Amin rabbim korusun hepsini ben her gittigmde ordaki minikleri gordkce icim aciyr.. cok zor gercekten anlatilamaz insanin yasamasi lazim... rabbim yardimcilari olsunCanım bnde burda bikaç yorum okuyunca okdr korktumkı cp,epılepsı rısklı bebekler dha yatkınlarmş.Allahım korusun Allahım korktuğumz dağlara uğratmasn.ama çıkınca hepsının testıne gdıceksn.kulak göz kalça nörolojı kalp..ben her birine girerkn kanım cekılıo inşallah bzm bi nörolojı kaldı ama burda bşka forumlarda zamanjnda doğmuş bebeklerdede zor hastalıklar var.inşallah inşallah dunyadakı hıc bi anne ewladıyla sınanmasn..
Aynenn yaşamayan anlamaz,eşin bile senın kadar hissedemz hep aklında acabalar helede bnm kadr ewhamlıysan.çıktıktan snrada stres bitmıo ama inşallah sabrın sonu selamet olur..amaaa cok kişiyle knştum okdr maşallah büyuyüp yasıtlarını bile gecen bebişler varkı inş.yakında cıkarsnzAmin rabbim korusun hepsini ben her gittigmde ordaki minikleri gordkce icim aciyr.. cok zor gercekten anlatilamaz insanin yasamasi lazim... rabbim yardimcilari olsun
Evet inanin annem kayivalidem o kadar cok premature hikayesi anlatiyrki umut oluyr insana ama dedign gibi evhamli oldugumz icin acabalar insanin icini yiyorAynenn yaşamayan anlamaz,eşin bile senın kadar hissedemz hep aklında acabalar helede bnm kadr ewhamlıysan.çıktıktan snrada stres bitmıo ama inşallah sabrın sonu selamet olur..amaaa cok kişiyle knştum okdr maşallah büyuyüp yasıtlarını bile gecen bebişler varkı inş.yakında cıkarsnz
Benim bebegimin bulundugu hastanede 450 rlik bebek var 1. Aydirda kuvozde mucize iste rabbim almiyrsa almiyr....Dedığım gbı facebookta bn gördum ınanamadım 500gr bebek okdr maşallah tatlı olmuşki yeterkı Allah sağlık güzel kader yazsın..
Evet pozitif dusunmeye calisiyrm... mesela bugun bir anne vardi tup bebek yontemiyle hamile kalmis ve bebegi 29 haftalik dogmus.. bebek solunm cihazina bagli ya kadinin gozlerindeki uzuntu o kadar derindiki ben bu halimle umut vermeye calisiyrdum... kendime sasirdim bir an..demekki insan kendinden kotu durumdakileri gorunce umut olmaya calisiyr.Insallah Allahım tüm kalbi endişeyle bekleyenlere bir mutlu kapı açar.onun için sende ıı düşün ıı olsun bebişine uzuntulu süt verme
Artik bize muhtac yavrularimiz varOrda beklemek kolay mı,bi an yaslandım duvara ıkı kapı var oldugumz yerde biyerden doğuma giriolar biyandan yenı doğan bakım ünitesine..bi baktm yan tarafta doğum fotoğrafcısı kadın makyaj yapmış gülerek doğuma girio bnm elımde sağdıgım sut dr.n ağzından cıkıcak ıkı söze bakıosn.amaa bizmndan snr ordan hıç çıkmıcak gbı hıssetsnde bi sbh gdıosn elıne şıp dıe verıolar.cok dua et kndını dık tutmaya calış.Anne olduk artk her anı zor bi sorumluluk herşe güzel olucak ole duşün.
Onlari dusunmemiz lazim... sezryan oldugum gun yan odayi susluyrlardi benden hemen once doguma gitti kadin bebegiyle geri dondu.. ben ise umutsuzluk korku ve belirsizlkle doguma girdim... hicbiri onemli degil ama insanin evladina dair belirsizlkleri mahvediyr.... rabbimden baska kimsemz yok bizim duanin gucune inaniyrm..allah hepimizn yardimcizi olsunArtik bize muhtac yavrularimiz var
Bugun gittigimde kafasini arkaya dogu atmisti sizin bebeginzde yapiyrmu biraz korktum acikcasi doktru yoktu soramadimAminn inşallah,vardr her zorlukta bi kolaylık.yakında ıı hbrler duyucaksın gör bak.onlar bzlerden bile güçlüler Allahım hepsıne sıfa versn
Çok geçmiş olsun size ve erken doğum yapan tüm annelere Rabbim herkesin evladını bağışlasın
Ben de 34 haftada doğum yaptım ikizlerimin biri 1250 gram doğdu ve 30 hafta ile uyumlu uydu
Diğeri 2 kilo 200 gram di
Büyü 25 küçük 45 gün küvezde kaldı Doktorlar bana hep küçük sıkıntı olduğunu söylediler anne karnındayken ama yavrum ventilatöre bile bağlanmadı
Büyük olanda sıkıntılar yaşadık
Şimdi üç aylıklar küçük ropa 4 kere girdi çok şükür bir şey çıkmadı
En son doktor kontrolümde Doktorunuz bebeklerimin bütün hareketlerini de 3 aylık bebekle aynı olduğunu söyledu Bizi çok sevindirdi.
Geriden gelseler de Önemli olan sağlıklı ve hayatta olmalari inş sizler de sorunsuz atlatirsiniz[/QUOT sizin adiniza cok sevindim... umarim benim yavrumda boyle atlatir... bizdede suan sikinti yok diyrlar ama belirszlk insani mahbeiyr... dua ediyrm tevekkul allahtan ... rabbim yardimcimz olsn hepimzn
Tesekkrler insallahAtlatır İnşallah neler var tevekkülden başka yapacak bir şey yok Çocuğunuz için de güçlü olmak zorundasınız Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Cnm ben ılk gıttımde bebegımn ayakları ınanmıcksn banvıt tavuk gbıydı susuzluktan ole kndını kasmştı.dr.masajla açıcagını soledı ben ınanmadm tabı bı ay oyle ağladm oyle ağladm şmdı 2.ayımzdaız battanıyesını uzerınden atıo,o hareketlerinden korkmaBugun gittigimde kafasini arkaya dogu atmisti sizin bebeginzde yapiyrmu biraz korktum acikcasi doktru yoktu soramadim
Ya bebegin kafasini arkaya atmasi iyi degil beyinle ilgili sikintilarda o sekilde oluyrmus... senin bebeginde varmi boyle bisey.. cok korkuyrmCnm ben ılk gıttımde bebegımn ayakları ınanmıcksn banvıt tavuk gbıydı susuzluktan ole kndını kasmştı.dr.masajla açıcagını soledı ben ınanmadm tabı bı ay oyle ağladm oyle ağladm şmdı 2.ayımzdaız battanıyesını uzerınden atıo,o hareketlerinden korkma
Kafasını arkaya atıyor derken bebek dik dururken miYa bebegin kafasini arkaya atmasi iyi degil beyinle ilgili sikintilarda o sekilde oluyrmus... senin bebeginde varmi boyle bisey.. cok korkuyrm
Yoo hayir yan yatarken kafasini hafif arkaya dogru iterek uyuyr.. ya varya artik herseyi dikkatimi cekiyr acaba cokmi inceliyrm diyorum..bilmiyrm cok uzuluyrm off offKafasını arkaya atıyor derken bebek dik dururken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?