- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Amın canm amin ınsaallahHayırlı haberlerler gel cnm inssAmaan özel de adamına denk gelmedin mi aynı git gel bi sonuç yok
Allah yokluğunu göstermesin ama ellerine de düsürmesin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amın canm amin ınsaallahHayırlı haberlerler gel cnm inssAmaan özel de adamına denk gelmedin mi aynı git gel bi sonuç yok
Allah yokluğunu göstermesin ama ellerine de düsürmesin
![]()
AA geçmiş olsun yavrummmay valla tam pazartesi oldu benimm koci sabah grip olcak gibiydi ateşlenmiş geldi anahtar aldı eve gitti cok ateşi vardı eve cıkışta zorla hastaneye götüreyim onu ,gitmemiş
yok artık yaa yuhhhhh milletin kafa nasıl çalışıyo ben anlamıyorum![]()
Sok oldum görünceBayaa bi densizmis tam sopalık![]()
sağol kuşumAA geçmiş olsun yavrummmGötür götür kendileri gitmez yoksa
kız sorma aleni yazms manyakSildim yorumu hic de cvp vermedim
![]()
Yıldım vallasağol kuşumaynen gider mi hiç
şu insanların kendini bilmezliği ne olacak acaba ya leş kargaları gibi en ufak detaydan kendilerine malzeme arıyorlar![]()
insanı en çok anlaması gereken (bu konuda) hemcinsiyken en cok canını yakmaya çalışan gene ne yazık ki kendileri oluyor erkekler bi cok konuda daha anlayışlı ve vicdanlılarYıldım vallaCmrtsden kalmış masada onu nerden gördünde aklıma hamilelik geldi sabahın köründe
![]()
kesinlikleeinsanı en çok anlaması gereken (bu konuda) hemcinsiyken en cok canını yakmaya çalışan gene ne yazık ki kendileri oluyor erkekler bi cok konuda daha anlayışlı ve vicdanlılar
ah kuzum nasıl güzel söyledin hislerime tercüman oldun resmen..rabbim görüyor bizi en iyi anlayan O ..kesinlikleeKendileri doğurmuş ya onun havasını atck.Baska ne yaparsın sen su hayatta desen evde koca beklerim der.Kocası izin vermese yan komsuya geçemez.Peki sen ne öğreteceksin o çocuğa?Kendi fikirlerin olsun,kendi ayaklarının üstünde dur,kımseyi kırma bunları kim öğretecek?Allah saana vermiş iste ne güzel.Şükret.İçini bulandırma.Cünkü senin o laf sokmaların,kalp kırmaların dönüyo dolasıyo o çocuklardan çıkıyor,ailenden çıkıyor.Ama nerde onu akıl edecek insan
![]()
aminnn insallahhhah kuzum nasıl güzel söyledin hislerime tercüman oldun resmen..rabbim görüyor bizi en iyi anlayan O ..
bu günlerin mükafatını en tez zamanda gönlümüzden geçenden bile güzel şekilde yaşatsın inşallah hepimize![]()
Amın kuzum amın rabbım buyuk ıns olacakah kuzum nasıl güzel söyledin hislerime tercüman oldun resmen..rabbim görüyor bizi en iyi anlayan O ..
bu günlerin mükafatını en tez zamanda gönlümüzden geçenden bile güzel şekilde yaşatsın inşallah hepimize![]()
yok doktoru ben zorlamıştım kullanmak için ama iğne felan vurulmadım sadece 1 kez çağırdı kontrole
günaydın tatlım geçmiş olsun kocin nasıl oldu?günaydın kızlaar
sağolasın kuzum benim .valla dün akşam gittiğimde baya kötüydü örtünmüş bi de üşüyo diye iyice çıkmış ateşi bi çorba yaptım götürdüm hastaneye snra,iğne yaptılar bi serum verdiler boğaz enfeksiyonu salgınmış ateş yapmış antibiyotik verdi. iğne kendine getirdi biraz ama bugün de gidemedi heryeri ağrıyormuş biraz da nazlı sağolsun :) sabah ilacını içirdim öğle arası eve geçicem gene.günaydın tatlım geçmiş olsun kocin nasıl oldu?
Günaydın balımmmgünaydın kızlaar
Aman iyi olsunlarda birazcık naz çekilirsağolasın kuzum benim .valla dün akşam gittiğimde baya kötüydü örtünmüş bi de üşüyo diye iyice çıkmış ateşi bi çorba yaptım götürdüm hastaneye snra,iğne yaptılar bi serum verdiler boğaz enfeksiyonu salgınmış ateş yapmış antibiyotik verdi. iğne kendine getirdi biraz ama bugün de gidemedi heryeri ağrıyormuş biraz da nazlı sağolsun :) sabah ilacını içirdim öğle arası eve geçicem gene.
sen nasılsın yok dimi daha gelen giden kııııızz
geçmiş olsun canımmmsağolasın kuzum benim .valla dün akşam gittiğimde baya kötüydü örtünmüş bi de üşüyo diye iyice çıkmış ateşi bi çorba yaptım götürdüm hastaneye snra,iğne yaptılar bi serum verdiler boğaz enfeksiyonu salgınmış ateş yapmış antibiyotik verdi. iğne kendine getirdi biraz ama bugün de gidemedi heryeri ağrıyormuş biraz da nazlı sağolsun :) sabah ilacını içirdim öğle arası eve geçicem gene.
sen nasılsın yok dimi daha gelen giden kııııızz
sağol kuşummgeçmiş olsun canımmmErkekler öyle ya bizimki gece meyve soyarken parmağını kesmis az uykudan kaldırdı beni evde yarabandı aradıık
![]()
napıyosun kuşummmm ne var ne yokkk ağır iş yapmıyosun dimiiiGünaydın balımmm![]()
napıyosun kuşummmm ne var ne yokkk ağır iş yapmıyosun dimiiiGünaydın balımmm![]()