Gelinlik Modelleri Gelinlik

Yelibuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
12
4
1
33
slm hanımlar 10 mayısta düğünüm var gelinlik araştırmaya başladım kafam karmakarışık oldu hem güzel hem uygun olsun istiyorum and çarşısını gezdim ışıltı moda evine biraz içim ısındı gibi ama dedimya tedirğinim söyledikleri kumaşı kullanırlarmı istediğim modeli yapabilirlermi bu konuda acil yardım istiyorum biran önce karar verip diktirmeye başlamam gerek moda evleri önerilerinizi bekliyorum

Gelinlik işi erkenden yapılır, geç kalınmaz. Az zaman bile kalmış. Şimdiden iyi araştırıp karar verin. Ama bence hazır alın. Bütçeniz varsa Vakko wedding ya da pronovias tan şaşmayın. Bütçeniz yoksa küçük butiklere gidin ama hazır alın. Dikim asla hazır gördüğünüz kadar güzel olmuyor. ayrıca bu modelde çok fazla hazır gelinlik bulursunuz.

Son düzenleme:
E hazır al, illa özel dikim mi olması gerek?

Gelinlik işi erkenden yapılır, geç kalınmaz. Az zaman bile kalmış. Şimdiden iyi araştırıp karar verin. Ama bence hazır alın. Bütçeniz varsa Vakko wedding ya da pronoviastan şaşmayın. Bütçeniz yoksa küçük butiklere gidin ama hazır alın. Dikim asla hazır gördüğünüz kadar güzel olmuyor. ayrıca bu modelde çok fazla hazır gelinlik bulursunuz.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 127
İstediğim model bu 3000 tl nin üzerine çıkamam diktirmeyi düşünüyordum ama tecrübeli kişiler hazır almam gerektiğini söylüyor

İstediğim model bu 3000 tl nin üzerine çıkamam diktirmeyi düşünüyordum ama tecrübeli kişiler hazır almam gerektiğini söylüyor
Bu modelden bin tane hazır bulursun sıkı da pazarlık yaparsın. Benim arkadaşlarımdan küçük butiklerden hazır alanlar oldu gayet de güzel ve uygun fiyatlar. Ama tekrar diyorum hazır al. Orada beğendiğin neyse onu al. Hayal ettiğin gibi asla olmayacak dikim işi. Ha dikimde de güzel olur ama o da çok pahalı ve özel dikim yerlerinde olabilir. O yüzden hiç riske girme.

Kesinlikle riske girme, hazır al. Aklındaki gibi olmayacak çünkü.
Bu model klasik bir model zaten çok rahat bulursun.

Bence diktirmek çok riskli. Benim beğendiğim model üzerimde korkunç durmuştu mesela. Annem bile surat buruşturmuştu. Hiç aklımda olmayan alakasız bir model aldım.
Aynen bende de böyle oldu. Diktirmeyi istediğim modeli denedim, fiziğim o zamanlar çok uygun olmasına rağmen üzerimde hiç güzel durmadı. Bambaşka bir model denedim ve diktirmekten vazgeçip denediğim modeli üzerime ayarlatıp kiraladım.

Aynen bende de böyle oldu. Diktirmeyi istediğim modeli denedim, fiziğim o zamanlar çok uygun olmasına rağmen üzerimde hiç güzel durmadı. Bambaşka bir model denedim ve diktirmekten vazgeçip denediğim modeli üzerime ayarlatıp kiraladım.

Bende öyle bir ölçü vardı ki sanki bütün hazır gelinlikler benim ölçülerime göre yapılmıştı. Her giydiğim cuk oturdu. Kendi gelinliğim de hiç tadilattan geçmedi.
Aklımdaki model de bir insanda ancak bu kadar kötü durabilirdi. Ki çizdirmiş anlaşmaya varmıştık neredeyse dikecek olan butikle. Kaparo vermek için para çekmeye giderken bir vitrinde tam tamına istediğim modeli gördüm, deneyeyim bunu dedim. İyi ki denemişim tam bir faciaydı.

Bende öyle bir ölçü vardı ki sanki bütün hazır gelinlikler benim ölçülerime göre yapılmıştı. Her giydiğim cuk oturdu. Kendi gelinliğim de hiç tadilattan geçmedi.
Aklımdaki model de bir insanda ancak bu kadar kötü durabilirdi. Ki çizdirmiş anlaşmaya varmıştık neredeyse dikecek olan butikle. Kaparo vermek için para çekmeye giderken bir vitrinde tam tamına istediğim modeli gördüm, deneyeyim bunu dedim. İyi ki denemişim tam bir faciaydı.
Eşikten dönmüşsünüz kelimenin tam anlamıyla :dua:
Bende bol duruyordu gelinlikler özellikle bel kısmı, daralttırmıştım giydiğimi de:KK61::KK61::KK61:

Eşikten dönmüşsünüz kelimenin tam anlamıyla :dua:
Bende bol duruyordu gelinlikler özellikle bel kısmı, daralttırmıştım giydiğimi de:KK61::KK61::KK61:

Ne güzel incecik bel. Benim tam tersi göğüs bel toto hepsi aynı düzlemde ilerliyor. İnce belli hatunlara çok özenmişimdir.

Danıştığım bütün evli çiftler hazır al diktirme diyor yaşadıkları faciaları anlatıyorlar yooo illa diktirmem şart değil şimdi mis defne izmirden randevu aldım

Back
X