merak ettim; sizin çocuğunuz olunca ne kadar ayrı kalabilirsiniz?
yok eğer kalırım derseniz anneliğinizden şüphe edilesi bir durum bu o vakit.
çocuğundan ayrı kalmak ayrı.hayatına müdahale etmek ayrı.anladığım kadarıyla da bunaltıyor baya.en iyi anlayanlardan biri de ben olabilirm.valla anneniz hayattaysa uzaktaysa gidin oraya.yada başka bi yatılı plan yapın.eşiniz le konuşun dicem de anamda anam diodur o şuan
sende görümcene şubatta kardesim yada annem yada kendi sülalenden herhangi birinin yatılı misafirliğe gelecegini söyle .
amaaaaan kaynanayı napmalıııı?? kaynar kazana atmalı, yandıııım gelin dedikçeee altına odunu atmalıııı
Ah be şekerim önceki konularımı bi okusan daha iki ay kala stresten heryerimde neden sivilce çıkıp,yüreğimin sıkıştığını anlarsın.İyi olanın tadına doyum olmaz.Sen kendi evinde eşinle tartışıyosun. oğlum bundan boşan boşan diye benim evimde defalarca bağıra bağıra söylenmiş bi kadın,bense ona hiç ses etmedim.Sen böyle bir kaynanyı ister miydin?
Kızlar önceki konularımı biliyosunuzdur eşimle ve kaynanacımla pek çok sorun yaşadım.anam kadın yüzsüz resmen kovdum gibi yolculadım son gelişinde, pişkin pişkin bu şubatta gene gelecekmiş.Görümcemden duyuyorum ha bana söyleyen yok.ah ah o kocam olacak zat.neden sürekli anasını tutar,neden beni hiç bi şeyde haklı görmez anlamam.ağustosta görüştüler oğulcuğuyla gene özlemiş duramıyo yerinde.ondan nefret ediyorum,tavırlarını gördükçe zaten ite kaka giden evliliği anında bitiresim geliyor.şimdi herşey geçtim kadının gelmesine nasıl mani olurum bi el atın.
anlatımınız beni o kadar rahatsız etti ki sanki düşman kadın. annesi tabii ki özler görmek ister. yapmayın böyle ya
Ağustos ile Şubat arasında Altı ay var. Geçinemiyor olmanız Annesiyle eşinizin görüşmesine engel olacağınız anlamına gelmez. Annesi tabiki evladının evine gelecek. Benim kayınvalidem ve kayın pederim her zaman evime gelebilir. Ben eşi isem onlarda annesi ve babası.
Bence böyle bir haksızlık hiç kimseye yakışmaz. Sizde ileride kayınvalide olacaksınız. Yaşlılar bizi anlamasalar ve zaman zaman çekilmez olsalarda koynuna girdiğimiz adamın hatırına sabretmek ve saygıda kusur etmemek bize yakışandır.
Saygılarımla..
Önceki konularınızı bilmiyorum .
Eğer bir insan gerçekten ''kötü'' ise onu hayatınızdan uzaklaştırırsınız ama o kişi eşinizin annesi ise eşinize bu ''kötü'' sıfatını göstermeniz zor olduğu gibi gereksizdir de. Bir evlada annen kötü kalpli bir kadın göremiyorsun demek ve buna evet öyle demesini beklemek fazla ütopik .
O sebeble eğer eşiniz halden anlayan biri ise ona annesi ile elbette istediği sıklıkta görüşebileceğini ama sizin görüşmek istemediğinizi belirtin .
Yok bunu anlayışla karşılacak bir eşiniz yok ise , o zaman evinize geldiğinde mümkün mertebe sınır koyun aranıza. Ahhh be arkadaşım ben sınır koysam da onun çenesi durmuyor derseniz de , siz yine de vakar duruşunuzu koruyun .
Olmuyor deliyorum derseniz , cinnet 5 dakikalık iş , giriverin saç başa , olsun bitsin
Kızlar önceki konularımı biliyosunuzdur eşimle ve kaynanacımla pek çok sorun yaşadım.anam kadın yüzsüz resmen kovdum gibi yolculadım son gelişinde, pişkin pişkin bu şubatta gene gelecekmiş.Görümcemden duyuyorum ha bana söyleyen yok.ah ah o kocam olacak zat.neden sürekli anasını tutar,neden beni hiç bi şeyde haklı görmez anlamam.ağustosta görüştüler oğulcuğuyla gene özlemiş duramıyo yerinde.ondan nefret ediyorum,tavırlarını gördükçe zaten ite kaka giden evliliği anında bitiresim geliyor.şimdi herşey geçtim kadının gelmesine nasıl mani olurum bi el atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?