banu86 cum ellerine emegine saglik yine dokturmussun
Topic'in bol bebisli olacagina inaniyorum ve bunun icin de dua ediyorum. Gebe duasi kabul olurmus ya, Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin!
Evet, ben gebeyim galiba!Dun nobetteydim ve birsey beni hcg bakmam icin durttu birden, oysa 2 gun sonrasi icin regl olmayi bekliyordum. Cihaza koydum kani ve islere koyuldum. Bir an sonuc çıkmış mi diye baktigimda >1000 degerini gorunce sasip kaldim!
tekrar ettim ve degerim 3500 cikti!
inanamiyordum!
Gec dollenme dedikleri bu olsa gerek. Zira adetimin 35.gunu kanda negatifti ve adet olmak icin ilac kullaniyordum. Bayram tatili oldugu icin calistigim hastanede nobetci jinekolog yoktu, ben de bugun baska bir ozel hastaneye gidip muayene oldum. Su an riskli donemdeymisim, henuz tutunma asamasinda ama bu mutluluk bile gercekten cok farkli.
Kisacasi umidimi tamamen kaybettigim an geldi bu haber! İmkansizdi neredeyse...
Rabbim insallah bebisimin tutunmasina izin verir ve sizlere de bu duyguyu nasip eder. Henuz kardeslerime, aileme, arkadaslarima bile soylemis degilim riskli oldugu icin. Ama sizlerle paylasmak istedim, cunku burda gercekten cok sicak ve samimi bir ortam var,mutlugumu paylasabildigim gibi -Rabbim yasatmasin ama-uzuntumu de paylasip destek alacagimi biliyorum![]()
hayırlı olsun canım çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhhhh