. benimkide seninkine çok benziyordu ama daha kaliteli bir dantelle değiştirdim.

Bu yapılan çok kalitesiz duruyor zaten , daha soft çok işlemeli olmayan bir dantel seçmeyi düşünüyorum :)
Bugün seçiçem inş ve yarın da paylaşırım

Bu yapılan çok kalitesiz duruyor zaten , daha soft çok işlemeli olmayan bir dantel seçmeyi düşünüyorum :)
Bugün seçiçem inş ve yarın da paylaşırım

aynen canım mutlaka daha soft bir dantel motifi tercih etmelisin. umarım içine siner merakla bekliyoruz:)

Senin gelinligini de ben merak ediyorum :))

canım benimki sözüm ona hazır ama baştan aşağı değişiyor o yüzden fotoğraf yok şimdilik diyebilirim netten benzerini ekliyorum bak arkası buna benziyor düğmeli hali. etek uçlarınada böyle su yolu dantel yapılacak. önü de seninkine benzer olacak.

Eklentiler

• 10991090_10152617245892021_6873230875969595650_n.jpg
    10991090_10152617245892021_6873230875969595650_n.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 92
canım benimki sözüm ona hazır ama baştan aşağı değişiyor o yüzden fotoğraf yok şimdilik diyebilirim netten benzerini ekliyorum bak arkası buna benziyor düğmeli hali. etek uçlarınada böyle su yolu dantel yapılacak. önü de seninkine benzer olacak.
Hadi bakalim bitince resmini koy olur mu? Insallah icine siner canim :)

Dantelin değişip daha küçük ve yoğun desenlerden oluşan bir dantel seçme ihtimaliniz var mı? Öyle bir dantel daha iyi durabilir gibi geldi bana, mümkünse. Bir de taşları tercih etmezdim ben.

Belindeki bolluklar filan daha halledilecek diye o konuda bir şey demiyorum şimdilik :)

kızlarr yakında düğünüm var gelinlik seçemiyorumm boyum 1,58 kabarık prenses modelmi ? yoksa resimdeki kabarıklık iyimidirr bazılrı diyor buyunu kısa tutar bazılarıdaa sana kabarık daha iyi gider..iki arada kaldımm kafam çok karışık:KK43:

Eklentiler

• WP_20150308_004.jpg
    WP_20150308_004.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 69
X