Gelişim bozukluğu ve amniyon sıvısı azlığı

Tatli_adnuf

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
2
0
6
33
İyi akşamlar bayanlar,

Başlıkta da yazdığım gibi 4 boyutlu ultrasonda hem bebeğimin suyunun az olduğu hemde kafasının yuvarlak değilde oval geliştiği söylendi. 24 haftalık hamileyim ama bebeğim şuan sadece 21 haftalik büyümus. doktorum eğer 7 aylık felan olsaydın erken dogum yapabilirdik ama dahaa cok erken bu yüzden dusuk riski yüksek dedi. Direk perinatoloji bölümüne sevk edildim yarın gidip bilgilendirilicem. Sizdede böyle bi durumu olan varmı duzelirmi bütün bunlaar?

bi bilgim yok ama yazmak istedim canım allah sağlıkla kuvuştursun bebeğini sana
allah şifa versin inşallah güzel haberler alırsın

Amniyon sıvısı azlığı icin taze sıkılmış havuç suyunu kesinlikle öneririm. Ünlü bir alternatif tıpçınin kurlerinden biri.olgun armutta tuket mutlaka.allahın izniyle amniyo sıvısı çoğalacak. Tek doktora bağımlı kalma,bi kac doktora daha görün mutlaka.Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip.etsin insallah

bi bilgim yok ama yazmak istedim canım allah sağlıkla kuvuştursun bebeğini sana
allah şifa versin inşallah güzel haberler alırsın
Amin inşallah Çok teşekkürler Sağolun
Amin inşallah. Havucu bende duydum artık daha çok su içicem bide havuç yiyicem inşallah gelişme olur. İki doktora gittim ikiside pek iyi şeyler söylemedi.

Amin inşallah Çok teşekkürler Sağolun

Amin inşallah. Havucu bende duydum artık daha çok su içicem bide havuç yiyicem inşallah gelişme olur. İki doktora gittim ikiside pek iyi şeyler söylemedi.
Havucu yeme,katı meyve.sikacagi varsa,taze havucun suyunu sık.suyunu ic.katısı fayda etmez.bol bol su ve ve olgun armut tuket mutlaka.insallah şifa bulur evladin hayırlısı rabbimden

Canım çok geçmiş olsun sıvı azlığı hariç gelişme geriliğini malesef bende yaşıyorum senin gibi hamilelik haftamda küçük üstelik şuan 22 olması gerekirken 20 gözüküyor bebeğe giden damarların ikisinde direnç var dediler malesef inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…