Gelişim Geriliği

Ben de yaşadım bunu. Bebeğim hep 1-2 hafta geriden geldi. Son haftalarda 3 haftaya çıktı hatta. Ama 2940 gr , 49 cm doğdu . Benim beklediğimden iyi durumdaydı. Şimdi 1,5 yaşında

Ben de yaşadım bunu. Bebeğim hep 1-2 hafta geriden geldi. Son haftalarda 3 haftaya çıktı hatta. Ama 2940 gr , 49 cm doğdu . Benim beklediğimden iyi durumdaydı. Şimdi 1,5 yaşında
Maşallah. Allah size bağışlasın Peki sizin bebeğinizin bütün ölçümleri de mi geriden geliyordu? Bacak boyu, kol boyu, karın çevresi geride bizde.

Maşallah. Allah sizlere bağışlasın. Güzel bir ömrü olsun İnşallah biz de korktuğumuzla kalırız sadece. Tek dileğim bebeğimi sağlıkla, zamanında kucağıma almak.
Allah razı olsun cnm darısı basina. Muhtemelen sen de korktugunla kalacaksın, saglikla kucakla ins cnm

Maşallah. Allah size bağışlasın Peki sizin bebeğinizin bütün ölçümleri de mi geriden geliyordu? Bacak boyu, kol boyu, karın çevresi geride bizde.
Hepsi gerideydi. Karın çevresi , bacak boyu ikisi özellikle en geri olanlardı. Benim başından beri gittiğim doktor bunun normal olduğunu söylüyordu. Sizinki gibi nst,dopler, kan akımları vs iyi durumda olduğu için bebeğin genetiğine bağlıyordu. Bu forumda da bi çok yorumda gördüm bizim gibi olan çok hamile vardı . Çok kafama takmıştım ben de sizin gibi o zamanlar . Teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah .

Umarım benim korkularım da yersiz çıkar da bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Özelde bir perinatolog buldum. Ona gideceğim Perşembe günü. İnşallah güzel haberler alırım. Şehir hastanesinde renkli ultrasonla bütün damarlara bakıyorlar mı, bilmiyorum. Özelde her detayına bakılır diye düşünüyorum. Yazdığınız için, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…