Gelmesini nasıl engelleyebilirim önerileriniz lütfen acillllll....

amanınnnn
canım durumun buysa ve eşin de farkında ise o özellikle uğraşmalı zaten sizi yan yana getirmemeye ille görüşülecek diye bişey yok gitsin o görsün annesini, amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi

sorunlarınızı bilmiyorum ama ağustostan sonra şubatta gelmek istemesi normal geldi bana.
çok uzun kalmayacaksa eğer...

"Geliverse ne olur?" diyen arkadaşlar ..

Düşünün ki okulda,üniversitede,iş yerinde en sevmediğiniz kız hakkınızda çok haksız bir namus iftirası atıyor..

Yok onunla gördüm yok hırsız yok şerefsiz diye herkesi dolduruyor..

Etrafınızdaki insanlar bu insanın gazına gelip sizinle konuşmuyor..En sevdiğiniz insanlara bile gerçeği kanıtlayamıyorsunuz..

Tüm aile sırlarınız arkadaş grubunuza ifşa ediliyor!!

Sorarım size bu insanı 3 gün de olsa misafir eder,hizmet gösterir misiniz ?????????

Bir de bunu yapan eşinizin annesi,sizin de anne deyip elini öptüğünüz insan !!!!!!!!!!!

O kadın benin kocamın anasıysa ben de onun ciğerparesinin namusuyum!!!!!!!!

Allah aşkına şu kayınvalideleri keyfimizden istemiyormuşuz gibi davranmayın çıldırıyorum !!!!!!!!!!!

İnsan gibi insanlarla muhattap olup deli-huluyla uğraşanları kınamayın lütfen ya !!!!!!!!!!!

Başınıza gelmeyince oturduğun yerden ahkam kesmek çok kolay değil mi??????????

Çözüm tek eşiniz yıllık izinlerinin tümünü annesiyle ve ailesiyle geçirecek. Sizde isterseniz evde olursunuz, isterseniz kendi ailenizle böyle sorun ortadan kalkar.

ben ne oluyorum o zaman be arkadaşım izninin bi kımnı gitsin onla geçirsin yarısını da oğlum ve benle.bi yerlere gidelim kafamız dağılsın iyi değilim diyorum.Beni öldürmekle tehdit ediyo o anası ve bacısıyla kaplıcaya gidecekmiş.planlamışlar yanı. kaynanam da demiyor ki oğlum ne alaka git karınla çocuğunla tatil yap.hem plan yapılırken bana danışan da yok.valla benim durumum vahim kendime mi acısam ne yapsam.kendimi öldürsem oğlum var.kadını öldürsem...

Ah nede güzel ifade etmişsiniz.valla saygıyla önünüzde eğiliyorum... beni anlatmış ve tercümanım olmuşunuz.olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıp arkamdan konuştu durdu.

gelicekse gelir mani olmanız imkansız.moral bozucu bi cevap oldu sanırımkv ile çoğumuz anlaşamıyoda nefret neden anlamadım.diğer konuları okumadığımdan tabi.

evli olarak hangi vasıfları taşıyorsunuz peki? yani eşinizle hiç konuştunuz mu bunu? siz mi onlarla bir araya gelmek istemiyorsunuz? böyle aile olmaz bence tatile gidilecekse birlikte gidilir. başka sorunlarınız da var muhtemelen. ölümle tehtit falan lafta kalan şeyler dahi olsa çok çirkin.

pek yapacak bişey yok gibi geldi bana...
eşini ikna edersen açık açık söylesin...
yani nereye kadar kaçmayı düşünüyosun..
eninde sonunda gelecek..
bence sen kendini doldurmaktan vazgeç öncelikle...
bu kadar takıntı haline getirme...
mecbur eşinle evli kaldığın sürece göreceksin kaynananı...
bazı şeyleri kabul etmek lazım...

Boşanın..Kadıncağızı sizden kurtarmış olursunuz.

Boşanın..Kadıncağızı sizden kurtarmış olursunuz.

sizinde kendinizden kurtarmak istediğiniz bir kayınvalideniz olur umarım.ozaman kadıncığaz kelimesini kullanabilicekmisinz meraktayım.bu forumda denk gelirsem ben size aynı cümleyi inanın yazmayacağım.

eşinizi gönderin....

ancak ömür boyu muhattap olmak zorunda kalacagnızı bırı kayınvalıdenız sıldım demekle sılınmez..

ne olursa olsun ne yaptysa bıle siz kafanzda beynınızde yenı bır sayfa acın yoksa suanda da oludugu gıbı sadece kendınıze yaparsınız...

herkes kendı hayatnda ama sız nefes bıle alamıyorum dıyorsunuz zarar gören tek kişi siz ve evlılıgınız...

ona göre kadın dövülür.dinlenmez,önemsenmez.ama sözkonusu kendi kızları olunca asıyorlar kesiyorlar.Sinir harbi var aramızda ben yaşanılanları henüz silememişken tekrar aynı şeyleri yaşamanın korkusunu çekiyorum.tek sorun aile olarak eşimin beni sahiplenip kabul etmemesi.bu durumu da kaynanamım kullanması.planlar hep böyle tek yapılıyor bana danışılmıyor ve ne kaynanam nede eşim bundan pek rahatsız değil.işin kocamda bittiğinin farkındayım ama anlatamıyorum her kendimi ifade etmeye çalıştığımda tehditler havada uçuyor.beni eziyor anasını her daim yüceltiyor.anne sende şurda hatalısın demiyor.bende yapılanları unutamıyorum ,silemiyorum.psikolojik yardım alıyorum ama zaman gerek.o zamanı bile tanımıyor bana.

işte bende bunun bi sınırı yok mu herkeste bu böyle mi diye merak ediyorum.kendim zarardayım çünkü beynim hastalanmaya başladı tabi ruhumda.yeni bi sayfa açsam gene karalanmayacak mı yine dolmayacak mı işte dolmaması için ne yapmalı...boşanmam mı gerek.oğlumuda alıp yeni bir hayat mı kurmalıyım karar veremiyorum.

gelicekse gelir mani olmanız imkansız.moral bozucu bi cevap oldu sanırımkv ile çoğumuz anlaşamıyoda nefret neden anlamadım.diğer konuları okumadığımdan tabi.

ben kolay kolay kin tutmam ama bana yapılanlar çok yıkıcı şeylerdi.Okursanız anlarsınız.

konularınıza biraz göz gezdırdım de siz en bastan berı bosanmak ıstyrsunuz esınızden...

sizin ikili ilşkiniz sağlıklı değilken kayınvalıdenzle aranızın ıyı olmasını beklemek cok sacma olur...

kayınvalıdenıze bu kadar odaklanmayın.... önce eşinize evliliğinize bir bakın..

bir anne oğluna gel bızımle tatıl yap dıyebılır duusnceszdr vs vs...ama bır baba bır koca buna tamam der mı?

eğer eşinizle aranızda kı sorunlarınızı çözersenız kayınvalıdenızle olan sorunlarn yuzde70nıde cozmus olacaksınız...

sen her zaman guzel yorumlar yapmak zorundamisin?

Doğru demişiniz gerçekten.mesleğiniz nedir psikolog falan mısınız.yakınımda sizin gibi mantıklı bi arkadaşım olsa şöyle dertleştiğimde ortaya saçmayacak daha iyi olabilirdim ama hiç arkadaşım da yok içimi dökebileceğim((konuşuyorum ama anlamıyor beni eşim,belki de konuşma tarzım yanlış.sert çıkışlarım var yada ölümüne susuyorum.ortasını bi türlü bulamadım.fazla mı abartıyorum diye çok düşündüm ama yapılanlar aklıma geldikçe öfkem büyüyor.önüne geçemedim bi türlü.belki de eşimi yola getirecek cümleleri bulamadım.ama şunu biliyorum ki zamana ihtiyacım var ve şubat benim için erken bi tarih.o yüzden bu sene kaynanamın gelmesini istemiyorum.

Son düzenleme:

Geldiğinde çok mu kalıyor..

Eğer iki üç günlüğüne bir haftalığına geliyorsa bunda problem yaratacak bir şey yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…