- 21 Ağustos 2015
- 32.004
- 97.134
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım nasılsın?günaydın hanımlaaarHayırlı haftalar olsunnn
![]()
Günaydın cnm bir pazartesi sendromum yok bu hafta cok sükür ama uykum varGünaydın canım nasılsın?
Benimde uykum var :) çok şükür iyiyim bendeGünaydın cnm bir pazartesi sendromum yok bu hafta cok sükür ama uykum varSen nasılsun
pfff geldi mi yaaacansu1109 canım dün sonunda adet oldum niye bu kadar gecikti bilmiyorum doktora gidicem bu hafta bakalım yeni bat 14 Mart
aman yaaaaVe ateş düşerrYeni bir başlangıç daha arkadaşlar geldi kırmızılar
klomen geciktirdi bu ay beni yeni bat 17 mart
kuzu gecikmiş cvp
h.sonu evde oturmadım resmen h.içi dinlencem inşallahh sen naptın nasıl geçti h.sonubabyloading87
anam gene mi yediler pazarınızı kvayneeen bende sabah kahvaltıya gittik evden cıkıs o cıkıs.Öğlen bi ara girdim süpürge attım toz aldım sonra markete ordan kvdelere bitti pazar
İnanılmaz uykum var
![]()
canımmm bebiş nasıl ne kadarlık oldunuzz yolunda mı her şey se nnasılsınBenimde uykum var :) çok şükür iyiyim bende
Bu sefer biz yemeğe çıkardık hep annemleri götürüyorduk.Kocininkiler ne gerek varcı bizimanam gene mi yediler pazarınızı kv
ben de cmt annemle gezdim akşam yemekten snra da kocinin ananesine gittik.dün de geç kalktık ortalık toparladık hadi bi deniz havası alalım dedik epey yürüdük iyi geldi yemek yedik geldik eve 10du saat biraz takıldık yattık sonra ama aynen ben de fenayımmm![]()
İnşaallah erken gelmenin değil başka bişeylerin sinyalidir.Bu sefer biz yemeğe çıkardık hep annemleri götürüyorduk.Kocininkiler ne gerek varcı bizimBu sefer ikna oldularda gittik sükür
Kız bi göğüs sancım var erken mi gelcek napcak benim bat
![]()
Son testimi yaptım kızlar bende ona yorup negatifİnşaallah erken gelmenin değil başka bişeylerin sinyalidir.ne kadar var ?
1 hafta öncesinden idrard çıkmaz ki kuzum. Ama bazen oluyor öyle ağrı benimde bazı aylar 1 hafta öncesinden hem şişiyor hem ağrıyor bu ay yok mesela. Biz yinede inşaallah ondandır diyelim napalımSon testimi yaptım kızlar bende ona yorup negatifBayağı sancım var dokunamıyorm filan sporcu atletiyle geldim ise kat kat giyindim belli olmasın diye
![]()
iyi olmuş değişiklik olmuş ohh.Bu sefer biz yemeğe çıkardık hep annemleri götürüyorduk.Kocininkiler ne gerek varcı bizimBu sefer ikna oldularda gittik sükür
Kız bi göğüs sancım var erken mi gelcek napcak benim bat
![]()
tam listeye baktım sana yazcaktım kuzummmm oh aman aman gelmesin inşallahhhhhcansu1109 canım benim bat bugün henüz sabahtan yok bşi ağrısı dışında :) gelince bildiririm.