Gelişmeyen embriyo sonucu 2.tüp bebek süreci

Allah’ım yardımcımız olsun benimde yaşım 41 3. Tüp bebek tedavisine başladık. Nasıl geçti süreciniz
Yani şunu anladım 8 yil mücadeleden sonra mutlaka sağlıklı ve kalite yumurta olmalı ki tutma ihtimali yükselsin. Bu işlerde yas önemli 35 yas sonrasi hızla amh düşüyor ayni bizim yaşımız gibi yumurtalarda yaşlanıyor. Bazen diyorum keşke 30 yaşlarda yumurta dondurma işlemi yapsa idim . Allah inşallah sizede banada isteyen herkeze nasip eder . Maddi ve manevi yorucu süreç bunlar.

Keşke bende dondursaydım Allah’ım nasip etsin inşallah şu an dua okuyordum abdest almıştım sizin için de dua edeceğim 🙏 benim gecen yıl mayıs ayında olumsuz oldu transfer sonra ara verdik klomen kullandım Ekim ayında hamile kaldım doğal yoldan 6. Haftada gelişim durdu haziran ayında genetik için bekletilirken 6. Güne dayanmadılar bu ay işte gitmeyecek gibi olursa transfer olacak ama sağlıksız olursa diye çok korkuyorum ama genetik gidecek embriyo kalmadı haziranda. Geçen yıl amh 1 di bu sene tekrar bakmadık bugün kontrolde 8-9 tane saydı hepsi eşit büyüyor inşallah

Keşke bende dondursaydım Allah’ım nasip etsin inşallah şu an dua okuyordum abdest almıştım sizin için de dua edeceğim 🙏 benim gecen yıl mayıs ayında olumsuz oldu transfer sonra ara verdik klomen kullandım Ekim ayında hamile kaldım doğal yoldan 6. Haftada gelişim durdu haziran ayında genetik için bekletilirken 6. Güne dayanmadılar bu ay işte gitmeyecek gibi olursa transfer olacak ama sağlıksız olursa diye çok korkuyorum ama genetik gidecek embriyo kalmadı haziranda. Geçen yıl amh 1 di bu sene tekrar bakmadık bugün kontrolde 8-9 tane saydı hepsi eşit büyüyor inşallah
Doğal yolla hamile kalınabiliyor Evet yalnız o kimyasalla sonuçlanan düşükler genelde kromozom bozukluğu olan yumurtalar oluyor yani hasta embriyorlar oluyor vücut bunu atıyor zaten sağlıklı olsa siz ne yaparsanız yapın öyle veya böyle tutunuyorlar dualarınız için teşekkür ederim Allah sizden razı olsun Allah Bütün dualarınızı kabul etsin İnşallah siz de kucağınıza bebek alın ben de alayım Ama hiç olmazsa şöyle düşünün yumurta donör alın

Ben onu da düşündüm hatta bu tedaviye hiç mi başlamasam dedim ama eşimi ikna etmem gerekti bu sefer olacağını düşünüyorum inşallah. Tiroidlerim alındı kanser hücresi görüldü modül çıktı bu da etkiledi sanırım değerlerim hala tam değil bir buçuk sene oldu

Ben onu da düşündüm hatta bu tedaviye hiç mi başlamasam dedim ama eşimi ikna etmem gerekti bu sefer olacağını düşünüyorum inşallah. Tiroidlerim alındı kanser hücresi görüldü modül çıktı bu da etkiledi sanırım değerlerim hala tam değil bir buçuk sene oldu
Cokkkkk ama çok geçmiş olsun Allah size saglik ve evlat versin inşallah.

Back
X