- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
ben öldüm bittim ya 3 gündür feleğim şaştı oraya git buraya gel pfff. 2 kez bankaya gittim geldim birazdan kargoya gidicem öldüm yaayy daha yeni kahve molası verdimnapıyosunuz kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öldüm bittim ya 3 gündür feleğim şaştı oraya git buraya gel pfff. 2 kez bankaya gittim geldim birazdan kargoya gidicem öldüm yaayy daha yeni kahve molası verdimnapıyosunuz kızlar
pff aynennn sağol kuşummmisler güçler kusum afiyet olsunnn![]()
allah kolaylık versin kuşum ya vall hava da fena güzelce sar sarmala kendiniben öldüm bittim ya 3 gündür feleğim şaştı oraya git buraya gel pfff. 2 kez bankaya gittim geldim birazdan kargoya gidicem öldüm ya![]()
inşallah gelmeeezyoook kuzumm yumurta geç çatladı 18ine çekti batı ahh ahh testler de negatif gelir gene kırmızılar nasip hayırlısı canım![]()
iş olmayınca da zaman geçmiyor valla arada benim de oluyor öyle bilirimBen boş boş duruyom okulda 3 saattir nçöbetçiyim yaa poffff.![]()
sağol kuzum. sarmalamaya hiç gerek yok koştur koştur gidip geliyorum terledim alev çıkıyo her yerimdenallah kolaylık versin kuşum ya vall hava da fena güzelce sar sarmala kendini
hoşgeldinnn canımmm nasılsınnnnnnn bebiş nasılllSelamlar nasilsiniz kizlar ben yavas yavas normale dönüyorum![]()
Ben iyiyim cok sukur bebis de hafif gaz sıkıntısı olsa da iyi cok sukur teyzelerihoşgeldinnn canımmm nasılsınnnnnnn bebiş nasılll
maşallah canımm ,gaz bi çok bebekte oluyor ne yazık kiBen iyiyim cok sukur bebis de hafif gaz sıkıntısı olsa da iyi cok sukur teyzeleri![]()
Maaşallah canım aman bu olsun sadece. Zamanla düzelir.Ben iyiyim cok sukur bebis de hafif gaz sıkıntısı olsa da iyi cok sukur teyzeleri![]()
Günaydın tatlım hayırlı cumalar.günaydın canlar hayırlı cumalar![]()
sana da kuşummm nasıl iş yoğunluğu deva mmı bugün deGünaydın tatlım hayırlı cumalar.
aaa kız yollayayım ben sana bitince
dr kargo bedava yapsın öyle bakarım dedimaaa kız yollayayım ben sana bitinceAlma bosver
![]()
Pek yoğunluk yok gibi ama belli de olmaz. azras dan haber var mı 2. işlemleri başladı mı ?sana da kuşummm nasıl iş yoğunluğu deva mmı bugün de
bi kaç güne kontrolü var. bi sonraki regliyle başlayacak nasipse canım..Pek yoğunluk yok gibi ama belli de olmaz. azras dan haber var mı 2. işlemleri başladı mı ?