Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

banu86 banu86 cum ellerine emegine saglik yine dokturmussun :KK66:

Topic'in bol bebisli olacagina inaniyorum ve bunun icin de dua ediyorum. Gebe duasi kabul olurmus ya, Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin!

Evet, ben gebeyim galiba! :anneadayı:Dun nobetteydim ve birsey beni hcg bakmam icin durttu birden, oysa 2 gun sonrasi icin regl olmayi bekliyordum. Cihaza koydum kani ve islere koyuldum. Bir an sonuc çıkmış mi diye baktigimda >1000 degerini gorunce sasip kaldim! :KK53: tekrar ettim ve degerim 3500 cikti!:KK57: inanamiyordum!

Gec dollenme dedikleri bu olsa gerek. Zira adetimin 35.gunu kanda negatifti ve adet olmak icin ilac kullaniyordum. Bayram tatili oldugu icin calistigim hastanede nobetci jinekolog yoktu, ben de bugun baska bir ozel hastaneye gidip muayene oldum. Su an riskli donemdeymisimo_O, henuz tutunma asamasinda ama bu mutluluk bile gercekten cok farkli.

Kisacasi umidimi tamamen kaybettigim an geldi bu haber! İmkansizdi neredeyse...

Rabbim insallah bebisimin tutunmasina izin verir ve sizlere de bu duyguyu nasip eder. Henuz kardeslerime, aileme, arkadaslarima bile soylemis degilim riskli oldugu icin. Ama sizlerle paylasmak istedim, cunku burda gercekten cok sicak ve samimi bir ortam var,mutlugumu paylasabildigim gibi -Rabbim yasatmasin ama-uzuntumu de paylasip destek alacagimi biliyorum:KK19::KK68:

hayırlı olsun canım çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhhhh

Bende geçiş yaptım buraya bugün regl oldum malesef yaş 24 sat 25 eylül bat 27 ekim deneme 5.yıl afyon

Ve bendee geldim :) 4.ay denememiz ama tibbi destek alarak ilk denemem.klomen ve catlatma ignesi takviyesi aldim.bugun ignenin 10.gunu yaş 30 sat 31 agust bat 2,3 ekim istanbul takipte ve beklemedeyim :))

Bebek isteyen illaki isteyen hep isteyen herkeeesss hadi burda toplanalım,ve bu uzun maceraya beraber devam edelim.bu ay olmadı mı öbür ay olmadı mı daha öbür ayy......olana kadar birlikteyiz kızlar o bebiş bu göbüşe gelene kadar.Aşağıdaki listeye bilgilerinizi iletin ve bu yolculuğa sizde dahil olun.herkese bol şans:nazar::nazar::nazar:

İSİMYAŞSATBATKAÇINCI DENEMEŞEHİR
banu86 banu86 2922Eylül22Ekim3.AyDenizli
@Queenfyz(feyza) 291Eylül1Ekim5.ayKayseri
@Bmt2008 (büş)2819Eylül20Ekim4.AyKocaeli
@azrass 3313Eylül8Ekim4.ayAntalya
oslem_dr oslem_dr 3120Eylül17Ekim12.ayBursa
cansu1109 cansu1109 285Eylül3Ekim4.ayBursa
A aylin-t 2814Eylül14Ekim32.ayKocaeli
@Cennet MeleGim (ebru)245Eylül6Ekim4.Ayistanbul
@Emineeetuba 2616 eylül16Ekim5.ayİzmir
@Gezginanneadayi89 (büşra)264eylül2ekim12.ayHatay
@country 2526ağustos23eylül8.aymuğla
@yslpsln 2722nisanbelirsiz3.ayİstanbul
@dormicum15 2619Eylül19Ekim10.ayBursa
@Sihirlidegnek 2518Eylül20Ekim5.ayAlmanya
@kelebek7977 361EylülTransfer Ekimde1.ayİstanbul
Bende varimmm

Yeni konumuz hayırlı uğurlu gelsin listemiz hamişle dolsun inşaallah.
sat:22 eylül bat:20 ekim yaş:29 deneme:22 şehir:istanbul
denemelerde ben kıdemliymişim epey :) inş hiçbiriniz benim kadar beklemezsiniz.

banu86 banu86 canım sen hamişmisinnn inan cok sevindim konu sahibemizin hamiş olması bizi daha cok umutlandırdı.sağ sağlim kucagına alırsın inş.sıkı sıkı tutunsun sana bebişin bizede bol bol dua et

Bebek isteyen illaki isteyen hep isteyen herkeeesss hadi burda toplanalım,ve bu uzun maceraya beraber devam edelim.bu ay olmadı mı öbür ay olmadı mı daha öbür ayy......olana kadar birlikteyiz kızlar o bebiş bu göbüşe gelene kadar.Aşağıdaki listeye bilgilerinizi iletin ve bu yolculuğa sizde dahil olun.herkese bol şans:nazar::nazar::nazar:

İSİMYAŞSATBATKAÇINCI DENEMEŞEHİR
banu86 banu86 2922Eylül22Ekim3.AyDenizli
@Queenfyz(feyza) 291Eylül1Ekim5.ayKayseri
@Bmt2008 (büş)2819Eylül20Ekim4.AyKocaeli
@azrass 3313Eylül8Ekim4.ayAntalya
oslem_dr oslem_dr 3120Eylül17Ekim12.ayBursa
cansu1109 cansu1109 285Eylül3Ekim4.ayBursa
A aylin-t 2814Eylül14Ekim32.ayKocaeli
@Cennet MeleGim (ebru)245Eylül6Ekim4.Ayistanbul
@Emineeetuba 2616 eylül16Ekim5.ayİzmir
@Gezginanneadayi89 (büşra)264eylül2ekim12.ayHatay
@country 2526ağustos23eylül8.aymuğla
@yslpsln 2722nisanbelirsiz3.ayİstanbul
@dormicum15 2619Eylül19Ekim10.ayBursa
@Sihirlidegnek 2518Eylül20Ekim5.ayAlmanya
@kelebek7977 361EylülTransfer Ekimde1.ayİstanbul
Benide yazin beni deee :21:insallah dua niyetine gecsin,tez zamanda buradaki tüm kardeslerimle birlikte bebek bezi markasi topiginde bulusalim:KK46:
Yas27 sat.14 eylul bat 19ekim istanbul maalesef 20. Deneme:KK8:
Herkese iyi bayramlaarr,bir sonraki bayramda bebisleriniz elinizi öpsün insallaaaahhh!!

banu86 banu86 canım sen hamişmisinnn inan cok sevindim konu sahibemizin hamiş olması bizi daha cok umutlandırdı.sağ sağlim kucagına alırsın inş.sıkı sıkı tutunsun sana bebişin bizede bol bol dua et
ay yok tatlım nerdeee ben reglim şuanda arkadaşımız hamile de.ağzından bal damlamıyor değil hani:KK53::KK53::KK53:

Topic'in bol bebisli olacagina inaniyorum ve bunun icin de dua ediyorum. Gebe duasi kabul olurmus ya, Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin!

Evet, ben gebeyim galiba! :anneadayı:Dun nobetteydim ve birsey beni hcg bakmam icin durttu birden, oysa 2 gun sonrasi icin regl olmayi bekliyordum. Cihaza koydum kani ve islere koyuldum. Bir an sonuc çıkmış mi diye baktigimda >1000 degerini gorunce sasip kaldim! :KK53: tekrar ettim ve degerim 3500 cikti!:KK57: inanamiyordum!

Gec dollenme dedikleri bu olsa gerek. Zira adetimin 35.gunu kanda negatifti ve adet olmak icin ilac kullaniyordum. Bayram tatili oldugu icin calistigim hastanede nobetci jinekolog yoktu, ben de bugun baska bir ozel hastaneye gidip muayene oldum. Su an riskli donemdeymisimo_O, henuz tutunma asamasinda ama bu mutluluk bile gercekten cok farkli.

Rabbim insallah bebisimin tutunmasina izin verir ve sizlere de bu duyguyu nasip eder. Henuz kardeslerime, aileme, arkadaslarima bile soylemis degilim riskli oldugu icin. Ama sizlerle paylasmak istedim, cunku burda gercekten cok sicak ve samimi bir ortam var,mutlugumu paylasabildigim gibi -Rabbim yasatmasin ama-uzuntumu de paylasip destek alacagimi biliyorum:KK19::KK68:

ayy inanmıyorum yaa 2.bayram mucizesi!! :KK73:çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun!! :KK45: ayrıca 3500 olmuş değerin riskmi kalır artık o değere tosuncuk olmuş maşallah!!:nazar::nazar::KK46:

hosgeldiniz.webp
aramıza yeni katılanlar

bilgilerini ekle arkadaşım
Benim yaşım 20 adet günüm 10.08.2015 di ama henüz adet olmadım iki tane test yaptım ve negatf hamile olmayı çok istiyorum ama yok prsmbe doktora gtcm ne gibi bilgi vermem gerekiyor bana soylermisiniz ?

hayırlı olsun canımmmmm hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de bol bol dua et olurmu :KK74: Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :anneadayı::nazar:

Benim yaşım 20 adet günüm 10.08.2015 di ama henüz adet olmadım iki tane test yaptım ve negatf hamile olmayı çok istiyorum ama yok prsmbe doktora gtcm ne gibi bilgi vermem gerekiyor bana soylermisiniz ?
ilk sayfadaki tablodaki bilgiler gerekiyor.sen doktordan geldiğinde ekleyelim seni.10 ağustos baya olmuş regl olmayal

ilk sayfadaki tablodaki bilgiler gerekiyor.sen doktordan geldiğinde ekleyelim seni.10 ağustos baya olmuş regl olmayal
Evt baya oldu 15 gündür olmuyo gecikiyor ve arada leke geliyo ama bi gün geliyorsa bi gün gelmiyo sanırım hamile değilim başka bi sorun var gibi hissediyorum :(

Back
X