Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

cansu1109

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
15.053
7.219
248
38
Bebek isteyen illaki isteyen hep isteyen herkeeesss hadi burda toplanalım,ve bu uzun maceraya beraber devam edelim.bu ay olmadı mı öbür ay olmadı mı daha öbür ayy......olana kadar birlikteyiz kızlar o bebiş bu göbüşe gelene kadar.Aşağıdaki listeye bilgilerinizi iletin ve bu yolculuğa sizde dahil olun.herkese bol şans:nazar::nazar::nazar:

İSİMYAŞSATBATKAÇINCI DENEMEŞEHİR
banu86 banu86
Queenfyz Queenfyz 28:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bmt2008 Bmt2008 (büş)28:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Salliala Salliala 24:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
azrass azrass 33:KK200::KK200::KK200::KK200:
cansu1109 cansu1109 2817mayıs?24.ayBursa
laves35 laves35 2821mayıs/td]
[td]21haziran
24.ay İzmir
hasbeee hasbeee 28:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@hijabiqueen 242mayıs1haziran34.ayadana
ebrulic_9 ebrulic_9 21HAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Cennet MeleGim Cennet MeleGim (ebru)24:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@Doganelo 30:KK200:20mart:KK200::KK200:
@gul_cann 25HAAAAAAAMİİİİİİİİİLEEEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hiranur3419 hiranur3419 2017martmola31.ayistanbul
@sonysony1718 23:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@ebrar09 269nisan14mayıs32.ayaydın
ALTINIM ALTINIM 30:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@bebiscom 2914mayıs11haziran26.aybursa
R ruyam28 2924mayıs24haziran27.aymanisa
ayperri ayperri 2512mayıs8haziran25.ayizmir
ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi 26HAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@busraturkmen 20HAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
F Fatimasevket 27HAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@kitapkurduyum_ 27HAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bigaripyolcu Bigaripyolcu 26HAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@darkgirl1906 2817mart:KK200:35.ayşırnak
T Tabakola 26HAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
@angelous87 3110mayıs7haziran6.ayeskişehir
Yarenceren Yarenceren 23HAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİLEEEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[/td] [td]
[/td] [td]

[/td] [td]
[/td] [td]
[/tr][/td] [td]
[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/td]
[td][td][tr][tr][tr][tr][td]
BAT GÜNÜ GELEN ARKADAŞIMIIZIN LİSTEYE GERİBİLDİRİM YAPMASI RİCA OLUNUR.AKSİ HALDE LİSTEDEN SİLİNMESİ ESASTIR.(çok tehditkar gördüm kendimi:KK59::KK59::KK59:[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td]
LEEEEEEEE[/td]

Son düzenleme:
Hadi şuan buradaki kızlar dua edelim ve açılışı yapalım makasları alıııııın kesiyoruuuuuuzzzzz:KK9::KK9::KK9::KK9:

acilis-11-960x400.webp

Ellerine emeğine sağlık canım çok çok güzel olmuş. İnsaAllah bu beklemeler son bulur artik . Sizleri cook sevdim kızlar ii ki varsınız. Ben kimseyle konuşamıyorum bu mevzuyu , kendimi çok eksik hissediyorum. Güçlü görünmek için de bu çaresizliğimi paylaşamıyorum. burada rahatım. Olacak çünkü inanıyorum. Ama insanların acimasini istemedigimden relax gibi davranıyorum. Öpüyorum sizleri hayırlı mutlu geceler dostlarım :)

Merhaba hanimlar :)
bende araniza katilmak isterim .
Yas 25, SAT 18.09. BAT 20.10. 5. deneme
almanyada yasiyorum

Günaaaaayyyyydııınn can kizlaaaaar bayramin 2. Günunden herkese merhaba cumaniz mübarek olsun Allah dualarinizi kabul etsin bebek isteyip saglikli olmasini diledigimiz bu mübarek günlerde tüm arkadaşlar icin yeni sayfamiz ugurlu gelir inşallah banu86 banu86 ve ozlem alemsiniz kizlar acilisa bayildim hayrli ugurlu olsun tablo icinde banucum emeklerine saglik muhtesem olmus

Ara ara kasıklarım ağrıyo adet olacağım gibi ama daha 7 gün var ... :/ adet olacağım diye korkuyorum . Hamilelik belirtisi de olabilir mi bu acaba

Hayırlı cumalar herkese yeni topik hayırlı olsun inşallah benim regli bu gündü ama belli olmuyo bazen 35 günde bi oluyorum pazartesiye kadar beklicem olmazsam test yaparım olursamda yeni batı yazarım buraya hepimizin anne olması dileğiyle...görüşürüz

Ara ara kasıklarım ağrıyo adet olacağım gibi ama daha 7 gün var ... :/ adet olacağım diye korkuyorum . Hamilelik belirtisi de olabilir mi bu acaba
hem adet hem gebelik belirtisi olabilir canm henüz erken.bende 7 gün önce erken gebelik testi yaptım negatf çkmıştı yani doğru.benım gibi sabrsız bırıysen yapablırsn:KK45:

Back
X