Şuanda 35+2 günlük hamileyim. 10 gün önce kontrole gittim bebeğim 1900 gramdır. Doktorum haftaya yeniden gelmemi söyledi. İkinci kontrole gottigimde bebeğin kilosunda gram değişme yok bebek haftasına göre küçük dedi. Sağlık açısından bebekte bir problem yokmuş fakat riskli doğum olur. 3_4 gün sürekli olarak gözetim altında olmam gerekiyormuş. Bebeğin kilosunda artış olmazsa sezeryanla alabiliriz dedi. Bende normalde cok yemek yiyen biri degilim. Yemeye icmeye daha cok onem versem bu aylarda gelisimi kilosu duzelir mi bir ay içinde Böle bişey yaşayan varsa lütfen yardımcı olun.
Gebelikte hunharca ya da iki kişilik yemenin bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Dikkat edilmesi gereken dengeli ve sağlıklı beslenme. Her türlü gıdadan yeterli miktarda almalısınız. Tabi bazı besinleri biraz daha sık tüketmekte fayda var. Yumurta, balık, süt, kırmızı et gibi. Tabi bu husustaki nihai tavsiyeyi doktorunuz vermelidir..
Gebelikte hunharca ya da iki kişilik yemenin bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Dikkat edilmesi gereken dengeli ve sağlıklı beslenme. Her türlü gıdadan yeterli miktarda almalısınız. Tabi bazı besinleri biraz daha sık tüketmekte fayda var. Yumurta, balık, süt, kırmızı et gibi. Tabi bu husustaki nihai tavsiyeyi doktorunuz vermelidir..