Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Arkadaşlar,
3 tüp bebek denememde de embriyo gelişimleri hep geriden geldi ve 3. Günde arrest oldu. Böyle bir durum yaşayıp çözen var mı? Yorumlar hep yumurta kalitesizliği yönünde. Ne yapabilirim öneriniz var mı?
Merhaba Arkadaşlar,
3 tüp bebek denememde de embriyo gelişimleri hep geriden geldi ve 3. Günde arrest oldu. Böyle bir durum yaşayıp çözen var mı? Yorumlar hep yumurta kalitesizliği yönünde. Ne yapabilirim öneriniz var mı?
Merhaba, ben de 3 tedavi gördüm. Üçünde de bana da kalitesiz yumurta dendi. Çözüm maalesef tamamen sunulmuyor. Beslenmene dikkat et diyorlar. Vitamin takviyesi vs veriliyor. Siz nasıl aralıklarla tedavi oldunuz? Ben Mart- Mayıs ve Temmuzda tedavi oldum. Üst üstte olduğu için belki de farklı sonuç alamadım. Vitaminleri 3 ay kullanın diyorlar çünkü.