Yok sagmiyrm ama artik sagacam miktari cok az ama... iki gundr azalmis yemedigi icmedigim bisey kalmadi....sutumu nasil arttiricam bilmyrmGece başka sagmiyor musunuz?
Ben gece de sağiyordum 3saatte bir
Eğer sagmiyorsan mutlaka sağ ben askeri disiplinle sagiyordum.Çünkü bebeğin gece de emecek Üstelik gece sütüyle gündüz sütünün farklı olduğu biliniyor içerik açısından Sag ki bebeğin ondan da faydalansın inşaallah yarar bebeğine
Çok uzun suresi sagmadığımız için azalmış olması normal sagmaya devam edince artacaktır hatta emince daha da artıyor.Yok sagmiyrm ama artik sagacam miktari cok az ama... iki gundr azalmis yemedigi icmedigim bisey kalmadi....sutumu nasil arttiricam bilmyrm
Bu gece denicem.. bebegime hazimszlktan dolayi sut vermeyi azaltmislar... karni sismisti normalmii acaba.. hemsiresi yarin sut getrme dedi yeterli imis gotrdugum...Sütü sağmak cok önemlı ewe ılk geldıgınde 20ccden gunde 10-12kere beslıosun snr artmaya başlıo ve 40ındn snr bnm sütüm biara azaldı ve dha cok cc vermem gerektığınden dolaptan cıkarıp cıkarp verıodm.cok sağmştm ama keske dhada cok sağsaydm.süt emmeyınce ve sağılmaynca gden bişe ara cok uzun enazndan gece bi kere uyan 15-20dkka sağ.makınende onemlı tabı
Masallah allah abagislasin insallah bizde o gunleri gorurum.bende 32 haftalık doğum yaptım ,şimdi çok şükür 9 yaşında ,o hastaneden boş çıkmaları çok iyi bilirim .sıksıntılı süreç sizin gibi bende hep buradaki erken doğum yapan arkadaşların yazılarını okuyordum ,yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey önüne engel olmaz Allah büyüktür siz elinizden ne gelirse yapın gerisi Allaha ve doktorlara kalmış
inşallah sizde benim yazdıklarımı birgün bu süreçten geçen birine yazarsınız .Masallah allah abagislasin insallah bizde o gunleri gorurum.
Normal bizdede olmuştuBu gece denicem.. bebegime hazimszlktan dolayi sut vermeyi azaltmislar... karni sismisti normalmii acaba.. hemsiresi yarin sut getrme dedi yeterli imis gotrdugum...
Insallah tesekkrlerinşallah sizde benim yazdıklarımı birgün bu süreçten geçen birine yazarsınız .
Evet normalmiss... baska skntisi olmasinda bunlar gecer insallahNormal bizdede olmuştu
O normal. Kuvezde kilo almasi cok zor. Geriliyor bile. Benim kizim 2050 dogmustu ama 1900 e indi. 10 gun kuvezden sonra da 1960 la cikti hastaneden. Kilo almamasi korkutmasın sizi.Cevap vetdiginz icin tesekkrler en cok serebral pslsiden korkuyrm.. bebegim 10 gundr kuvozde kilo almaya baslamadi henuz... sizin bebeginz kac gun kaldi acaba
Evet hergun gidiyrm saat 2 de aliyrlar 5 dakika gorup cikiyrmYa bı gun tam keserler bı gun azar azar beslerler,hıc korkma onlardan.hergun görmeye gdıomsn
2 kilo olmadan vermiyrlarmis...16 gundr kuvozde.. sanirim biraz daha kalcakO normal. Kuvezde kilo almasi cok zor. Geriliyor bile. Benim kizim 2050 dogmustu ama 1900 e indi. 10 gun kuvezden sonra da 1960 la cikti hastaneden. Kilo almamasi korkutmasın sizi.
Benim bebeğimi de 2 kilo olmadan vermediler sanırım tüm Yenidoğan Yoğun bakımlari oyle2 kilo olmadan vermiyrlarmis...16 gundr kuvozde.. sanirim biraz daha kalcak
Sanirim oyle... peki siz ne zaman emzirmeye basladinzBenim bebeğimi de 2 kilo olmadan vermediler sanırım tüm Yenidoğan Yoğun bakımlari oyle
İki kilo olunca emzirdim küvezde kizlarimdan biriniSanirim oyle... peki siz ne zaman emzirmeye basladinz
Banada 2 kilo olunca dediler ama gorumcemn kizini 1600 da taburcu etmslerdi...İki kilo olunca emzirdim küvezde kizlarimdan birini
.yoğun bakımın 40.gunuydu.taburcu olunca sagıp da verdim iki buçuk aylık olunca tamamen emmeye başladı
Hastane politikaları farklı olabilir belki de... Bizim doktorumuz 1800 Gr olunca emecek gücü olur demişti Sizinki kaç kilo dogmuştuBanada 2 kilo olunca dediler ama gorumcemn kizini 1600 da taburcu etmslerdi...
1190 gr dogdu suan 1300 gr olmus... 2000 gr olunca emzirtiyrlarmis... eger emerse taburcu ediyrlarmis...Hastane politikaları farklı olabilir belki de... Bizim doktorumuz 1800 Gr olunca emecek gücü olur demişti Sizinki kaç kilo dogmuştu
Hayırlısı inşallah Rabbim başka dert vermesin dertleri varsın beslenme olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?