Allah analı babalı büyütsün inşallah .sağlıklı ömürler versin inşallah . Doğum nasıl gerçekleşti acaba sancınız falan mı oldu yoksa nasıl karar verildi36 küsürleri görürseniz rahat nefes alabilirsiniz. Ben de benzer sebeple 38 i görmeden aldım kucağıma. 45 cm doğdu.
Ciğer geliştirici iğne yaptı mı doktorİyi akşamlar hanımlar bugün kontrolüm vardı 35+5iz . Normalde ben ve babası kısa olduğumuz için minyon bir bebek olacağını doktor söylemişti zaten 1 hafta geriden geliyordu bu durum 30. Hafta civarı konuşulmuştu . Fakat bugün karın çevresi doktor ölçtüğü zaman. 3 hafta geriden geldiğini söyledi şu anda kilosu 2090 gram boyu 45 ya da 46 cm. Gelişim griliği olduğunu söyledi doktor önümüzdeki hafta yine kontrole çağırdı büyük ihtimalle ondan sonraki hafta doğumunu yaptırırım dedi ama bi hafta daha göreyim seni . Şu anda suyu , kan akımı , Nst ve bebek hareketleri hepsi normal çok şükür . Doktora bu gelişim geriliği nedenini sordum plasentanın bebeği yeterli besleyemediğini söyledi ve bu kan akışında veya damarlarda bozukluk olabiliyor bu ilk haftalarda oluyor plasenta oluşurken dedi . Yani bebeğim 38. Haftada doğacak böyle doğurmuş olan var mı sizce bebeğim küvöze girer mi . Doktorum bebeğin nabzı çok önemli dedi böyle bebeklerde genelde 37 sonra alıyoruz dedi bebek sağlığı açısından riske atmamak için . Böyle durum yaşayan var mı ya da 38 haftada Doğum yapan var mı yardım lütfen
Maşallah peki Doğuma nasıl karar verildi acaba süreç nasıldı38+4'te doğurdum. Doğumdan bir gün önce baş ve karın 2,5 hafta, bacak 4 hafta geriydi. 48 cm, 2880 doğdu. Küvöze de girmedi
yok canım yapmadı önümüzdeki hafta beni kontrole çağırdıCiğer geliştirici iğne yaptı mı doktor
Geçmiş olsun ama inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız inanıyorumMaşallah peki Doğuma nasıl karar verildi acaba süreç nasıldı
35+5 te doğum yaptım 2 kilo doğdu oğlum biraz küvezde kaldı şuan 10 yaşında stres yapmayın.yok canım yapmadı önümüzdeki hafta beni kontrole çağırdı
Gelişim geriliğinden dolayı sezaryen ile doğdu. Kasılmalar nstde çıktı ama ben hissetmiyordum. Açılmam yoktu.Allah analı babalı büyütsün inşallah .sağlıklı ömürler versin inşallah . Doğum nasıl gerçekleşti acaba sancınız falan mı oldu yoksa nasıl karar verildi
Allah bağışlasın35+5 te doğum yaptım 2 kilo doğdu oğlum biraz küvezde kaldı şuan 10 yaşında stres yapmayın.
Bol kaşar ve muz tüketin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Anladım allah bağışlasın canımGelişim geriliğinden dolayı sezaryen ile doğdu. Kasılmalar nstde çıktı ama ben hissetmiyordum. Açılmam yoktu.
Gelişim geriliğinden dolayı sezaryen ile doğdu. Kasılmalar nstde çıktı ama ben hissetmiyordum. Açılmam yoktu.
Allah bağışlasın benimde baş aşağı pozisyonda Şu anda geçen hafta nst de 3 sancım çıktı ama bugün iyiydi nst çok şükür bakalım haftaya ne olacakBen de böyleydim. 20. Hafta detaylı usg de perinatolog damar yapın bozuk ileri haftalarda gelişim problemi olabilir dedi.
32. Hafta sonrası gelişimi durdu dedi kendi doktorum. 35. Hafta almak istedi direndim biraz derken 37. Hafta başka sorunlardan acil sezaryene girdim. Bebeğim sezaryen öncesi usg de 2500 gram civarı gözüküyordu 2900 doğdu.minnaktı biraz ama gayet sağlıklıydı
Benim çok yüksek değildi ama ben yalancı kasılmaları da zaten hissetmiyordumAaa ben de aynı şeyi yaşadım. Sancım çok yüksek çıktı cihazda ama ben hissetmiyordum. Acil sezaryene aldı doktor alakası var mı acaba bu gelişim problemi ile.
Benim çok yüksek değildi ama ben yalancı kasılmaları da zaten hissetmiyordumgelişim geriliği yukarıda arkadaşın da yazıldığı gibi plasenta ile ilgili olduğu için bekletmek istemiyorlar bebişleri.
Nasip, sağlıkşı olsunlar daHe yok benim sezaryen sebebi başka doğumu bekleyecektik biz ama sancım çıkınca yatırdılar sabaha kadar bekledik. Cihazda doğum sancısı çıkıyordu ama bende tık yok.
Bebeğimin kalp atışları yükseldi açılma vs beklerken. o sebeple girdim sezaryene. Gelişim geriliği yüzünden sezaryeni kabul etmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?