Gelmiş geçmiş en saçma yarışma programı hangisi?

Yemekteyiz...

Toplumsal değerlerimizi yok sayan, adab-ı muaşeretten nasibini almamış kişilerin yemekte yapılmaması gereken ne varsa yaptıkları korkunç formatlı bir yarışma programı.

Nedir bizim değerlerimiz, bizi biz yapan "insani" nitelikler; misafirperverlik, canayakınlık, biraz da görgü... Ne yazık ki bu yarışma sayesinde evlerindeki misafir hakkında ileri geri konuşan, önlerine sunulan yemeğe saygısızlık eden, başkalarının mutfaklarını karıştıran, utanmadan masada çocuk gibi kaşık çatal vurup açız diye bağıran insanlar izliyoruz.

Eğer kurgu ise bize yakışmıyor, eğer gerçekse o zaman durum daha vahim.

Teşhircilik de üst boyutta; mutfak becerilerinden ziyade evini kıyafetini göstermek isteyen, eğer sanatın herhangi bir dalında bir iş icra ediyorsa bunu ön plana çıkarmak için egoların savaşına dönen bir yarışma.

Yediklerini koklayan, içinde ne aradıklarını dahi bilmeden saygısızca yemeği kurcalayan, insanların emeklerini hiçe sayıp tüm "insani" niteliklerini egolarına kurban eden bu kitle ne yazık ki televizyonu yıllarca işgal etmiş durumda.

Oysa ne kadar farklı olabilirdi içeriği egolarından arınabilse, gereksiz hırslara kapılmasa insanlar...

ünlüler çiftiliği ne kadar saçma salak bir programdı.
50 sarışın
benim kocam bir melek aklıma gelenler

rus ruleti mi neydi allahım ne saçma yapmışlardı
kaybeden çukura düşüyordu kaydirigubbakcemile3
bide çarkıfelek oldum olası tilt olurum

Var mısın yok musun
dokun bana
turnike
damat beğendi
50 sarışın
çat kapı
şahane pazar
en zayıf halka
güzeller ve dahiler

.... say say bitmezz

Evcilik oyunu çoook saçma 1-2 dk bakmıştım da yani sinirlenip kapatmıştım akannehir
XXS çok çocukça bi program
hmm diğerlerini pek bilmiyorum aklıma gelmedi şimdi kaydirigubbakcemile3

BBG ile başlayan ve insanların hayatını izleten bütün yarışmalar berbat
şimdi ki versiyonu evcilik oyunu...
adı üstünde oyun sadece onlar oynuyor biz bakıyoruz...

fear faktör'ü tek geçerim.insanlığın öldüğünü,para için herşeyin mübah olduğu,sadece işkenceye maruz kalarak yarışan,izleyen ve hazırlayanları kınıyarak bir numara diyorum.

gelinim olur musun tabii kikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

fear faktör'ü tek geçerim.insanlığın öldüğünü,para için herşeyin mübah olduğu,sadece işkenceye maruz kalarak yarışan,izleyen ve hazırlayanları kınıyarak bir numara diyorum.

ya evet para uğruna yapmayacakları şey yok. çok sinir bozucu.yazıktır günahtır ya :umursamaz:

eskilerden su an aklima gelmiyor.. yeni sacma sapan bir yarisma cikti.....evcilik oyunu diye..yarisma kadar yarismacilarda bi okdar sacma sapan insanlar..özelikle kendi ve yildiz...:bbo:

herkes bayılsada , varmısın yokmusun bence en saçma yarışma dahada bitmek bilmiyor .

ece erken yarışmaları

yemekteyiz..... hiç bi yemeğibeğenmiolardı karınlarını doyurup geliolar rakiplernn yemeklerne burun kıvırıolar dıı hiç adil bi yarşma deildi... Tabi kimse rakibinn yaptığı yemeği beğnmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…