gecen gün bır yaslı teyze ve damadı bırlıkte benım on koltugumdalar yolculuk edıyoruz otobuste..ıster ıstemez konuda gelınlık olunca kulak mısafırı oldum..
Yaslı teyze: Oğlum esyanın kotusunu al, halının koltugun hepsinin kötüsünü al, eski püskü al farketmez.. ama kızım hani begenmıstıya bi gelinlik, iste o gelinliği ona al.. diğer esyaları zamanla alırsınız ama gleınlık ıcınde kalmasın a benım oglum, istediğini giysin benim kızım, parasının bı kısmını ben verıım kımse bılmesın annenlerde bılmesın ama ona ne olur o gelınlıgı al...
o teyze ıcınde o gelınlık oncelık ımıs demekkı yada kendı ıcınde kalmıs,, damadında butcesı bellı ustunu kendı tamamlayacak kızına ıstedıgını gıydırecek kımsede bılmeyecek damadıda mahcup ettırmıyor...
o teyzenın fedakarlıgı hala aklımda mesela.... cok tuhaf olmustum..
bende mesela evet ayranım yok ıcmeye.. soylenmez ama evıme daha perde almadım.. sonrada alırım bekar evımdekılerı kullanıyorum sımdılık, evet nısanlımıda zora sokmamak ıcın cektım kredımı kendı kendımı dondurmeyı planladım, evet beraber oducez sonra o kredıyıde..ama en azından gelinliğimi istediğim, içime sineni yaptım.. ve ben bunu baskaları aaa 3 gelınlık gıydı demeyecek, cunku ucunde de aynı anda olacak kımse yok buna aılelerde dahıl, ben bunu kendım mutlu olacagım ıcındı..
fiyat ve cesıt konusunda artık konusmak ta ıstemıyorum..
Bu konudaki eleştirilere açık oldugumu soyledım halada diyorum evet ama konu karaker ve kişiliğim olunca lütfen kırıcı olmamanızı rıca edıyorum.. Sonucta sadece satırlarımdaki kelimelere döktüğüm kadar beni tanıyorsunuz.. o yüzden çok rica ediyorum..