gelinlik yerine kaftan giymek isteyenler,buraya

mawro

biraz ayrılık biraz hüzün
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
690
1
96
Diğer
kızlar ben düğünde gelinlik giymek istemiyorum başım kapalı kapalı gelinliklerde hoşuma gitmiyor.nişanlımda benle aynı görüşte osmanlı usulü olsun diyoruz ikimiz.benle aynı görüşte olan varmı_? :kahve: :kahve:

meraba canım.anlıyorum buda değişik olur düşünceniz hoş fakat gelinlik başka birşey canım.biz kızlar çocukluğumuzdan beri hayal etmezmiyiz gelinlik giymeyi.türbanlılar içinde harika modeller var.yada ogün için saçımı açarım dersen de olablr ama sn bilirsin bir arkdşm öle yapmıştı mesela.tabi yine siz bilirsnz istedğini giy tatlım bunlar bnm fikrimdi sadece.herşey gönlünce olsuna.s.

tesekkurler cnm aslına bakarsan nısanlımın ıstememe sebebı gelınlıgın yahudı adetı olması...bende heveslı degılım kına gecesı bıle ıstemıyorum annem de kızıyor dul musun da ıstemıyon dıye...

annaaaa koca memlekette tek ben mi bunu istıyorum :1closedeyes:

canım yanlış anlama ama bence gelinlikte giy
çünkü gelinliğin öyle bir büyüsü varki
anlatamam bence yaşa duyguyu
hakkınızda hayırlısı canım.

kızlar ben düğünde gelinlik giymek istemiyorum başım kapalı kapalı gelinliklerde hoşuma gitmiyor.nişanlımda benle aynı görüşte osmanlı usulü olsun diyoruz ikimiz.benle aynı görüşte olan varmı_? :kahve: :kahve:

Hımm kaftan şeklinde gelinlik diktir hem sen başını istediğin gibi yap neden modeli kafandan uydurmuyorsun.Bende kapalıyım hiç bir modeli beğenmemiştim ..Kendi kafamdan ürettiğim model bugün herkz çok beğenir..:CüvCüv:

Back
X