• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişmeyen embriyo sonucu 2.tüp bebek süreci

Ben geçen yıl nodül kötü huylu çıktığı için ameliyat oldum nodüllerim alındı tiroid ilacı kullanıyorum. 42 yaşındaym geçen yıl Haziran ayında 3 ab olumsuz oldu ağustos Eylül ayında klomen kullandım olmadı Ekim ayında doğal yolla hamile kaldım 6. Haftada gelişimi durdu. Eşimde morfoloji yüzde 1 di takviyeyle 3 oldu. Geçen ay 5 embriyo toplandı hepsi 5. Güne gitti ama 3 tanesinin 5. Günde gelişimi durdu 2 tane 3 ab yine 6. Güne kadar bekledi çünkü genetiğe göndermek istiyordum ama son seviyeye gelmedi ve söndü durdu öyle olunca taze transfere de uygun olmadı. Bü ay verip tekrar denicm ama 6-7 aydır takviyede kullanıyorum yine aynı şeyler olursa sanırım sizin gibi testler yapılacak ama eşimle ikimize genetik test yapıldı bi sorun çıkmadı yapay zekayla en iyi sperm seçildi spermden değildir deniyor ama belki de DNA hasarı var onu merede yaptırdınız
Tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde yapıldı sperm dna hasar testi embriyo gelişimi olmuyorsa önemliymiş bakılması gerekli testlerden

Ankara da novaartta tedavi görüyorum embriyo gelişimi olmayıp merkez değiştirip güzel sonuç alan var mı onuda merak ediyorum aslında
Evet ben acıbadem maslakta 3 kere opu olduk hep 10-6 arası toplandı hiç bir embeiyo blast olmadı. Sonra Şişli memoriala geçtim blast oldu gerçi başka talihsizlikler oldu ama bana Acıbadem yüksek doz vermiş iğne dozu ondan gitmemişti. Sizin ilaç dozlarınız kg nasıl

Evet ben acıbadem maslakta 3 kere opu olduk hep 10-6 arası toplandı hiç bir embeiyo blast olmadı. Sonra Şişli memoriala geçtim blast oldu gerçi başka talihsizlikler oldu ama bana Acıbadem yüksek doz vermiş iğne dozu ondan gitmemişti. Sizin ilaç dozlarınız kg nasıl
Kilom 56 ilk denemede 225 gonalf ile başlayıp 300 çıktı ikinci tedavi de direk 300den başladı 150 menopur 150 pergoveris kullandım

Herkese merhaba daha önce de yazmıştım ama ilk tüp bebek denemem sonucu oluşan embriyolarım gelişmedi bu da bende bie depresyona neden oldu bir süre yazamadım tekrar sürecimi paylaşmak istedim belki başka arkadaşlara yardımcı olur ya da onların da bana yardımı olur diye ilk tüp bebek sonucu oluşan 5 embriyomun hiçbiri 5.güne ilerlemedi daha sonra sebep araştırmak için eşime sperm dna hasar tesri bana da ayrıntılı genetik test yapıldı sperm dna hasar testi temiz çıktı ayrıntılı genetik testte benim gluten hassasiyeti çıktı 2ay glutensiz diyet yaptım takviye gıda aldım tekrar 2.tüp bebeğe başladık bunda da oluşan 4 embriyom vardı 2si 5.güne gidemedi 2si de 3.gün donduruldu 1i iyi 1i orta kalite dendi ağustos gibi transfer planlanıyor ama ben tekrar bir opu olup denesem mi diye kararsızım embriyo gelişimi ilerlemeyen bu şekilde olan var mı
Bizde DNA hasarı da var harekette hızda sıkıntılar da var ama embriyolar hep 5 güne gidiyor 5AA kaliteli de oluyor ama sonuç hüsran maalesef olmuyor bunun için asla kalitesine takılmayın burada 2Aa ile bile çocuğu olan var sonuçta

Kilom 56 ilk denemede 225 gonalf ile başlayıp 300 çıktı ikinci tedavi de direk 300den başladı 150 menopur 150 pergoveris kullandım
Yaş kaç bilmiyorum ama lab güzel bir hastane seçin bu konuda türkiyede en iyilerinden memorial Şişli bi ön görüşme yapın derdim sağlıklı beslenmeye devam edin quenzimq10 bi formu vardı hatırlamadım şimdi onu kullanın demir ve b12 d vitamini bunlar mutlaka optimal seviyeye getirin sonra başlayın acele etmeyin. Tabi eşinizde sperm testi versin. Olmadı kendisi de ürolojiye görünsün. Bu işler şans nasip🍀hepimize iyi şanslar ❤️

Bizde DNA hasarı da var harekette hızda sıkıntılar da var ama embriyolar hep 5 güne gidiyor 5AA kaliteli de oluyor ama sonuç hüsran maalesef olmuyor bunun için asla kalitesine takılmayın burada 2Aa ile bile çocuğu olan var sonuçta
Belki dıştan güzel ama içeriği mi hasarsan dolayı sağlıklı olamıyor embriyo dış güzellik demek ki embriyolarda da yetmiyor bu demek oluyor.

Merhaba canım benim ilk iki denemede 5. Güne giden olmadı. İkinci denemede 2. Gün embriyosu koymak istediler ben istemedim. 3. Denemede 5. Gün embriyosu oldu ama orta kalite. O dondurulmustu sonra üniversitesiye geçtik. Transfer edilemeden çöp oldu. Çözdürürken gelişimi Durmuş embriyonun. 4. Deneemde tek yumurta, 5. Gün iyi kalite embriyo ile kızım 11 aylık. Benim onceki denemelerde en fazla 7 tane toplanmisti. 3 toplandigida oldu. Bu tek yumurta ile 4. Denemede şükür kucağıma aldım. Doktorum tek yumurta olsun bize yeter diyordu. Onun için denemeye devam edeceğiz demişti. Bu tüp Bebek biraz sabır işi anlayacağın. Tevekkül ile yoluna devam et. Bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah 🥰
Merhaba bu denemeleri hep arka arkaya mı yaptınız? Yani arka arkaya 4 ay boyunca yumurtalar toplandı mı?

Belki dıştan güzel ama içeriği mi hasarsan dolayı sağlıklı olamıyor embriyo dış güzellik demek ki embriyolarda da yetmiyor bu demek oluyor.
Dışı güzel zaten onda sıkıntı yok embyolarda güzel oluyor ama sıkıntı yani sonuçlar spermfiş de yaptırdık içini görmek için siz yaptırdınız mı o testi

Dışı güzel zaten onda sıkıntı yok embyolarda güzel oluyor ama sıkıntı yani sonuçlar spermfiş de yaptırdık içini görmek için siz yaptırdınız mı o testi
Yok eşim test yaptırmak istemiyor bende zorlamıyorum artık. Şuan yaptığım tek şey sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Pgt yaptırmak içeriğini görmek için embriyolarınıza. Hepimize bu yolda sabır diliyorum gerçekten ben yılma noktasına geldim artık.

Back
X