Çocuk Hastalıkları Gelişimsel Kalça Geriliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bigo16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
13
1
33
4 aylık kızımda görüldü sol kalçada var.hemen tubingen cihazı taktı doktor.sol alfa açısı 57 derece imiş 60 olursa sorun düzeliyormuş.bir ay sonra ultrasona gideceğim bakalım hayırlısı.çok kötü bir durum.keşke daha erken tedaviye başlasaydık.umarıım geç olmaz.başında bu tip bir derdi olan varsa yazsın bu baslık altına lutfen....

Oncelıkle çok geçmısh olsun dıyorum benım bebeyımınde boyle bır sorunu var daha fogar domaz fark ettıler bırı aya dısa doru duruyordu ve bsna ters tuymudh felan dedıler ve ben ıngılterede yasıyorum okadar xor gectı kı dogumum anlamadım bıle noldunu massjla duzrlıcek dedıler kımsede doylemedı bu nebıcım masajdır sonra bır sy sonra mektup geldı ultradona çarıyorlar benım aklımın ucundan bıle geçmıyor boyle bısey arastıra arastırA anladımkı kalça çıkından şupelenıyorlar oyle boyle beklıyorum gunumüz geldın hep dıyorum yok yanı bısey cıkmıycak normal olucak ama bu gun fark ettımkı bırı ayak dıyerınden kısa ve çok uzuldum ama ınsalah duzelıcek sende uzulme tedavısı mumkun ılk sltın ay cok onrmlıymısh duzelıcek