Gelişmeyen gebelik kesesi söylenip sağlıklı dogum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Edanur0548

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
1
0
1
37
Adetime 2 gün kala yaptıgım kan tahlilinde degerim 610 çıkmıştı. Bugün doktora gittiğimde bebeğim 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü ve kesemin şekli bozuktu. Tekrar kan tahlili verdim 3014 çıktı. Doktor gelişmemiş gebelik dedi. 2gün sonra tekrar kan tahlili yaptırıcam eger deger yükselirse umut var. Benim gibi olup sağlıklı dogum yapan arkadaşlarım varmı

Sizi asla üzmek isteme ama benim değerlerim hep yükselmesine rağmen Benimde aynı şekilde şekli bozuk değil fakat kesem küçüktü ve 2 hafta geriden geliyordu bebek nerdeyse sıkışmıştı bebek güzel gelişiyordu ama kese sıkıntıydı 10.hafta kalbi durdu

Sizi asla üzmek isteme ama benim değerlerim hep yükselmesine rağmen Benimde aynı şekilde şekli bozuk değil fakat kesem küçüktü ve 2 hafta geriden geliyordu bebek nerdeyse sıkışmıştı bebek güzel gelişiyordu ama kese sıkıntıydı 10.hafta kalbi durdu
Merhaba benim sat a göre bugün neredeyse 7 haftalık olması gerekiyor. Ama doktor 5-5,5 haftalık dedi. Bugün Kese 12 mm geçen hafta salı günü 8mm di. Kesenin büyümesi normal mi bir haftaya göre? Doktor ne sağlıklı ne sağlıksız diyebilirim bir hafta sonra görmem lazım dedi. Yolk kesesi gözüküyor ama bebek henüz gözükmüyor

Adetime 2 gün kala yaptıgım kan tahlilinde degerim 610 çıkmıştı. Bugün doktora gittiğimde bebeğim 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü ve kesemin şekli bozuktu. Tekrar kan tahlili verdim 3014 çıktı. Doktor gelişmemiş gebelik dedi. 2gün sonra tekrar kan tahlili yaptırıcam eger deger yükselirse umut var. Benim gibi olup sağlıklı dogum yapan arkadaşlarım varmı
Pıhtılaşma dan dolayı oluyor kese gelişmemesi .doktorunuza bı an önce bu konuda danışın. Umarım geç kalmamisimdir.

Benim ablamın iki bebeği de bu nedenle son anda tedaviye kurtarıldı . Çok şükür biri 1 buçuk yaşında diğeri 6 . İğne ve kan sulandırıcı kullanmıştı doğumunun sonuna kadar.

Back
X