Gelmiş geçmiş en saçma yarışma programı hangisi?

'50 Sarışın'ıyy :S Gerçekten rüsva..
Bide Tadında Aşk Var rezillik hele o yabancı gelin ne öle yaa :S
Hayır anlamıyorum ki bunları izlicek kadar düştük mü
Tamam benim yaşım daha küçük belki başkalarına göre 'aklım ermez' ama gerçekten ermiyor!
Şöyle öğretici kültür açısından yada sanat bilim açısından yaralı ve birşeyler katacak boşa zaman harcamayan programlar niye yok ?
Örneğin Yemekteyiz aslında teoride gayet iyi her yörenin değişik mutfağını yemeklerini kültürünü öğrenmiş olursun bilmediğin tarifler filan gayet iyi ama bizimkiler işin cıvkını çıkarıp yemekten başka herşeye yorum yapınca ekran kirliliğinden başka birşey olmuyor maalesef :S

elli sarışın ,komşu komşu ,en zayıf halka ,tadında aşk var daha çok varda aklıma gelenler bunlar zaten kötüler çok sürmüyo reyting olayı malum

En zayıf halka diye bir yarışma programı vardı...
Allahım o kadın neydi öyle...
Haa şimdi biri uçacak bu kadına diye izlerdim bazen de tahammül edemezdim...

fear factor saçma diil, ilginç bi yarışmaydı.
ben beğenerek izledim hep. survivor da öyle.
en saçma evlendirme yarışmalarıydı bence. şimdide yemekteyizin suyunu çıkardılar

insanların evlere kapatılıp 24 saat izlendiği bütün yarışmalar, m.a. erbilin sunduğu bütün yarışmalar çok saçmaydı.geçen sene bide bi grup bayan ve erkeğe bi kampta eğitmeye çalışan bi adam vardı.tv. dünyasından tuhaf tipler yarışmıştı çok komikti .ama tutmadı.şimdiye kadar ki engüzel yarışmalarsa trtde yayınlanan riziko ve metin ucanın sunduğu bilgi yarışmasıydı.

50 sarışın

yemekteyiz

bbg

yabancı gelin

semra kaynana vardıya o

ahmet çakar

tadında aşk var

allah aşkına hangisinin eğitim amacı var hiçbiri

bizde türk insanı olarak bunları izlemeye mahkum ediliyoruz oysa sadece saçmalık başka bi artısı yok

saçma olmayanlar yazsak daha az çıkardı heraldekaydirigubbakcemile3

yemekteyiz

evlenme programları

ahmet çakarın yarışma programları

50 sarışın yaz yaz bitmez çoğu saçma zaten.......

ahmet çakar başta olmak üzere( nasıl bir varlık o yaa)...
şu paravanlı olaylar aşk böcüü tarzı şeyler iykk gına geldi resmen yaa...
tamer karadağlı sunuyordu o çok durgun bişeydi yine gıcık programlar arasında...
bide acayip korku filminden kaçmış tipli bir adamın sunduğu bir program vardı yarışmayı kaybedenler bastıkları yer açılıp aşağıya uçuyorlardı ne gerilim yaa stardaydı adam yarışma heyecanından değil oradan düşme korkudan ölürdü...
başka bir sürü var uyuz uyuz program ama hatırlamıyorum pekk...:1closedeyes:

amiral battı, ünlüler çiftliği, tadında aşk var ilk aklıma gelenler.
Sadece bir kelime bir işlem, kim 500 milyar ister ve passaparola çok güzel bilgi yarışması olarak.
Ayrıca survivor tarzı yarışmalarda güzel, wipe out da çok hoşuma gitti, çok gülüyoruz onda, güzel bir akşam geçiriyoruz seyrederken.

starda bi yarışma vardı geçen sene miydi neydi.şoray uzun sunuyodu.bi sürü insan konuşmadan oturuyo yarışmacı içlerinden en yüksek maaş alanını bulmaya çalışıyodu.öyle bişeydi galiba.çookk saçmaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…