Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bugün gidebilirsem kan vericem veremezsem yarın inşallah bende zaten ona şaşırıyorum normalde gecikmez hiç bu kadar ve adet öncesi goguslerim çok acirdi o da yok hiç acı şiş yok
bu ay benim de hiç göğüs ağrım olmadı ,normalde 1hafta öncesi ağrı başlar göğüslerde .benim de 2aydır 1 gün gecikmeli geliyor ama senin fazla olmuş o yüzden sen bugün fırsat yarat da git bi kan ver cnm belirsizlik en beteri

Günaydın kızlar. Bilgilerimi yazıyorum ama bu SAT ne demek bilemedim.

Adım valentinusNF, 29 yaşındayım, sat ne demek bilmiyorum, Bat tarihim 14 mart, bu ay 4. denememiz olacak, istanbulda oturuyorum
hoşgeldin cnm aramıza :)
sat = son adet tarihi ..
inşallah çok bekletmeden gelir mucizen :)
sat 'ı da yazdığında ekliyorum listeye ;)
bat tarihin geldiğinde durumunu bildirmen konusunda hassasiyet rica edicem :cool:

hoşgeldin cnm aramıza :)
sat = son adet tarihi ..
inşallah çok bekletmeden gelir mucizen :)
sat 'ı da yazdığında ekliyorum listeye :KK66:
bat tarihin geldiğinde durumunu bildirmen konusunda hassasiyet rica edicem :cool:
Tabi ki canım =), sat 13 şubat. İnşallah hepimizin bebişleri daha fazla bekletmeden gelir :anne:

güzel kitap bacım buranın özeti gibiEn Büyük KKCabuk okunuyor.Kür filan yazmış.Ben korkuyorum kürlerden o yüzden yapmadım.Ama psikolojik olarak rahatlatıyor:KK59:
aman yapma ya o kadar bekledik bide kürler yüzünden hormonları bozup beklemeyelim. bende denk gelirsem alayım gittim bi ara d&r ye ama yoktu .

aman yapma ya o kadar bekledik bide kürler yüzünden hormonları bozup beklemeyelim. bende denk gelirsem alayım gittim bi ara d&r ye ama yoktu .
ben de bi kaç kitap daha vardı listemde onlarla birlikte netten aldım dün .yrn ya da pzt gelir muhtemelen

Back
X