Gelisim geriligi

Büyüme hormonuysa ona da baktı gastro ama kafam karıştı iyice

800 gram alan bebek asla aç değildir kendinizi öyle yargılamayın. Bazı bebekler sonradan uzar serpilir olabilir.
Benim bebeğim 4 aylık 6 800 kilo geçen ay 62 santimdi bu ay 1 santim uzamış benim de kafama takıldı şimdi az mı uzamış

Bence vakit kaybetmeden iyi bir çocuk doktoruna götürün.

Evet götüreceğim pazartesi gününe randevu aldım inşallah herşey normaldir
Benim kızım da az yiyen, ufak tefek zayıf bir çocuk. 2 yaşında. Demir eksikliği vardı, ilaçla düzeldi mi bilmiyorum ama iştahsızlık, minyonluk genetik de olabilir (bizde öyle gibi), ya da kan değerlerindeki bir sorundan kaynaklı da olabilir. Mesela demir eksikliği iştahsızlığa ve dolayısıyla gelişim geriliğine sebep olabiliyormuş. Umarım sizde her şey normal çıkar.

Teşekkürler bu bilgiler için inşallah ya çok sağolun Rabbim evladınızi bağışlasın inşallah

Ben temmuzda doğum yaptım bebeğim 45 cm 2240 doğdu karın içinde gelisemedigi için 38 de sezeryanla doğurdum ve şuan 3. Aya girdik 57 cm 5 kilo doktor normal dedi ki ben zaten kisayim 1.58 boyum eşim de çok uzun sayilmaz o yüzden genetiğe de bakan şeyler

Kilosu boyu ve cinsiyeti nwdir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…