Premature Bebekler Gelisim geriligi ve erken dogum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Amin rabbim korusun hepsini ben her gittigmde ordaki minikleri gordkce icim aciyr.. cok zor gercekten anlatilamaz insanin yasamasi lazim... rabbim yardimcilari olsun

Amin rabbim korusun hepsini ben her gittigmde ordaki minikleri gordkce icim aciyr.. cok zor gercekten anlatilamaz insanin yasamasi lazim... rabbim yardimcilari olsun
Aynenn yaşamayan anlamaz,eşin bile senın kadar hissedemz hep aklında acabalar helede bnm kadr ewhamlıysan.çıktıktan snrada stres bitmıo ama inşallah sabrın sonu selamet olur..amaaa cok kişiyle knştum okdr maşallah büyuyüp yasıtlarını bile gecen bebişler varkı inş.yakında cıkarsnz

Evet inanin annem kayivalidem o kadar cok premature hikayesi anlatiyrki umut oluyr insana ama dedign gibi evhamli oldugumz icin acabalar insanin icini yiyor

Dedığım gbı facebookta bn gördum ınanamadım 500gr bebek okdr maşallah tatlı olmuşki yeterkı Allah sağlık güzel kader yazsın..

Insallah Allahım tüm kalbi endişeyle bekleyenlere bir mutlu kapı açar.onun için sende ıı düşün ıı olsun bebişine uzuntulu süt verme

Insallah Allahım tüm kalbi endişeyle bekleyenlere bir mutlu kapı açar.onun için sende ıı düşün ıı olsun bebişine uzuntulu süt verme
Evet pozitif dusunmeye calisiyrm... mesela bugun bir anne vardi tup bebek yontemiyle hamile kalmis ve bebegi 29 haftalik dogmus.. bebek solunm cihazina bagli ya kadinin gozlerindeki uzuntu o kadar derindiki ben bu halimle umut vermeye calisiyrdum... kendime sasirdim bir an..demekki insan kendinden kotu durumdakileri gorunce umut olmaya calisiyr.

Orda beklemek kolay mı,bi an yaslandım duvara ıkı kapı var oldugumz yerde biyerden doğuma giriolar biyandan yenı doğan bakım ünitesine..bi baktm yan tarafta doğum fotoğrafcısı kadın makyaj yapmış gülerek doğuma girio bnm elımde sağdıgım sut dr.n ağzından cıkıcak ıkı söze bakıosn.amaa bizmndan snr ordan hıç çıkmıcak gbı hıssetsnde bi sbh gdıosn elıne şıp dıe verıolar.cok dua et kndını dık tutmaya calış.Anne olduk artk her anı zor bi sorumluluk herşe güzel olucak ole duşün.

Artik bize muhtac yavrularimiz var

Artik bize muhtac yavrularimiz var
Onlari dusunmemiz lazim... sezryan oldugum gun yan odayi susluyrlardi benden hemen once doguma gitti kadin bebegiyle geri dondu.. ben ise umutsuzluk korku ve belirsizlkle doguma girdim... hicbiri onemli degil ama insanin evladina dair belirsizlkleri mahvediyr.... rabbimden baska kimsemz yok bizim duanin gucune inaniyrm..allah hepimizn yardimcizi olsun

Aminn inşallah,vardr her zorlukta bi kolaylık.yakında ıı hbrler duyucaksın gör bak.onlar bzlerden bile güçlüler Allahım hepsıne sıfa versn

Çok geçmiş olsun size ve erken doğum yapan tüm annelere Rabbim herkesin evladını bağışlasın
Ben de 34 haftada doğum yaptım ikizlerimin biri 1250 gram doğdu ve 30 hafta ile uyumlu uydu
Diğeri 2 kilo 200 gram di
Büyü 25 küçük 45 gün küvezde kaldı Doktorlar bana hep küçük sıkıntı olduğunu söylediler anne karnındayken ama yavrum ventilatöre bile bağlanmadı
Büyük olanda sıkıntılar yaşadık
Şimdi üç aylıklar küçük ropa 4 kere girdi çok şükür bir şey çıkmadı
En son doktor kontrolümde Doktorunuz bebeklerimin bütün hareketlerini de 3 aylık bebekle aynı olduğunu söyledu Bizi çok sevindirdi.
Geriden gelseler de Önemli olan sağlıklı ve hayatta olmalari inş sizler de sorunsuz atlatirsiniz

Atlatır İnşallah neler var tevekkülden başka yapacak bir şey yok Çocuğunuz için de güçlü olmak zorundasınız Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Bugun gittigimde kafasini arkaya dogu atmisti sizin bebeginzde yapiyrmu biraz korktum acikcasi doktru yoktu soramadim
Cnm ben ılk gıttımde bebegımn ayakları ınanmıcksn banvıt tavuk gbıydı susuzluktan ole kndını kasmştı.dr.masajla açıcagını soledı ben ınanmadm tabı bı ay oyle ağladm oyle ağladm şmdı 2.ayımzdaız battanıyesını uzerınden atıo,o hareketlerinden korkma

Ya bebegin kafasini arkaya atmasi iyi degil beyinle ilgili sikintilarda o sekilde oluyrmus... senin bebeginde varmi boyle bisey.. cok korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…